Quadcopter Aldım Tavsiyesi olan

çekeceğiniz videolar https://vimeo.com/100313100 bu şekilde olursa kanalınız ömürlük olur :)
herhafta yeni bir yer çekebilirsiniz, maliyeti belki ilk başlarda ulaşım vs. olarak yüksek olabilir ama ömür boyu da geliriniz olacağı için kısa sürede yatırdığınızı alırsınız :)

çekeceğiniz videolar https://vimeo.com/100313100 bu şekilde olursa kanalınız ömürlük olur :)
herhafta yeni bir yer çekebilirsiniz, maliyeti belki ilk başlarda ulaşım vs. olarak yüksek olabilir ama ömür boyu da geliriniz olacağı için kısa sürede yatırdığınızı alırsınız :)
Benim aldıgım cihaz bu kadar uçamaz. Zaten ben başlangıç için aldım. İlerde duruma göre hoşuma giderse daha gelişmiş bişey alabilirim.

Bu fiyata kamera ve uçuş süresinden fazla birşey bekleme derim hocam.Benimde DJI phantom 3 almaya niyetim var dolar belki biraz düşer diye bekliyorum,kamera çekimi sağlıklı olmayabilir bu cihazda,çok sarsıntı oluyor gimbal kullanmak şart,bence uçmayı öğren bununla daha sonra daha iyi bir cihaza geç.Benim almayı düşündğüm cihaz şu

Dji | inspire | phantom 3 | rc hobi | multicopter

Ben hobi olarak düşünüyorum ama kendini geliştirirsen para kazanılmayacak bir alan değil videoları baya izleniyor.Söylediğime benzer cihazla 1500 metreye kadar çıkan var çok gelişmiş özellikleri mevcut.

https://www.youtube.com/watch?v=TfA79gb7zMU

Cidden şahane bir cihaz paraya kıyıp almak lazım

Ürün dün yani 4mayısta kargoya verilmiş. Geç kargolanmasının sebebi siparişteki yedek parçalardan birinin stokta olmaması.

Bir şey sorabilir miyim bilgisi olan bir arkadaşa. Acaba mesala aldım 1500 metreye çıkardım yukarıda da mesala 500 metre gittim. Nereye indireceğimi nereden anlıyacağız sürekli havaya mı bakacağız acaba nerde diye yoksa online bir sistemi var mı kamera sisteminde?

özel hayatı ihlal etmeki başın derde girmesin. Hayırlı olsun

Kargom geldi sonunda. Tam 29 günde geldi. İlk sayfaya kargo hareketlerini ve ilk tecrübemi ekledim

Kargom geldi sonunda. Tam 29 günde geldi. İlk sayfaya kargo hareketlerini ve ilk tecrübemi ekledim

hocam nasıl olurda gümrük vergi bindirir? Benim bildiğim 75$ üstüne gümrük vergi alıyor hangi ürünü alırsan al 75$ ı geçince sanırım türkiyedeki fiyatı ne kadarsa ona eşitliyorlar

hocam nasıl olurda gümrük vergi bindirir? Benim bildiğim 75$ üstüne gümrük vergi alıyor hangi ürünü alırsan al 75$ ı geçince sanırım türkiyedeki fiyatı ne kadarsa ona eşitliyorlar

Kutuya 0,04 dolar yazmışlar ücretine adamlarda şüphelenip kafalarına göre fiyat biçmişler. Pttye gidip fatura felan göstersem düşerlerdi ama uğraşmak istemedim açıkcası.

kumanda da ekran var mı?
Yok hocam o modeller daha pahalı.

Kutuya 0,04 dolar yazmışlar ücretine adamlarda şüphelenip kafalarına göre fiyat biçmişler. Pttye gidip fatura felan göstersem düşerlerdi ama uğraşmak istemedim açıkcası.

Yok hocam o modeller daha pahalı.

aynı ürün türkiyedeki fiyatı nedir mümkünse link atar mısınız hocam?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri