2 kanal alındı eft geçildi teşekkürler
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam kanalların kazançları nasıl?
şimdi baltalamak gibi olmasın almayı düşünüyodum ancak aklıma takılan soru KANALLAR 1 AYLIK demişsiniz.
yani 1 aydır açık. izlenimini söylemiyosunuz ama 1 ayda kanallar ne izlenmiş? 1 ayda 4 5k izlendiyse o kanal bize birşey getirmez zaten? ama 30 40k izlendiyse 1 ayda çok iyi, o kadar izlenen kanalıda bu fiyata vereceğini sanmyorum. bu yüzden izlenimden bişey kazanmaz ha quize sokup başka video atılırsa o ayrı
Hayırlı Olsun Hocam5 dedim 10 kanal aldım arkadaştankanallar temiz gerçekten teşekkür ederim
yeni sektör hayırlı olsun![]()
şimdi baltalamak gibi olmasın almayı düşünüyodum ancak aklıma takılan soru KANALLAR 1 AYLIK demişsiniz.
yani 1 aydır açık. izlenimini söylemiyosunuz ama 1 ayda kanallar ne izlenmiş? 1 ayda 4 5k izlendiyse o kanal bize birşey getirmez zaten? ama 30 40k izlendiyse 1 ayda çok iyi, o kadar izlenen kanalıda bu fiyata vereceğini sanmyorum. bu yüzden izlenimden bişey kazanmaz ha quize sokup başka video atılırsa o ayrı
hocam 15tlye alacagınız bir kanalda aylık 30-40k izlenim ve 50 dolar gelirmi bekliyorsunuz allah aşkına
içinde video olan quiz hesabı satıyor arkadaş öyle düşünün lütfen 15tlye aldıgınız kanaldan bukadar fazla bir medet ummak tuhafarkadaşı tanımam sadece yorum yazmak istedim
hayırlı satışlar hocam buarada.
hocam 100 kanalı 1 panelde toplayamam malesef ama tek tek isterseniz hepsini düzenleyip vereiblirim100 kanali duzgunce 1 panelde topla alayim.
Hayırlı Satışlar
4 adet sipariş verildi teslim alındı kanallar profil resimli özenerek açılmış azda olsa izlenimli quize soktum artık şanşımıza ya tutarsa diye bekleyeceğiz![]()
hocam yeni kanalları sokamıyosunuz artık quize+14gün açılma süresi 1000 izlenim ve 10 sub istiyor bugun guncelleme geldi geri
![]()
hocam zaten bu arkadaşlar en az 1 aylık gmaillerle calısıyor. ki quiz zaten 1k izlenim 10 abone istiyordu diğer bi deyişle böyle çalışan kişiler sorun cekmiyor. ceken kişiler spamcılar![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.