Protein Tozu .

Protein tozu kullanmadan vucut yapmak cok uzun zaman alir amino asit bcaa karbonhidrat protein enerji kullaniyorum daha ölmedim normal sporcunun 3 ayda yapacagi kasi 1 ayda yaptim 4. Ayim simdi

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protein tozu besin takviyesi olarak geçer, sen spor yaptıktan sonra kasların yıkıma uğrar ve spor sonrası dinlendiğin süre içerisinde de parçaladığın kaslarını vücudun tamir etmeye başlar. Bunun için de proteine ihtiyaç duyar. Sen her gün 10 yumurta beyazı yesen yumurtadan soğursun, her gün kırmızı et yesen paran yetişmez, tavuk desen malum çoğu antibiyotik basılarak şişirilmiş...
Protein tozunun amacı senin yediklerinden yeteri kadar fayda alamadığın zamanlarda takviye olarak kas onarımını desteklemesi. Zaten içeriklerini okursan öyle kimyasal fln değil bildiğin peynir altı suyu, yumurta beyazı, balık eti kurutularak elde edilen ürünler.

3. ayında protein tozuna başla.

Benim anlamadığım herkes sanki protein tozuna stereoid muamelesi yapıyor.

Bak sen spor yaptığında kaç gr proteine ihtiyacın olduğunu hesaplayacaksın.Sonra günde kaç gr protein aldığını.Açıkta kalan proteini ise tozdan karşılayacaksın veya ekstra yiyeceklerden fakat yiyeceklerin fazlası kilo yapabilceğinden çoğu kişi tozları tercih ediyor. Spor hocana danış derim.

bu arkadaş Burcu Esmersoy un spordan kankası.. bu arkadaşı dinlersen çok iyi yerlere gelirsin :D [MENTION=17033]Frankeinstein[/MENTION]

Protein tozu kullanmadan vucut yapmak cok uzun zaman alir amino asit bcaa karbonhidrat protein enerji kullaniyorum daha ölmedim normal sporcunun 3 ayda yapacagi kasi 1 ayda yaptim 4. Ayim simdi

Üstad sen ilk ayında kullanmaya başladınmı hepsini ?

protein tozunun bir cipsiden fazla zararı olduğunu biri kanıtlasın dahada tavsiye etmeyeceğim kimseye protein tozu ilaç değildir peynir altı suyunun izole edilmiş halidir herkes araştırmadan konuşmuş steroid değil bu protein tozu gainer basit şeylerdir tavsiye ederim 3. ayından sonra whey protein yanına bcaa almanı tavsiye ederim kendim kullandım başlangıç için whey gold standart olabilir ama protein tozu sana %10 artış sağlar sporda en önemli olay %60 beslenme ve uyku %30 düzenli spor yapmak %10 da suplementler (protein tozu,gainer,bcaa,amino vb ) başka sorun varsa ö.m ilede sorabilirsin burada herkes suplementleri steroid sanıyor belli

Üstad sen ilk ayında kullanmaya başladınmı hepsini ?

Ben 4 ay gittim aksatmadan sonra burun ameliyati olmam gerekti 3 ay ara verdim yaptigim.kaslar indi simdi yine 4. Ayim toplam 8 aylik gecmisim var 3. Ayimda basladim tozlara hicbir zarari yok zamaninda parasi olmayanlar protein tozlarini kotuleyip durdular hala o mantik isliyor zararli oldugunu savunan arkadaslar buyursun. www.google.com

herhangi bi zararı yok hocam ben 8 ay kullandım ama karınıda görmedim açıkcası :) su veya sütle karıştırılıp içiyodu benim önerim sütle karıştır su ile acı oluyo

geçen sene 170 boy 58 kiloydum 1 yıl boyunca sadece kırmızı et ve tavuk ti yiye yiye 170 70 kiloyu vurdum.o yüzden proteine gerk yok.asıl ete yap sporunu mis gibi yparsınn

Doğukan eskiden protein tozumu varmış? Atalarımız bir oturuşta bir kuzuyu yerlermiş. sen Türk oğlusun Oyuna gelme.

protein tozunun bir cipsiden fazla zararı olduğunu biri kanıtlasın dahada tavsiye etmeyeceğim kimseye protein tozu ilaç değildir peynir altı suyunun izole edilmiş halidir herkes araştırmadan konuşmuş steroid değil bu protein tozu gainer basit şeylerdir tavsiye ederim 3. ayından sonra whey protein yanına bcaa almanı tavsiye ederim kendim kullandım başlangıç için whey gold standart olabilir ama protein tozu sana %10 artış sağlar sporda en önemli olay %60 beslenme ve uyku %30 düzenli spor yapmak %10 da suplementler (protein tozu,gainer,bcaa,amino vb ) başka sorun varsa ö.m ilede sorabilirsin burada herkes suplementleri steroid sanıyor belli

çok kasmışsın da hocam burada söz konusu ilaç olması veya başka bir şey olması değil.. buradaki muhabbet herşeyin özünün bu ilaçlarda olması nedeniyle vücut ileri seviyede protein kazanıyor ve bu da vücudunun hızlı büyümesini sağlıyor, sporu bıraktıktan sonra da vücut bir an da düşüyor çünkü bünye fazla protein almaya alışkın olduğu için kişi vücuduna istediği proteini veremiyor.. beslenme ve düzenli spor insanın kapasitesine göre gelişmesini sağlar protein ise haddinden fazla.. mantık bu doğru değil mi ?

Arkadaşlar fitnesse yakşalık 1 ay önce başladım her neyse kas flen çıktı az veya çok protein tozu almak istiyorum burada kullanıpta tavsiye eden etmeyen arkadaşlar varmı herhangi bi zararı olurmu insan vücuduna marka ve içeriği hakkında tavsiyeleriniz örneğin . süt , yumurta , vs .

edit : kilo 76 boy : 1.88

Ben 9 aydır yapıyorum bu sporu her şeyi öğrendim gibiyim sana şöyle tavsiye vereyim profesyonel hocalarımın verdiği tavsiyeleri. 3 ay düzenli sporunu yap bakarsın vücüduna az çıkmış gibi olmucak güçlenme varsa kendinde 100 liraya bir protein tozu dene dandik ucuz alma. Şimdilik yemek öğünlerini kaçırma düzenli beslen düzenli çalışırsanda güzel bir vücut çıkar ortaya.

herhangi bi zararı yok hocam ben 8 ay kullandım ama karınıda görmedim açıkcası :) su veya sütle karıştırılıp içiyodu benim önerim sütle karıştır su ile acı oluyo

Bende 2 ay gittim 2 aydır gitmiyorum bu ay başlıcam protein tozu amino asit kullansam bir faydası olurmu acaba bilginiz varmı

Spor yapmayan, spor ile geçmişi olmayanlar (1 ay yaptım geldim diyenler hariç) şu konularda atıp tutmasa daha iyi olacak.

bi arkadaş demiş tvde sporda kullandıgı ilaçlar yüzünden öldügünü söylüyor herkesin aklına protein tozu,karbonhidrat vs geliyor ama ne yağ yakıcı kullanıp vücudun istenilen yağın altında kaldıgından öldügünü (yada hastanelik oldugunu) düşünen yok.

Yada belki kendi istegi üzerine (belki hocası yüzünden ) kilolu sporda yeni olan birini koşu bandında yarım saat koşturup kalp krizindan öldügünüde belirten haber kanalı yok.

Protein tozu,karbonhidrat gibi gıda takviyesinden ölen birini göstersin zararlı diyen arkadaşlar

-
Tabiki herşeyin doğalı en iyisi ama onun için sağlam bütçe lazım. elinden geldigi kadar az kullan

Tavsiye olarakda sporda daha yenisin vucudunun ihtiyacı proteini yemeklerden karşıladıgını düşünüyorum o yüzden min 3aydan önce alma. alırsan dünyada en çok tercih edilen protein tozlarından biri olan "Optimum Gold Standard Whey Protein Tozu'nu" tavsiye ederim

Proteini aldıkdan sonra günlük kullanım ölçüsünü kaçırma ve beslenmeyi aksatırsan hiçbir işe yaramaz adı üstünde gıda takviyesi :D
Sabahları kahvaltıda Eti Yulafı Süt yada yogurda katarak yiyebilirsin her markette bulunuyor degerleri yüksek bi ürün işine kesin yarıyacaktır. tavuk,makarna,pilav yemeye devam :D (genellikle esmer pirinç tavsiye ediliyor )

Bilmedigin hareketleri suplementler yada başka konular hakkında Youtube'dan " savaş cebeci 'nin videolarını takip edebilirisn yararı büyük olursana.

merak ettiklerini sorabilirisin bildigim kadarıyla cevaplarım

Genceciksiniz niye yapay şeylerle vücudunuzu zehirliyorsunuz gerçekten anlamıyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri