qcrrs22 adlı üyeden şikayetçiyim !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çok objektif baksaydın

"terörizm bunlarda, ensest bunlarda, bacılarına kuzenlerine tecavüz edip töre kılıfı ile öldürme bunlarda, kaçakçılık bunlarda, askere ve polise kurşun sıkmak bunlarda, elektriğe zaten para vermezler."

bu kısımlardan en azından birkaç tanesinin yalan olduğunu savunurdun. bunları yapan türklerde var demişsin doğrudur her ülkede yapılıyor. yüzde ile hesapladığımızda kim daha fazla yapıyor sence ? ya da bu kırmızı renkle yazdıklarımdan kaçını yapan türk gördün ?
Sen Ne Kadar Konuşursan Konuş Karşındakinin Anladğı Kadardır die bi laf var siz benim derdimi anlamamışsınız hocam :) bunların hepsini yapan kürtte var türkte var arapta var lazda var yüzdeye benim derdim 5parmağın 5i bir değil sonuçta hepsi insan bide böyle düşün ;) :)

Konu Her Yapılan Lafa He Demek Geçemkse Biz boşuna Yaşıyoruz Hocam Sende Benim Kardeşimsin Oda Ben Burda Irkımı Korumuyorum Kürt Kökenli Olabilirim Ama En Has Türk Kadar Türküm Benim Burda Söylemek İstedğim Arkadaşın Yaptığı Yanlış Konuşma Ki Bu Arkadaş 25 Yaşında Olgun bi İnsan ayrıca benim insanlığımı tartışmak size kalmamış konuyla alakanız yok yorum yapmanızada gerek yoktur çıkabilirsiniz konumdan

Bir konu açıldıysa tüm üyelerin yorum yapma hakkı vardır, bir şikayetiniz var ise de bunu yöneticiye pm atarak bildirebilirdiniz, ki siz konu açmışsınız üyeler'de görsün diye.
Herkesin kendine öz ve has düşünceleri görüşleri vardır, siz kendinizi haklı görürsünüz diğer arkadaşı şikayet edersin, o kendini haklı görür sizin kellenizi koparmak ister. İnsanoğlu böyle işte, engel olamazsınız. Ne kadar saf görünmeye çalışsan da içinde kötülük var senin de.
İnsanları değiştiremiyoruz malesef, bak kendin nasıl da parladın benim bir önceki mesajıma. Demek ki sizin de onun insanlığını tartışmaya hakkınız yok.

ayrıca benim insanlığımı tartışmak size kalmamış
bu sözler sana ait, bu yüzden sende onun insanlığını tartışma ve karışma.

[MENTION=9544]RockNRolla[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION]

Konunun kilitlenmesini rica ediyorum. Gidişatına bakarsak hiçte iyi bir yere gitmeyecek.

Banlanmak istemiyorum :)

Bak Hala Anlamıyorsun Değilmi Knouyu Arkadaş Ben Burda Onları Savunmuyorum 5 Parmağın 5i Bir Değil dİyorum Ve ayrıca Dağda Türk Yokturmu ? İngiiliz Alman Vs Büsürü Milletten İnsan Var Hepsi Kürtmü ?

Ben Kürt - Türk diye ayrım yapmam."Türk vatandaşı Türkiye Cumhuriyeti'nin tabiyetinde bulunan kişidir. Yürürlükteki 1982 tarihli Anayasa'nın 66. maddesine göre, "Türk Devletine vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkes Türktür." tanımı yapılmıştır. "
Ben Kürdüm demek ırkçılıktır benim gözümde.Ben hiç bir yerde Türküm demedim.
Çünkü bu topraklarda bu vatanda yaşıyorsam hangi ırktan oluyorsam olayım Türküm.

tüm hepsi dememiş ama genel anlamdaki sorunlardan bahsetmiş video izleyince içim cız etti ne hikmetse bu videolar genelde bu zümreden çıkıyor ben kendim şahit oldum amcalarının yanında konuşmaya korkuyorlar gözünün içine bakıyorlar nefes almak için o konuda taktir ediyorum bukadar saygılılar ama gel görkü sokaktaki insanlara birde yaşlı insanlara yaptıkları ortada genelide böyle bunu inkar eden insan kör olmalıdır yada hiç televizyon izlmeyip sokaklara çıkmıyordur bu video herşey anlatılıyor sanırsam
https://www.facebook.com/photo.php?v=10152830881051111 bunu gibi binlercesi olduğunu biliyorsunuz birde sokakta hiç suç olmayan kişilere saldırıyolar adam ailesi evine gidiyor arabasını yakıyor bu kişi herkes olabilir ama herzaman herkes kötü diyemeyiz allah iyi niyetli düşünenlere yardım etsin böyle aşağıklara fırsat vermesin diyoruz

Sen Ne Kadar Konuşursan Konuş Karşındakinin Anladğı Kadardır die bi laf var siz benim derdimi anlamamışsınız hocam :) bunların hepsini yapan kürtte var türkte var arapta var lazda var yüzdeye benim derdim 5parmağın 5i bir değil sonuçta hepsi insan bide böyle düşün ;) :)

dostum herkese "siz anlamıyorsunuz" falan diyorsun ama konuda birşeyleri anlamayan sadece sen varsın.

5 parmağın 5i bir değil eyv, burdaki insanlar 5 parmağın 4ü aynı diyor anlatabiliyor muyum.

Doğruları yazmış ne demek acaba?

Ben Türk'üm ki böyle ırk belirten kelimelerden nefret ederim. İnsanları ırkları değil beyinleri belirler.

Her türlü ırktan karaktersiz insanlar vardır ve var olmaya devam edecektir.

Birilerini yargılarken ırkını baz alarak yaklaşmayın.

Bu sizi ırkçı, faşist yapar...

O arkadaşta '' ırkçılıksa ırkçılık '' demiş. Kendi faşitliğinin farkında yani...

Müslümanım dersiniz faşistlik yaparsınız..

Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu...

Hepsini kattıysa yanlış tabi bana genel konuştum can ciger arkadaşlarım kürt böyle bir ayrım olamaz tabi,
ama sende kabul edersinki son zamanlarda gençler billahssa çok bozuldu nerde o eskiler.mesela kanaryaya git türk ol yolda 3 5 kişi tarafından kesin dövülürsün,
ne bileyim eskilerden hiç örnek almamış kötü bir nesil geldi ,tabi benim yazdıklarım ne sanaa ne başka kürt büyüklerim veya küşçüklerime ne güzel insanlaarıda vaar senle can olur her konuda. ben sadece bunları yapanlara yanlış yapanaa yanlış yapıyorsun deme cesaretini göstermek gerektigini vurguladım.ve delikanlı şerefli bir adam kabul ederki genel olarak dogu kökenli vatandaşşlarımız bu konularda çogunlukta ki onlar bile medeni cesaretle bunu kabul ediyor.
sen neyi savunuyorsun uyuşturucu satılsın elektrik ödenmesin git kanaryaya 3 5 kişi seni türksün diye dövsün vs,
bunumu cesaretli ol biraz kim olursa olsun yanlış varsa vurgula yada sus gerek yok zaten.

Şu Şekildedir ''terörizm bunlarda, ensest bunlarda, bacılarına kuzenlerine tecavüz edip töre kılıfı ile öldürme bunlarda, kaçakçılık bunlarda, askere ve polise kurşun sıkmak bunlarda, elektriğe zaten para vermezler. Velhasıl her türlü pislik bunlarda. Irkçılıksa ırkçıyım arkadaş bu tiplerin bu ülkede değil dünya üzerinde bile nefes alması benim zoruma gidiyor.''
[MENTION=13817]aokancelik[/MENTION] üzerine alınman çok yanlış.Bunları yapanlara insan bile denilemez.Dinsiz imansız Allah korkusu olmayan iğrenç bir varlık bunlar.Bunu yapanlara ne türk nede kürt denir.katıksız............ççç

dostum herkese "siz anlamıyorsunuz" falan diyorsun ama konuda birşeyleri anlamayan sadece sen varsın.

5 parmağın 5i bir değil eyv, burdaki insanlar 5 parmağın 4ü aynı diyor anlatabiliyor muyum.
4 parmağın aynı olması senin 5 parmağı genelliyebileceğin anl***** gelmez kardeş ben anlıyacağımı anladım sen rahat ol :)

arkadaşlar her insanı diğerleriyle karıştırmayın birisi iyi niyetli birisi kötü niyetli mesela benim çok kürt arkadaşım var paraya ihtiyacım var desem dünyaları önüme serer herkese böyle bakmayın

Son düzenleme:
Şu Şekildedir ''terörizm bunlarda, ensest bunlarda, bacılarına kuzenlerine tecavüz edip töre kılıfı ile öldürme bunlarda, kaçakçılık bunlarda, askere ve polise kurşun sıkmak bunlarda, elektriğe zaten para vermezler. Velhasıl her türlü pislik bunlarda. Irkçılıksa ırkçıyım arkadaş bu tiplerin bu ülkede değil dünya üzerinde bile nefes alması benim zoruma gidiyor.''

[MENTION=13817]aokancelik[/MENTION] üzerine alınman çok yanlış.Bunları yapanlara insan bile denilemez.Dinsiz imansız Allah korkusu olmayan iğrenç bir varlık bunlar.Bunu yapanlara ne türk nede kürt denir.katıksız............ççç
hocam bakın ben üstüme alınırım bende bi insanım bende bi kürdümama en has tür kadarda türküm benim derdim herkesi genellemesi yoksa umrumda değil onları yapanlara ne dediği bu adamın lafına göre kökeni kürt olan herkes öyle

Çok güzel konuştunuz hocam gayet de katılıyorum.Yorum yapan şahsiyet yorum yapacaksa genelleme yapmayacak herkesi aynı görüyor.

Dünyada iyi türk-kürt, kötü türk-kürt yoktur. Sadece iyi insanlar ve kötü insanlar vardır. Irkçılık yapmayın. Benim en iyi dostum'da kürt. Ama o videodaki ipneler gibi değil. Tamamiyle bu insanın karakteriyle ilgili.

30 milyon kürt varsa 15 milyonui kötü huyludur.
40 milyon türk varsa 20 milyonu kötü huyludur.

Aferdersiniz ama ırkçılık yapan herkesin *****

Söylediklerimin sonuna kadar arkasındayım. Yaptığım yorumda bir küfür yada hakaret yok. Bunları yapmıyorsan üstüne neden alındığını anlamakta zorlanmaktayım. Yaşlı bir adam ile dalga geçen kişilere yazdığım bu yorumdaki aynı karakterdeki kişilerin ne tip insanlar olduğunu anlattım. Sorun ne burada?

4 parmağın aynı olması senin 5 parmağı genelliyebileceğin anl***** gelmez kardeş ben anlıyacağımı anladım sen rahat ol :)

ben genelleme yaptığımı hatırlamıyorum yanlız. ya da genelleme yaptığım bir mesajı alıntıla yalancı çıkar beni.

mesela seni o ilk mesajda yazdığın kırmızı şeylerle itham eden oldumu ? olmadı :) demek ki genelleme yapan sadece şikayet ettiğin kişiymiş ben değilmişim ;)

son kez yazayım, bencede 5 parmağın 5i bir değil, ama o 5 parmağın en az 3ü aynı diyorum hepsi bu.

hadi eyv.

Söylediklerimin sonuna kadar arkasındayım. Yaptığım yorumda bir küfür yada hakaret yok. Bunları yapmıyorsan üstüne neden alındığını anlamakta zorlanmaktayım. Yaşlı bir adam ile dalga geçen kişilere yazdığım bu yorumdaki aynı karakterdeki kişilerin ne tip insanlar olduğunu anlattım. Sorun ne burada?

[MENTION=13817]aokancelik[/MENTION] sanırım sorun kalmadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri