Putin : Ciddi sonuçları olacak.

Zaten sen 1 Serkan1905 2 zaten bu iki nickin multi üyelik olduğunu düşünüyorum ama dur bakalım..

Vırraklamayacaksın koçum adam olacaksın ,bu ülkenin yalını yiyip bu ülkeye ürümeyeceksin , Senin gibi 3-5. ..... yüzünden forumun boku çıktı , işiniz gücünüz ülkeye düşmanlık yapmak, beğenmiyorsanız si...tirin gidin.

...... yazmamıda banlanmakdan korktuğumdan yazıyorum sanma ,millete saygımdan ..... yazıyorum ...
Sırf sen mutlu ol diye ne İŞİD destekcisi olmam olmıycamda..
Multi üyelik konusuna gelince. Serkan1905 tanımam etmem alakam yok
Ülkenin ekmeğine gelince yağına balını kaymağını çalışarak didinerek yedim vergimi ödüyorum çatır çatır..
hainliğe gelince gözüne sokmak isterdim Bizzat Tüncelide Askerik yaptığım fotografları 18 ay benım asker oldğum dönemde sen belki dünyada bile yoktun Alışmıssınız kendiniz gibi düşünmeyeni Hainlikle suçlamaya terörist demeye Yeterki size zıt olsun. Terörist hain bölücü demeye

Sınır güvenliği? Son 1 yılda Türkiyeye sınırdan giren işid militan sayısını araştırmanızı öneririm.Daha sonra sınır güvenliği konusunu tartışabiliriz.Ben burada devleti suçlamıyorum tsk'yı suçlamıyorum.Vurulmasaydı daha iyi olurdu diyorum.Bunu diyince ya korkak deniyor yada rus.Fransa olaylarına üzüldük fransız dediler.Türkiyede ölenlere üzüldük pkk'lı dediler.Savaş çıkarsa en önden gitmesini biliriz.Ama bilgisayar başından delikanlılık yapanlar umarım savaş görmüş bir kişiyi bulup tecrübelerini dinleyebilirler.Bu yüzdendir Atatürk kurtuluş savaşını verdikten sonra ohh be nasıl öldürdük sizi yerine Yurtta sulh Cihanda Sulh demiştir.

Sırf sen mutlu ol diye ne İŞİD destekcisi olmam olmıycamda..
Multi üyelik konusuna gelince. Serkan1905 tanımam etmem alakam yok
Ülkenin ekmeğine gelince yağına balını kaymağını çalışarak didinerek yedim vergimi ödüyorum çatır çatır..
hainliğe gelince gözüne sokmak isterdim Bizzat Tüncelide Askerik yaptığım fotografları 18 ay benım asker oldğum dönemde sen belki dünyada bile yoktun Alışmıssınız kendiniz gibi düşünmeyeni Hainlikle suçlamaya terörist demeye Yeterki size zıt olsun. Terörist hain bölücü demeye

Yav siz bizim zekamızla dalgamı geçiyorsunuz ? Yok siz zekanızın ne kadar kıt olduğunun farkında değilsiniz tüm mesele bu , aylardır Türkiye işide yardım ediyor diye vıraklıyorsunuz, bizde diyoruz ki etmiyoruz ama yok ediyorsunuz ,

Her konuda aynı şey ,fransada bomba patlıyor aynı mesaj,ankarada bomba patlıyor aynı mesaj ,Türkmenlere yardım kampanyası aynı mesaj aylardır sürekli aynı lafları tekrarlayıp duruyorsunuz.YETER ULAN YETER ,

Sürekli sizin siyasi mesajlarınızlamı uğraşacağız....Gidin siyaset forumlarında yapın siyasetinizi,,

ne sınırı ne işidi ne hükümeti nede muhalefeti hiç biri putin türkiyeden gittiği günün ertesinde türkmenleri işid diye bombalıyor, hiç biride çıkıp neyapıyon sen kimsin demedi bugün tükmenlere bomba yağdıracak olan uçağın düşürülmesi yle kendi milletimizin miilliyetçi ruhunu gördük kimin kimi desteklediği kimin kimin kucağında olduğu appaçık ortayaçıktı.çevremdeki insanların bakışında bunu gördüm birde utanmadan türküm diyorlar türkmenler bombardımanın altındayken rusyayı neden vur dun tayip amca ya rusya bizide vursa diye yüreklerindeki titremeler gözlerinde görülüyor insanların. hey gidi memleket kimleri bağrında besliyorsun dost diye...

Bu akşam Tayyipin öğretmenlere yaptığı konuşmayı seyrettim. Rus uçağını düşürdük deyince bir alkış oldu salonda.
Yurtta Sulh Cihanda Sulh diyen Başöğretmen den , uçak düşürdük deyince onu alkışlayan yeni nesil öğretmenlere. Benim içim acıdı bu sahneye.

Yav kime ne anlatmaya çalışıyoruz ya.Yav he kardeşim he sırf türk sensin.En kral sensin.Delikanlının dibisin.Tamam sen haklısın.Sahiden Çine gidip uygur türkleri hakkında ne adım atılmıştı? Bu işlerine geldikçe türk olanlar işlerine gelincede tc kaldırılmalı diyenler bir bilgilendirsin.Siyasete girmeyelim diyoruz.Sadece savaş istemiyoruz diyoruz.Adam nasıl bir savunma sistemi geliştirmişse hemen üstüne alınıyor herşeyi.

Son düzenleme:
Fanatiği olduğumu iddaa ettiğin şahısa oy veren Milyonlarca Kürt var,şimdi Kürt -Türk ayrımı yapıldığını iddaa ettiğin iftirası çökmüş oluyor....

Esad halkını öldürüyor ,doğru veya yanlış bu ne demek oluyor ? Öldürmüyor mu ?5 senedir halkının üzerine tankla uçakla saldırmıyor mu ?

İşidi nasıl destekliyoruz?Silah yardımımı yapıyoruz ? Amerika'nın Irağı işgalinden sonra çekildiğinde tankı,topu,silahı hepsini Irakda bırakıp çekildi,İşidin elinde istemediği kadar silah top tank var...

Siz Türkiye'nin işide karşı ne yapmasını bekliyorsunuz,işide mi saldıralım , hadi saldırdık, pkk ve işid birleşip Türkiyeye karşı saldırmaz mı , düşman 1 iken 2 olacak,

Bir adama kardeşim dersin ama adam yanlış yaparsa ,yaptığı yanlışın derecesine göre kardeş dediğin adamla kanlı bıçaklıda olursun ,

Temiz duygularla savaş çıkmamasını isteyenlere sözüm yok ama ,tırsarak yaşanmaz ,istiklal Marşımızda Korkma diye başlıyor..Bu gün Rus uçağına ses çıkartma yarın bir başkası bundan cesaret alır sonu gelmez bunun,
Aylardır ne zaman bir konu açılsa Türkiye işide yardım ediyor diye vıraklayanlar var sürekli hiç değişmiyor,Mokunu çıkarttılar ,

Keşke sesimiz hep çıksa ama nato ortaklarımızın bize yaptığı alçaklıklar karşısında kılımız kıpırdamıyordu ne yazık ki.Olayın amacı koruma falan değil sadece öyle olsa keşke ama öyle değil bir bit yeniği var ama hadi hayırlısı.

Kuveytli diplomatlar Ankara'nın göbeğinde TSK'nın f16 pilotunu tekme tokat dövdü.Eşinin,çocuğunun yanında.Ne oldu söyleyeyim mi diplomat giderse yatırımda gider diye herifi serbest bırakmışlar.Daha da burada milletçilik yapmanın anlamı yok gençler.Biz öyle şöyle yaparız şeklinde bir memleket değiliz.Bir an için şu f16 pilotu yerine koyun kendinizi sonra yok Rusya'yı yeriz yok Amerika'yı ters çevirip yerine oturturuz falan fistan.

Şu askerin yerine koydukça kendimi ağlayasım geliyor.Kendi vatanımda,kendi topraklarımda,kutsal devlet görevlerinden birinde elin herifi gelip beni eşimin,bebeğimin yanında tekme tokat dövecek.Silah çekip indirseydi o diplomatı askerlik hayatı da sivil hayatı da yanmıştı belki bence hayatı yine de bitmişti.Gerçi yine bitmiştir de o olaydan sonra bir daha nasıl eski haline gelebilir hele ki o olayın mahkeme sonucundan sonra.

Yaparız aynen beyler yaparız biz her şeyi yaparız.Şerefimize sahip çıktıkta savaşması kaldı.

Son düzenleme:
buraya boş yorum yapan o kadar çok arkadaş varki milliyetcilik narası atıp ,

arkadaşlar senede yunanlılar 10 kez sınır ihlali yapıyor düşen ucak varmı yok ?

her neyse antalya'ya senede 8 milyon rus turist gelir bundan sonra gelmezler olur biter artık antalyadaki 5 yıldızlı oteller esnaf da suriyeli turistleri ağırlar iyice terorist ülkesi oluyoruz neyse bunları anlıyan arkadaşlar vardır umarım aranızda bu istikrar veya vizyon değil resmen bataklığa çekiliyoruz.

Senin ülkene daha 1-2 ay önce ciddi ihlaller yapılıyor. Sonrasında ise bunu defalarca tekrarlıyor. Üzerinden uçup, kendi terör eylemlerini gerçekleştiriyor. Sen ise Suriye'lileri aldığı ve uçağı vurduğu için ülkene "terörist ülkesi" ibaresini yakıştırıyorsun. Turistler 3-5 azalır sonra düzelir gider. 1-2 ay önce alırsan biletler ucuz bilesin.

dZq1QD.jpg

yıllardır yunan uçakları sınır ihlali yapardı hemde böyle 3-5 sn lik bir ihlal değil it dalaşına girecek kadar ihlal yaparlar radar kitlerlerdi ama yunan uçaklarını hiç vurmadık. yani türkiye aslında rus uçağınada aynı tavizi verebilirdi burada olay aslında rus uçaklarının ışidi değilde başkalarını bombalıyor olması. türkiyede tepkisi böyle gösterdi bence.

Yunanistanın konmu farklı, mütefikimizdir nato ülkesidir. Ayrıca uçak düşürme olayı ve küçük çaltışmalar olmuştur. Ama Rusya tamamen farklı ciddi bir tehdittir. Rusyanın Türkmenleri ve muhalifleri bombalamsının uçak düşürme olayında payı olduğuna katılıyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri