Quick Login for Google Accounts eklentisinin kanal sınırını aşma

• Kullanıcı ByEdGe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube icin Yararli Programlar

ByEdGe

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

Burada paylaşılan Quick Login for Google Accounts adlı chrome eklentisinin kanal ekleme sınırını aşmanız için yapmanız gerekenleri açıklıyorum..

Öncelikle aşağıdaki kodda verdiğim klasöre gidin ( kullanıcıadınız yazan yere kendi kullanıcı adınızı yazın. )

Windows 7 işletim sistemi için;

Kod:
C:\Users\kullanıcıadınız\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Extensions\cbgngpehipfmfmpjmhonhacgbkjpdidp\0.7.9.1_0

Xp işletim sistemi için;

Kod:
C:\Documents and Settings\kullanıcıadınız\Local Settings\Application Data\Google\Chrome\User Data\Default\Extensions\cbgngpehipfmfmpjmhonhacgbkjpdidp\0.7.9.1_0

Daha sonra options.js adlı dosyayı notepad ile açıp aşağıda verdiğim kısmı bulun ve buradaki değeri değiştirin..Kaç kanal eklemek istiyorsanız oraya o değeri verin ve dosyayı kaydedin.. Ben 100 yaptım ve oldu :) ( Bu işlemi chrome kapalıyken yapın. )

Kod:
var sks_qg_maxCount = 10;

Hepsi bu kadar güle güle kullanın..

teşekkürler yanlız var sks_qg_maxCount = 10; kodu bulmakbiraz zor ortalarındamı nerde

Çoğu arkadaş yapamamış sanırım.. Ben işletim sistemi olarak Widows 7 ultimate 64 bit kullanıyorum.. Ayarları bu sisteme göre anlattım arkadaşlar.. Diğer sistemlerdede çok karışık olmasa gerek yinede yapamayanlar varsa pm ile ulaşsın bana yardımcı olmaya çalışayım..

win7 kullanıyorum valla ben buldum yaptım 50 yaptım ben şimdilik, nasıl olsa artırıyoruz istedigimiz zaman mubarek daha önce nerdeydin parayla aldık:D
neyse paylaşım için teşekkürler

win7 kullanıyorum valla ben buldum yaptım 50 yaptım ben şimdilik, nasıl olsa artırıyoruz istedigimiz zaman mubarek daha önce nerdeydin parayla aldık:D
neyse paylaşım için teşekkürler

Çok kanalım olduğundan değil :) Sadece yapılabilirmi diye baktım ve yaptım :) Yararlı gördüğünüz eklentiler varsa paylaşın chrome eklentileriyle pek haşır neşirim :)

---------- Mesaj saat 22:33:50 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:01:10 civarında gönderildi. ----------

Birazdan konuyu güncelliyorum arkadaşlar xp işletim sisteminden yapamayanlar için..

---------- Mesaj saat 22:40:02 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:33:50 civarında gönderildi. ----------

Xp işletim sistemi için izlemeniz gerek yol konuya eklenmiştir arkadaşlar..

Teşekkürler.
Aslında youtubenin kendi içindeki geçişi, hızlı oldugu için onu kullanıyorum her ne kadar 10 kanal kapasiteli olsada 4 ayrı tarayıcıda 40 kanala bakabiliyordum.Fakat benim sıkıntı yaşadıgım kısım kanallardan birisi kapandıgında yada 2 hafta cezası aldıgında o tarayıcıdaki diger kanallara geçiş yapamıyordum tekrardan çıkış yapıp diger 9 kanalı tekrardan giriş yapmam gerekiyordu.Bu eklentidi o sıkıntı yok en azından kanallarımın hepsini bir arada bulabiliyorum şuan 50 kanala çıkarttım sayenizde 100 kanalada çıkarttıgım günleri görecegim.

benimki win xp yapamadım :(

---------- Mesaj saat 14:00:44 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:23:17 civarında gönderildi. ----------

Ben Yandex Kulanıyorum Öyle Olurmu??.

tmm ben dedigin gibi yaptim. sinir olarak 20 de braktim (denemek icin). Ilk resimde gordugunuz gibi oldu
q9vrb.png

Ama sonra buraya bisey olmadi yani hala 10 kanal ile sinirli :x
q9vy2.jpg

bunun nasil duzeltebilirim ?

Alanları sansürlemişsiniz ama anladığım kadarıyla zaten 10 adet kanal eklemişsiniz kaç kanal eklerseniz o kadar gözükür yani..

Güzel bilgi teşekkürler. Manülle dakikalar kaybettiren iş saniyelere düşüyor hemde otomatik.

arkadaşlar win 8 de yapabilen varsa bizi de bilgilendirebilir mi acaba?

Merhaba arkadaşlar,

Burada paylaşılan Quick Login for Google Accounts adlı chrome eklentisinin kanal ekleme sınırını aşmanız için yapmanız gerekenleri açıklıyorum..

Öncelikle aşağıdaki kodda verdiğim klasöre gidin ( kullanıcıadınız yazan yere kendi kullanıcı adınızı yazın. )

Windows 7 işletim sistemi için;

Kod:
C:\Users\kullanıcıadınız\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Extensions\cbgngpehipfmfmpjmhonhacgbkjpdidp\0.7.9.1_0

Xp işletim sistemi için;

Kod:
C:\Documents and Settings\kullanıcıadınız\Local Settings\Application Data\Google\Chrome\User Data\Default\Extensions\cbgngpehipfmfmpjmhonhacgbkjpdidp\0.7.9.1_0

Daha sonra options.js adlı dosyayı notepad ile açıp aşağıda verdiğim kısmı bulun ve buradaki değeri değiştirin..Kaç kanal eklemek istiyorsanız oraya o değeri verin ve dosyayı kaydedin.. Ben 100 yaptım ve oldu :) ( Bu işlemi chrome kapalıyken yapın. )

Kod:
var sks_qg_maxCount = 10;

Hepsi bu kadar güle güle kullanın..

arkadaşım birebir yardımcı oldu bana. çok teşekkür ederim kendisine. ben win 8 kullanıyorum.yol win7 ile aynı ancak klasörler gizli bu nedenle gizli klasörleri açın önce.gerisi win7 ile aynı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri