PTS ve PTA dan para kazanabiliriz

D
  • Kullanıcı Dean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları
D

Dean

Guest
evet arkadaşlar bu işlerle az çok uğraşanlar bilir, daha önce bende azbuçuk bişeyler kazandım "adhitprofits" vardı hala devam ediyor kaç yıl geçti aradan adamlar patlamadı ve çok güzel oranlarda geri dönüşler oluyor parayı tak diye çekiyosunuz hesaba ama tabiki yatırım şart, mesala diyelim 10 dolar yatırdın 1 hafta sonra 20 dolarak otomatik hesabına ekleniyo , tekrar gidiyosun paket alıyosun onlarda getiriyo bişeyler vs vs... ing iyi olmadığı için pek anlamıyorum

bu işler için en büyük forum ,
PTS and PTA

burasıdır ing iyi olan paket sçenekleri ve gelirleri iyi olan bişeyler baksak girsek birazda ordan gelir sağlasak nasıl olur ;)

HA şunu da ekleyim bu işler riskli işlerdir adam pat siteyi kapatıp gider içerde kalır paranız , sizi üzmeyecek rakamlarla yapılır bu işler

Son düzenleme:
Teşekkürler hocam heryerde eliniz ayağınız var maşAllah

Edit: Nerde boş iş var :p

Sağlam para var mı onu de hacı sen :D

bu youtube dan kolay mı hocam aylık ne kadar kazanırız

evet arkadaşlar bu işlerle az çok uğraşanlar bilir, daha önce bende azbuçuk bişeyler kazandım "adhitprofits" vardı hala devam ediyor kaç yıl geçti aradan adamlar patlamadı ve çok güzel oranlarda geri dönüşler oluyor parayı tak diye çekiyosunuz hesaba ama tabiki yatırım şart, mesala diyelim 10 dolar yatırdın 1 hafta sonra 20 dolarak otomatik hesabına ekleniyo , tekrar gidiyosun paket alıyosun onlarda getiriyo bişeyler vs vs... ing iyi olmadığı için pek anlamıyorum

bu işler için en büyük forum ,
PTS and PTA

burasıdır ing iyi olan paket sçenekleri ve gelirleri iyi olan bişeyler baksak girsek birazda ordan gelir sağlasak nasıl olur ;)

HA şunu da ekleyim bu işler riskli işlerdir adam pat siteyi kapatıp gider içerde kalır paranız , sizi üzmeyecek rakamlarla yapılır bu işler

İngilizcem var ama pek bir şey anlamadım :D Hybrid - C.A.P daha önce bu tarz kazançlar ile hiç uğraşmadığım için bu ve bunun gibi bir çok kelimeyi de anlayamıyorum malesef :) Konularda 10 doları 13.50 , 2 doları 2.50 yapmaktan bahsediliyor ama dediğim gibi alt yapım olmadığı için bu tarz kazanç sisteminde bir çok kelime anlamsız geliyor.

İngilizcem var ama pek bir şey anlamadım :D Hybrid - C.A.P daha önce bu tarz kazançlar ile hiç uğraşmadığım için bu ve bunun gibi bir çok kelimeyi de anlayamıyorum malesef :) Konularda 10 doları 13.50 , 2 doları 2.50 yapmaktan bahsediliyor ama dediğim gibi alt yapım olmadığı için bu tarz kazanç sisteminde bir çok kelime anlamsız geliyor.

o da doğru bu işlerden anlayan ve ing olan biri lazım bize o halde :D

bu youtube dan kolay mı hocam aylık ne kadar kazanırız

arkadaşın sisteminde para kazanmak için para yatırman gerek..
ayrıca para yatırdığınızda da gelecek paradan emin değilsiniz :)
bakarsın sahibi kaçar gider..
bazıları ise yüzsüz olup kaçmıyor da :D
sadece ödemeleri yapmıyor..

her neyse arkadaşın dediği sistemlere para yatırıp risk almaktansa,
videolu kanal veya render yapan arkadaşlardan istediğiniz videolara render yaptırıp geçirmenizi öneririm..

bence youtubeden daha iyi kazanırsınız..

Son düzenleme:
zamanında bende bu işlerle uğraştım ama gerçekten doğru yatırım yapınca alınıyor birşeyler riski seven bir arkadaşım daha vardı o büyük bir meblağ ile girmişti bu işe sonuç olarak hatrı sayılır bir meblağla geri sorunsuz sıkıntısız almıştı parasını

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri