Python ile ne tür bir bot sahibi olmak isterdin?

Arbuzik

Kayıtlı Üye
Boş zamanlarımı değerlendirmek için python eğitimlerini takip etmeye başladım. Deneye deneye bir de baktım ki ben bu mereti öğrenmişim:) Şu anda python ile neredeyse istediğim herşeyi yapabiliyorum.
Kullanabileceğim teknolojiler ise selenium, django vs.. Mobil cihaz simulasyonları yapabiliyorum. Kullanıcı hesapları oluşturma, izlenim botları, yapay zeka destekli projelerse yapabildiklerim.
İhtiyaç olan basit botları söylerseniz eğer hem bilgilerimi geliştirmek hem de bilgilerimi pekiştirmek için yardımcı olabilirim.
Çok kapsamlı botlar içinse vaktim olmuyor. Zaten bunlar da tek kişinin altından kalkacağı projeler değil, ekip işi oluyor. Ama dediğim gibi basit botlar konusunda yardımcı olabilirim.

Boş zamanlarımı değerlendirmek için python eğitimlerini takip etmeye başladım. Deneye deneye bir de baktım ki ben bu mereti öğrenmişim:) Şu anda python ile neredeyse istediğim herşeyi yapabiliyorum.
Kullanabileceğim teknolojiler ise selenium, django vs.. Mobil cihaz simulasyonları yapabiliyorum. Kullanıcı hesapları oluşturma, izlenim botları, yapay zeka destekli projelerse yapabildiklerim.
İhtiyaç olan basit botları söylerseniz eğer hem bilgilerimi geliştirmek hem de bilgilerimi pekiştirmek için yardımcı olabilirim.
Çok kapsamlı botlar içinse vaktim olmuyor. Zaten bunlar da tek kişinin altından kalkacağı projeler değil, ekip işi oluyor. Ama dediğim gibi basit botlar konusunda yardımcı olabilirim.

Mobil cihaz simulasyonlarını hangi kütüphaneler ile yapıyorsunuz

projeye göre selenium + appium gibi kütüphaneler kullanıyorum.

Bilgi için teşekkürler. Appium ilkkez duydum.
Güzel bir kütüphane imiş.

Python Appium kütüphanesi, mobil uygulamaların otomatik test edilmesini sağlayan bir araçtır. Appium, hem Android hem de iOS uygulamaları üzerinde otomasyon yapabilmenize olanak tanır ve Python gibi çeşitli programlama dillerini destekler.

Appium, mobil uygulamaların kullanıcı arayüzünü test etmek için geliştirilmiştir ve native, hibrit, mobil web gibi farklı uygulama türlerini destekler. Python Appium kütüphanesi ise bu işlemleri Python dilinde yapmanıza olanak sağlar.

Bu kütüphane ile, Python kullanarak test senaryoları yazabilir, kullanıcı etkileşimlerini (dokunma, kaydırma, tıklama vb.) simüle edebilir ve mobil uygulamaların işlevselliğini otomatik olarak test edebilirsiniz.

Tebrikler, bana hayrına basit bir twitter to facebook botu yaparmısın hocam :) x twitter hesabından y facebook sayfama resim ve videoları başlıklarıyla çeksin :)

yt upload botu yapabilirmisiniz ? mail ve şifre ile giriş yapcak

yt upload botu yapabilirmisiniz ? mail ve şifre ile giriş yapcak

hocam halihazırda böyle botlar var zaten. hatta şu anda benim bildiğim youtube videoyu önerilene ekleme botu bile var

[MENTION=73199]BobMarley[/MENTION] hocama bir bot yaptık ama bakalım beğenecek mi?

Son düzenleme:
Youtube'da Türkçe altyazıları diğer dillere otomatik çevirerek kanala yükleyebilecek bir bot olabilir mi? Google çeviriciyi kullanması yeterli.
Biraz kapsamlı mı oldu? Bilemedim.

hocam halihazırda böyle botlar var zaten. hatta şu anda benim bildiğim youtube videoyu önerilene ekleme botu bile var

[MENTION=73199]BobMarley[/MENTION] hocama bir bot yaptık ama bakalım beğenecek mi?

Hocam YouTube yükleme botu nerde var? Kaynak verirmisin bildiğin varsa :) bir de bu yaptığın botu bana da verme imkanın var mı , denemek isterim

Hocam YouTube yükleme botu nerde var? Kaynak verirmisin bildiğin varsa :) bir de bu yaptığın botu bana da verme imkanın var mı , denemek isterim

Tabiki suhatuna hocam. bayadır da seninle konuşmamıştık. efsane kasım günleri nedeniyle birkaç gün yoğunluk oldu.

Leonardo ai ile txt dosyasından çekecek şekilde toplu fotoğraf üretim ve kaydetme botu güzel iş görür hocam. Piyasadada yok.

Hangi kaynaklardan ne kadar bi zaman diliminde bu hale geldin? Bana sanki imkansız gibi geliyor bu işi öğrenmek. Bilmediğim her şey imkansız geliyor bana.

Botu bende denemek isterim mümkünse

---------- Spam Engelliyici 16:32 ---------- Önceki Mesaj 16:25 ----------

birde şunu yapma şansın varmı

izlenilen site içeriklerini istenilen siteye çekerek,
yapay zeka desteği sayesinde içeriği özgün hale getiren,
yapay zaka sayesinde konu görselleri oluşturan,
oluşturduğu içerikleri seoya uyumla hale getiren,
hazırladığı içeriklerin özgünlüğünü kontrol ederek manuel yada otomatik zamanlama ile yayınlama

gibi bir uygulama özellikle wp kullanıcıları için :D

Botu bende denemek isterim mümkünse

---------- Spam Engelliyici 16:32 ---------- Önceki Mesaj 16:25 ----------

birde şunu yapma şansın varmı

izlenilen site içeriklerini istenilen siteye çekerek,
yapay zeka desteği sayesinde içeriği özgün hale getiren,
yapay zaka sayesinde konu görselleri oluşturan,
oluşturduğu içerikleri seoya uyumla hale getiren,
hazırladığı içeriklerin özgünlüğünü kontrol ederek manuel yada otomatik zamanlama ile yayınlama

gibi bir uygulama özellikle wp kullanıcıları için :D

Hocam sana bır pm atıyorum bakabılırmısın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri