Putin : Ciddi sonuçları olacak.

Sınırlarımıza saygı göstermiyor aksine siz kimsinz dercesine bilerek ihlal ediyor hakettiğini buldu. Bundan önce de ihlal etti, artık daha dikkatli olsun.
yıllardır yunan uçakları sınır ihlali yapardı hemde böyle 3-5 sn lik bir ihlal değil it dalaşına girecek kadar ihlal yaparlar radar kitlerlerdi ama yunan uçaklarını hiç vurmadık. yani türkiye aslında rus uçağınada aynı tavizi verebilirdi burada olay aslında rus uçaklarının ışidi değilde başkalarını bombalıyor olması. türkiyede tepkisi böyle gösterdi bence.

yıllardır yunan uçakları sınır ihlali yapardı hemde böyle 3-5 sn lik bir ihlal değil it dalaşına girecek kadar ihlal yaparlar radar kitlerlerdi ama yunan uçaklarını hiç vurmadık. yani türkiye aslında rus uçağınada aynı tavizi verebilirdi burada olay aslında rus uçaklarının ışidi değilde başkalarını bombalıyor olması. türkiyede tepkisi böyle gösterdi bence.
Başkaları dediğin İŞİD leşmiş Türkmenlermi.. Bu ölüye bile saygısı olmayanlarmı Bizi terörle anılıcak bir ülke olarak adım adım sonuca götüren bu savaş benim savaşım degil. Ben Laik türkiye cumhuriyeti için savasırım İŞİD devrişmesi Örgütlerle anılcak bir ülke istemiyorum
CUmMaf5WUAAevmP.jpg:large

savaş coktan başlamış islam düşmanları ırk renk ayırt etmeksizin müslümanları sırf ehli sünnet oldukları için katlederken biz zaten sıramızı bekliyoruz

Allah bize zafer vaad etmesine ragmen kafirle savaşmaktan korkuyor ve bahaneler (ekonomi-askeri güç zart zurt )üretiyoruz.

Rus uçakları bacılarımızı kardeşlerimizi alev bombaları ile yakarken bize dokunmayan yılan bin yaşasın diyoruz.

Rusya 'nın bir oyunu olduğu bariz belli oldu şu haberle; sabahtan beri Rusya yaptınız ettiniz diyerek kendi kendilerine savaşa giriyorlar..

Rusya Savunma Bakanlığı'ndan flaş açıklama
Türkiye sınırında Rus uçağının düşürülmesiyle ilgili olarak Rusya Savunma Bakanlığı tarafından açıklama yapıldı. Açıklamada Türkiye ile askeri iletişimin kesildiği ve Hatay sınırındaki Lazkiye kenti açıklarına Rus savaş gemilerinin konuşlandırılacağı belirtildi.

hastaneye gittim geldim hala ülkeyi klavye başında kurtaramamışsınız savaş sever arkadaşlar :D. neyse tartışmaya devam edin. :D

1 hafta önce fransada yaşanan terör olayına üzüntümüzü gösterirken avrupa haketti iyi oldu diyenler , fransız oldunuz diye ifade kullananlar şimdi arkamızda NATO var diyor.Şimdi güzel bir taktik vericem.Bir google sayfası açın nato üye ülkeler diye aratın.Sonra gelin hangi düşünceyi savunduğunuzu netleştirin.Sonra klavyeden savaş açarsınız.

Rusya 'nın bir oyunu olduğu bariz belli oldu şu haberle; sabahtan beri Rusya yaptınız ettiniz diyerek kendi kendilerine savaşa giriyorlar..

Rusya Savunma Bakanlığı'ndan flaş açıklama
Türkiye sınırında Rus uçağının düşürülmesiyle ilgili olarak Rusya Savunma Bakanlığı tarafından açıklama yapıldı. Açıklamada Türkiye ile askeri iletişimin kesildiği ve Hatay sınırındaki Lazkiye kenti açıklarına Rus savaş gemilerinin konuşlandırılacağı belirtildi.

Gürhan benim bildigim rusyanın suriye sınırına gemi gecirmesi için bogazlardan gecmesi gerekiyor eee bogazlarda bizim elimizde olduguna göre o biraz zor :)

Hani Agacı bahane edip eylem yapanlar vardı sonra içlerinden biri demişti ,Mesele ağaç meselesi değil Sen hala anlamadın mı

Bu olaylara verdikleri tepkiler,Yani Türkiye işide yardım ediyor ,onlar türkmen değil işidci diye vıraklayanlar aynı adamlar

Dertleri Rus uçağını niye vurdunuz değil , mesele rusya işid ve Türkmenleri vurarak hem pkk-pyd-ypg yi hem esadı destekliyor , yani düşmanları ile savaşan rusyayı TÜRKİYE niye vuruyor, onun için vıraklayor bazı arkadaşlar...Pkk-pyd-ypg yi destekleyenler belli ,Diyeceksinizki ya esadı destekleyenler onlarda olaya alevilik açısından bakarak esadı destekliyorlar... Bu arkadaşlar 5 senedir halkını öldüren esada tek söz etmezler çünkü işid ile bunların zihniyeti aynı ,

Son düzenleme:
Bazı arkadaşlar fanatik olduğundan sanıyorki herkes bir taraf tutmak zorunda.Burda savaş istemeyenler uçak vurulmasaydı daha iyi olurdu diyenler ya rus yada esad yanlısı yada aleviyiz , kürdüz ona göre.Ayırmayı alışkanlık haline getirmiş bazı arkadaşlar.Ama ülkesinde huzur içinde yaşamak isteyen türk evladı olamayız ona göre.Esad kendi halkını katlediyor fikri ortaya atılmış.Doğru veya yanlış detayına inmiyorum.Esad yanlısımıyım hayır(Bir kaç sene öncesine kadar Kardeşim Esad diyenler kimmiş bir araştırsın o arkadaş)Pkk'dan nefret ediyormuyum evet.Ama bu sebeplerden dolayı işidi destekleyecek kadar insanlığımı kaybetmedim.

Burda yok Türkiye rusya uçağını niye vurmuş vurması yanlış diyenler o rus uçağı vurulmasaydı'da Türkiyede herhangi biryeri vursaydı bu seferde sınırımızı koruyamıyoruz diye burda yine Devlete çatacaktınız bırakın bu işleri vuran Pilot'dan ALLAH razı olsun.Öyle kafana göre sınırı ihlal edemezsin edersen senide Dünyadan ihlal ederler.

o zaman savaş çıkmasın diye sınır güvenligini bırakalım isteyen istedigi gibi girip çıksın ayrıca olayları o zamana göre degerlendirmek lazım eskiden müttefik oldugunla sonradan düşman olabilirsin herkez kendi ülke çıkarlarını düşünüyor ankara patlamasında terör türkiyenin sorunuydu ama patlama pariste olunca terör dünyanın sorunu oluyor ve son olarak ülke olarak sen şusun busunu bırakıp türkiyeliyim dememiz lazım tek yumruk olmamız lazım....

Bazı arkadaşlar fanatik olduğundan sanıyorki herkes bir taraf tutmak zorunda.Burda savaş istemeyenler uçak vurulmasaydı daha iyi olurdu diyenler ya rus yada esad yanlısı yada aleviyiz , kürdüz ona göre.Ayırmayı alışkanlık haline getirmiş bazı arkadaşlar.Ama ülkesinde huzur içinde yaşamak isteyen türk evladı olamayız ona göre.Esad kendi halkını katlediyor fikri ortaya atılmış.Doğru veya yanlış detayına inmiyorum.Esad yanlısımıyım hayır(Bir kaç sene öncesine kadar Kardeşim Esad diyenler kimmiş bir araştırsın o arkadaş)Pkk'dan nefret ediyormuyum evet.Ama bu sebeplerden dolayı işidi destekleyecek kadar insanlığımı kaybetmedim.

Fanatiği olduğumu iddaa ettiğin şahısa oy veren Milyonlarca Kürt var,şimdi Kürt -Türk ayrımı yapıldığını iddaa ettiğin iftirası çökmüş oluyor....

Esad halkını öldürüyor ,doğru veya yanlış bu ne demek oluyor ? Öldürmüyor mu ?5 senedir halkının üzerine tankla uçakla saldırmıyor mu ?

İşidi nasıl destekliyoruz?Silah yardımımı yapıyoruz ? Amerika'nın Irağı işgalinden sonra çekildiğinde tankı,topu,silahı hepsini Irakda bırakıp çekildi,İşidin elinde istemediği kadar silah top tank var...

Siz Türkiye'nin işide karşı ne yapmasını bekliyorsunuz,işide mi saldıralım , hadi saldırdık, pkk ve işid birleşip Türkiyeye karşı saldırmaz mı , düşman 1 iken 2 olacak,

Bir adama kardeşim dersin ama adam yanlış yaparsa ,yaptığı yanlışın derecesine göre kardeş dediğin adamla kanlı bıçaklıda olursun ,

Temiz duygularla savaş çıkmamasını isteyenlere sözüm yok ama ,tırsarak yaşanmaz ,istiklal Marşımızda Korkma diye başlıyor..Bu gün Rus uçağına ses çıkartma yarın bir başkası bundan cesaret alır sonu gelmez bunun,
Aylardır ne zaman bir konu açılsa Türkiye işide yardım ediyor diye vıraklayanlar var sürekli hiç değişmiyor,Mokunu çıkarttılar ,

Son düzenleme:
Hani Agacı bahane edip eylem yapanlar vardı sonra içlerinden biri demişti ,Mesele ağaç meselesi değil Sen hala anlamadın mı

Bu olaylara verdikleri tepkiler,Yani Türkiye işide yardım ediyor ,onlar türkmen değil işidci diye vıraklayanlar aynı adamlar

Dertleri Rus uçağını niye vurdunuz değil , mesele rusya işid ve Türkmenleri vurarak hem pkk-pyd-ypg yi hem esadı destekliyor , yani düşmanları ile savaşan rusyayı TÜRKİYE niye vuruyor, onun için vıraklayor bazı arkadaşlar...Pkk-pyd-ypg yi destekleyenler belli ,Diyeceksinizki ya esadı destekleyenler onlarda olaya alevilik açısından bakarak esadı destekliyorlar... Bu arkadaşlar 5 senedir halkını öldüren esada tek söz etmezler çünkü işid ile bunların zihniyeti aynı ,
Bende o vıraklıyanlardanım.. ordakiler Türkmendir İŞİD`e bağlılık yemini etmiş Son kalan Türkmenlerdir Bölgeyi iyi tahlil et bayırbucak Alevi ve Türkmenlerin yaşadığı bir yerdi Şimdi alevi yok Türkmenlerin Büyük ölçüsü terketti kalanlarda İŞİD el-nusra gibi örgütlerde savaşıyor
Mantığınıza göre İŞİD esad ve pkk yla savasıyor desteklenmeli
Bir dönemde Barzani PKK ile savaşıyordu Onuda destekle o zaman (bugünün PYD si)

Son düzenleme:
Bende o vıraklıyanlardanım.. ordakiler Türkmendir İŞİD`e bağlılık yemini etmiş Son kalan Türkmenlerdir Bölgeyi iyi tahlil et bayırbucak Alevi ve Türkmenlerin yaşadığı bir yerdi Şimdi alevi yok Türkmenlerin Büyük ölçüsü terketti kalanlarda İŞİD el-nusra gibi örgütlerde savaşıyor

Zaten sen 1 Serkan1905 2 zaten bu iki nickin multi üyelik olduğunu düşünüyorum ama dur bakalım..

Vırraklamayacaksın koçum adam olacaksın ,bu ülkenin yalını yiyip bu ülkeye ürümeyeceksin , Senin gibi 3-5. ..... yüzünden forumun boku çıktı , işiniz gücünüz ülkeye düşmanlık yapmak, beğenmiyorsanız si...tirin gidin.

...... yazmamıda banlanmakdan korktuğumdan yazıyorum sanma ,millete saygımdan ..... yazıyorum ...

Son düzenleme:
Herkesin merak ettiği soruları derleyen Google, dünyanın kara kara "Ne olacak bu Türkiye'nin hali?" diye sorular ürettiğini ortaya çıkarttı.

Google'a bugün en çok sorulan sorular şu şekilde ortaya çıktı:

1. Türkiye NATO üyesi mi?

2. Türkiye'ye gitmek güvenli mi?

3. Rusya Türkiye'ye saldıracak mı?

4. Türkiye NATO'ya ne zaman katıldı?

5. Rusya Türkiye'ye nasıl karşılık verecek?

Kaynak : Rus Uçağı Vuruldu, Herkes Aynı Soruyu Sordu: Rusya Türkiye'ye Saldıracak mı?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri