Quiz 1 Aydan Eski Çizgi Film Kanalları Çok Ucuza

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam kanalların kazançları nasıl?

hocam kazanç hiç yok yani kanallar daha 1 2 aylık izlenimde fazla yok ama kazanç getirebilir yani temiz çizgi filmler

şimdi baltalamak gibi olmasın almayı düşünüyodum ancak aklıma takılan soru KANALLAR 1 AYLIK demişsiniz.

yani 1 aydır açık. izlenimini söylemiyosunuz ama 1 ayda kanallar ne izlenmiş? 1 ayda 4 5k izlendiyse o kanal bize birşey getirmez zaten? ama 30 40k izlendiyse 1 ayda çok iyi, o kadar izlenen kanalıda bu fiyata vereceğini sanmyorum. bu yüzden izlenimden bişey kazanmaz ha quize sokup başka video atılırsa o ayrı

hocam izlenim kiminde 1k kiminde 500 kiminde bilmem kaç , açık bakmadım bile kanallara yapılmış 1 2 aydır duruyor öyle aralarından rasgele seçiyorum ha 30 40k izlenm alan çıkarsa onuda veririm yani alan arkadaşın şansına :) alan arkadaşlar kazandırmasa bile kendileri tekrardan kanala yükleme yapıp hertürlü değerlendirebilirler

5 dedim 10 kanal aldım arkadaştan :D kanallar temiz gerçekten teşekkür ederim

Ali isini iyi yapmaya calisan durust bi arkadasimizdir yaptigi isin arkasindadir her zaman

100 kanali duzgunce 1 panelde topla alayim.

şimdi baltalamak gibi olmasın almayı düşünüyodum ancak aklıma takılan soru KANALLAR 1 AYLIK demişsiniz.

yani 1 aydır açık. izlenimini söylemiyosunuz ama 1 ayda kanallar ne izlenmiş? 1 ayda 4 5k izlendiyse o kanal bize birşey getirmez zaten? ama 30 40k izlendiyse 1 ayda çok iyi, o kadar izlenen kanalıda bu fiyata vereceğini sanmyorum. bu yüzden izlenimden bişey kazanmaz ha quize sokup başka video atılırsa o ayrı

hocam 15tlye alacagınız bir kanalda aylık 30-40k izlenim ve 50 dolar gelirmi bekliyorsunuz allah aşkına :)

içinde video olan quiz hesabı satıyor arkadaş öyle düşünün lütfen 15tlye aldıgınız kanaldan bukadar fazla bir medet ummak tuhaf :) arkadaşı tanımam sadece yorum yazmak istedim

hayırlı satışlar hocam buarada.

hocam 15tlye alacagınız bir kanalda aylık 30-40k izlenim ve 50 dolar gelirmi bekliyorsunuz allah aşkına :)

içinde video olan quiz hesabı satıyor arkadaş öyle düşünün lütfen 15tlye aldıgınız kanaldan bukadar fazla bir medet ummak tuhaf :) arkadaşı tanımam sadece yorum yazmak istedim

hayırlı satışlar hocam buarada.

ben zaten beklemiyorum dedim iyi okursanız bunu göreceksiniz? ama oraya kazanç getirebilecek yazdıysa herşeyi beklerim o zaman yazmasın kazanç getirebilecek diye lütfen mantıklı düşünün 15tl değil sorun 150tl de yazsa aynı yorumu yapardım çünkü izlenimleri söylemiyor arkadaş 1 izlenimde çıkabilir

4 adet sipariş verildi teslim alındı kanallar profil resimli özenerek açılmış azda olsa izlenimli quize soktum artık şanşımıza ya tutarsa diye bekleyeceğiz:)

100 kanali duzgunce 1 panelde topla alayim.
hocam 100 kanalı 1 panelde toplayamam malesef ama tek tek isterseniz hepsini düzenleyip vereiblirim

Hayırlı Satışlar

saolu nhocam teşekkürler

4 adet sipariş verildi teslim alındı kanallar profil resimli özenerek açılmış azda olsa izlenimli quize soktum artık şanşımıza ya tutarsa diye bekleyeceğiz:)

hayırlı olsun hocam inş kazandırır kanallar

[MENTION=13817]aokancelik[/MENTION] kardeşim hayırlı olsun bol kazançlar. Kanalları gayet düzgün yapıyor. Kazanç işi şans biraz tabi ki

hocam yeni kanalları sokamıyosunuz artık quize :) +14gün açılma süresi 1000 izlenim ve 10 sub istiyor bugun guncelleme geldi geri :(

hocam yeni kanalları sokamıyosunuz artık quize :) +14gün açılma süresi 1000 izlenim ve 10 sub istiyor bugun guncelleme geldi geri :(

hocam zaten bu arkadaşlar en az 1 aylık gmaillerle calısıyor. ki quiz zaten 1k izlenim 10 abone istiyordu diğer bi deyişle böyle çalışan kişiler sorun cekmiyor. ceken kişiler spamcılar :)

hocam zaten bu arkadaşlar en az 1 aylık gmaillerle calısıyor. ki quiz zaten 1k izlenim 10 abone istiyordu diğer bi deyişle böyle çalışan kişiler sorun cekmiyor. ceken kişiler spamcılar :)

bende zaten 1000 izlenim ve 10 abone için söyledim hocam kanalların hepsinde 1000 izlenim ve abone oldugunu kendiside tam olarak belirtmemiş bu koşullara uyarsa zaten devam eder satışa :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri