Merhaba arkadaşlar,
Burada paylaşılan Quick Login for Google Accounts adlı chrome eklentisinin kanal ekleme sınırını aşmanız için yapmanız gerekenleri açıklıyorum..
Öncelikle aşağıdaki kodda verdiğim klasöre gidin ( kullanıcıadınız yazan yere kendi kullanıcı adınızı yazın. )
Windows 7 işletim sistemi için;
Xp işletim sistemi için;
Daha sonra options.js adlı dosyayı notepad ile açıp aşağıda verdiğim kısmı bulun ve buradaki değeri değiştirin..Kaç kanal eklemek istiyorsanız oraya o değeri verin ve dosyayı kaydedin.. Ben 100 yaptım ve oldu
( Bu işlemi chrome kapalıyken yapın. )
Hepsi bu kadar güle güle kullanın..
Burada paylaşılan Quick Login for Google Accounts adlı chrome eklentisinin kanal ekleme sınırını aşmanız için yapmanız gerekenleri açıklıyorum..
Öncelikle aşağıdaki kodda verdiğim klasöre gidin ( kullanıcıadınız yazan yere kendi kullanıcı adınızı yazın. )
Windows 7 işletim sistemi için;
Kod:
C:\Users\kullanıcıadınız\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Extensions\cbgngpehipfmfmpjmhonhacgbkjpdidp\0.7.9.1_0
Xp işletim sistemi için;
Kod:
C:\Documents and Settings\kullanıcıadınız\Local Settings\Application Data\Google\Chrome\User Data\Default\Extensions\cbgngpehipfmfmpjmhonhacgbkjpdidp\0.7.9.1_0
Daha sonra options.js adlı dosyayı notepad ile açıp aşağıda verdiğim kısmı bulun ve buradaki değeri değiştirin..Kaç kanal eklemek istiyorsanız oraya o değeri verin ve dosyayı kaydedin.. Ben 100 yaptım ve oldu
Kod:
var sks_qg_maxCount = 10;
Hepsi bu kadar güle güle kullanın..