qtolga adlı üyeden şikayetçiyim

• Kullanıcı Tayi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Şikayetim Var

Tayi

Kayıtlı Üye
http://www.ytpara.com/yeni-baslayanlar/48328-youtube-kanallarima-ortak-yardimci-ariyorum.html

Yukarıda linkini verdiğim konu üzerine arkadaş ile beraber çalışabileceğimi ona gerekli desteği vereceğimi ve ortak şeklinde çalışabileceğimi beyan etmiştim.

Kendisi bana öğlen 12 gibi bir kanalını vermek istediğini ve daha sonra kanalını kontrol etmemi ve neler yapılabileceği hakkında görüşmemizi teklif etmişti. İşte olduğumdan dolayı saat 16:00-17:00 sıralarında müsait olabileceğimi belirtmiştim. Daha sonra arkadaşa saat 18:30 sıralarında mesaj atmıştım ve kendisi bana bir mail adresi ve şifre belirtti girmem için. Fakat ben hala çalıştığım için girme fırsatı bulamamıştım.

Daha sonra saat 20:38 sıralarında arkadaş bana Hesabın Kalıcı olarak devre dışı bırakıldığını belirtti. Bende henüz hiç girmediğimi ve demek ki spamdan gittiğini söylememe rağmen bana
"dalga mı geçiyorsun nasıl girmedim kaç gündür birşeyi yoktu bugün sana verdikten sonra oluyor bu olay ya" mesajını attı ve durumu açıklamama rağmen ağza alınmayacak küfürler sarfetti.

Bu arkadaştan şikayetçiyim ve gerekli cezanın verilmesini istiyorum.

Konuşmalar skype üzerinden gerçekleşmiştir. Gerekirse Özel mesaj ile yönetimle paylaşabilirim.

özel mesaj ile paylaşmana gerek yok buraya koy admin banlasın hemen

özel mesaj ile paylaşmana gerek yok buraya koy admin banlasın hemen

Ettiği küfürlerden dolayı paylaşmak istemiyorum. Kendime güveniyorum ben herhangi yanlış birşey yapmadım. Kişinin zaten ne olduğu ortada yazdığı mesajlardan dahi ne yapabileceği anlaşılıyor.

Bir hata yaptım yardım etmek para kazanmasına yol açmak istedim. Ama haya bende işte neyse.

Ayrıca kreşe çeviren ben değilim. Böyle kişiler yüzünden adımın lekelenmesini istemiyorum.

o konusmalardan bende de var unutma. Sen bana tamamdır şimdi bakabiliriz dedin bende şifre ve gmail adresini verdim. 1 saat sonra girdim diğer 4 kanalımda bişey yokken senin girdiğin kanal ban yedi. Ayrıca ben sana dalga mı geçiyorsun kanal ban yemiş dediğimde senin nasıl konustugunu hatırla bi.

o konusmalardan bende de var unutma. Sen bana tamamdır şimdi bakabiliriz dedin bende şifre ve gmail adresini verdim. 1 saat sonra girdim diğer 4 kanalımda bişey yokken senin girdiğin kanal ban yedi. Ayrıca ben sana dalga mı geçiyorsun kanal ban yemiş dediğimde senin nasıl konustugunu hatırla bi.

Sen paylaşabilirsin. O yazdığın küfürleri de paylaş görsünler utanmadan gelmiş bir de kendini savunuyorsun. Verdiğin o mail adresin gir kayıtlarına bak bakalım benim IP adresim çıkacak mı? Tabii sen bunu nasıl öğreneceğini bilmediğin için gelmiş burada atar yapıyorsun.

Sen bana iftira atıyorsun ve bunun sonucu ne olursa olsun her şekilde hesaplaşacağız.

Kimse benim adımı lekeleyemez. 3 kuruşluk hesabına kalmış değilim!

Sen paylaşabilirsin. O yazdığın küfürleri de paylaş görsünler utanmadan gelmiş bir de kendini savunuyorsun. Verdiğin o mail adresin gir kayıtlarına bak bakalım benim IP adresim çıkacak mı? Tabii sen bunu nasıl öğreneceğini bilmediğin için gelmiş burada atar yapıyorsun.

Sen bana iftira atıyorsun ve bunun sonucu ne olursa olsun her şekilde hesaplaşacağız.

Kimse benim adımı lekeleyemez. 3 kuruşluk hesabına kalmış değilim!

senin ne adın varda lekelenecek be? Hesaplascaz çıkarcam yüzünü ortaya sen merak etme.

senin ne adın varda lekelenecek be? Hesaplascaz çıkarcam yüzünü ortaya sen merak etme.

Bekliyorum kanalının log kayıtlarını paylaşmanı. Ama insanlardan yardım al sen kendi başına onu beceremezsin ;)

Ayrıca ettiğin küfürlerin hesabını sadece burada vermeyeceksin. Gerekli işlemleri yaptıracağım, klavye delikanlılığı yapmakla olmuyor bu iş :)

İnternette kullandığın sözcüklerin sadece internette kaldığını düşünmeyeceksin.

Bekliyorum kanalının log kayıtlarını paylaşmanı. Ama insanlardan yardım al sen kendi başına onu beceremezsin ;)

Ayrıca ettiğin küfürlerin hesabını sadece burada vermeyeceksin. Gerekli işlemleri yaptıracağım, klavye delikanlılığı yapmakla olmuyor bu iş :)

İnternette kullandığın sözcüklerin sadece internette kaldığını düşünmeyeceksin.

Gmailde kapandığı için log adreslerine bakamıyorum maalesef o kadar bilgim var merak etme :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri