Spor yapmayan, spor ile geçmişi olmayanlar (1 ay yaptım geldim diyenler hariç) şu konularda atıp tutmasa daha iyi olacak.
bi arkadaş demiş tvde sporda kullandıgı ilaçlar yüzünden öldügünü söylüyor herkesin aklına protein tozu,karbonhidrat vs geliyor ama ne yağ yakıcı kullanıp vücudun istenilen yağın altında kaldıgından öldügünü (yada hastanelik oldugunu) düşünen yok.
Yada belki kendi istegi üzerine (belki hocası yüzünden ) kilolu sporda yeni olan birini koşu bandında yarım saat koşturup kalp krizindan öldügünüde belirten haber kanalı yok.
Protein tozu,karbonhidrat gibi gıda takviyesinden ölen birini göstersin zararlı diyen arkadaşlar
-
Tabiki herşeyin doğalı en iyisi ama onun için sağlam bütçe lazım. elinden geldigi kadar az kullan
Tavsiye olarakda sporda daha yenisin vucudunun ihtiyacı proteini yemeklerden karşıladıgını düşünüyorum o yüzden min 3aydan önce alma. alırsan dünyada en çok tercih edilen protein tozlarından biri olan "Optimum Gold Standard Whey Protein Tozu'nu" tavsiye ederim
Proteini aldıkdan sonra günlük kullanım ölçüsünü kaçırma ve beslenmeyi aksatırsan hiçbir işe yaramaz adı üstünde gıda takviyesi

Sabahları kahvaltıda
Eti Yulafı Süt yada yogurda katarak yiyebilirsin her markette bulunuyor degerleri yüksek bi ürün işine kesin yarıyacaktır. tavuk,makarna,pilav yemeye devam

(genellikle esmer pirinç tavsiye ediliyor )
Bilmedigin hareketleri suplementler yada başka konular hakkında Youtube'dan " savaş cebeci 'nin videolarını takip edebilirisn yararı büyük olursana.
merak ettiklerini sorabilirisin bildigim kadarıyla cevaplarım