Quiz Açıklaması

o olayıda düşündüler merak etme... bir devir kapanıyor kardeşim bunu sana bir aydır söylüyorum. eskiye dair her şey bitecek sahte ve gerçek.

Bunu getiren adamın sahte telifin önüne geçmesi lazım. Bırakın telifsiz içeriği özgünler bile telif yer bu kadar basit olmaz bu kural.

O zaman bu kural sadece para kazanması giden kanalı etkiler, adsensenin diğer kanallarına da sıçrayacaksa kesinlikle youtube işi biter.

Adsenseye bağlı herhangi bir kanalın para kazanması gittiği zaman zaten tüm adsense kanallarının para kazanması kapatılıyor.
Bu 2 senedir böyle.

demiştim bunlar daha da telifli içerik çalıştırmaz diye sus morelimizi bozma diye hakaret ettiniz. :D değişime ayak uyduramayanlar hayaller de yaşamaya ısrar edenler 2 aya kalmaz iş aramaya başlamak durumunda kalacak. gerçeklerle yüzleşmek acıdır ama o acıyı yaşayanlar yaşamda ayakta kalır.

Allah aşkına Allah'ını seven şu gereksiz insanı banlasın. Bu nasıl bir ego bu nasıl vir hava ya ne işe yararsın sen buraya gelip her konuya her mesaja ben demiştim ben söylemiştim öldünüz bittiniz ben kazanıyorum siz kazanamazsınız demekten başka ne işe yararsın ya?? Ah ah reelde karşımda olacaktın ki...

1 telif gelir gelmez kanallarını silenlerin pekde etkileneceği bir durum görmüyorum ben telif gelir kanalı siler geçeriz..

Özetle Kanal durumundaki 3 yeşil butondan 1 tanesi farklı bi renk aldığı zaman kanalı silenlerin umursamayacağı bir kural.

Amaaa eğer ki telif gelir gelmez kanalın anında para kazanması giderde ve eş zamanlı adsenseye sıçrar da diğer kanallarında para kazanmasını götürürse işte o zaman bizi zorlayacak bir güncelleme gelmiş diyebiliriz :)

Son düzenleme:
sen aynen böyle devam et hayaller de yaşa. her şeyin eskisi gibi olacağına inan. politikalar ortaya çıktı. reel yada rasyonel hiç bir şey yapamazsın boş boş konuşursun. sorunun ne olduğunu söyleyenlere de hakaret edip kendini tatmin edersin sonra kendini iş ararken bulursun. senin gibilerin bu sistemden artık para kazanamayacağı için çok mutluyum. daha doğru dürüst adamlar kazanacak.

Allah aşkına Allah'ını seven şu gereksiz insanı banlasın. Bu nasıl bir ego bu nasıl vir hava ya ne işe yararsın sen buraya gelip her konuya her mesaja ben demiştim ben söylemiştim öldünüz bittiniz ben kazanıyorum siz kazanamazsınız demekten başka ne işe yararsın ya?? Ah ah reelde karşımda olacaktın ki...

Son düzenleme:

ben de yazmaktan bıktım gardaş üstünü çiz engelle bidaha gözükmüyo ^^

Adsenseye bağlı herhangi bir kanalın para kazanması gittiği zaman zaten tüm adsense kanallarının para kazanması kapatılıyor.
Bu 2 senedir böyle.

Ben de biliyorum hepsinin para kazanmasının gittiğini ama eskiden tek telifte para kazanma da gitmiyordu şimdi tek telifte para kazanma gidiyorsa belki de diğer kanalları etkilemiyordur.
Eski bilgilere, olaylara göre yorumlarsak zaten tek telifte adsense banlanıyor sonucuna ulasırız. Çünkü yazın para kazanması giden hesaplar da banlandı.

siz beni okumayın zaten. hayaller de yaşamaya devam edin olacaklar için önlemini alan alsın. iki ay sonra siz ağlamaya devam ederken tedbirini alanlar para kazanmaya devam edecek. senin gibiler de tarih olacak.

ben de yazmaktan bıktım gardaş üstünü çiz engelle bidaha gözükmüyo ^^

siz beni okumayın zaten. hayaller de yaşamaya devam edin olacaklar için önlemini alan alsın. iki ay sonra siz ağlamaya devam ederken tedbirini alanlar para kazanmaya devam edecek. senin gibiler de tarih olacak.

Hayatımda senin kadar boş konuşan bir insan daha görmedim. Sanırsın bana Başbakan..

ey nankör insan, bu kadar insan şahit bir ay önce burada sizi uyarmak için bunlar sistemi değiştiriyor dedim. telifli içeriği daha da çalıştırmayacaklar geçmiş spam arşivlerini bu nedenle sildiler tedbirinizi alın dedim. size iyilik yaptım. ben kahin değilim bu işi bilen adamlarla görüştüm bana anlattılar bende sizinle paylaştım. bu kadar insan şahit. ne söylediğimi herkes gördü. senin gibiler hakaret etti şimdi ağlıyorsun yarın daha çok ağlayacaksın farkında değilsin.

bunca politikaya rağmen umut tacirliğimi yapayım. quiz eski haline dönecek her şey eskisi gibi olacak adsense desen istediğin gibi bas ... bunu mu diyelim.

Hayatımda senin kadar boş konuşan bir insan daha görmedim. Sanırsın bana Başbakan..

Son düzenleme:
ey nankör insan, bu kadar insan şahit bir ay önce burada sizi uyarmak için bunlar sistemi değiştiriyor dedim. telifli içeriği daha da çalıştırmayacaklar geçmiş spam arşivlerini bu nedenle sildiler tedbirinizi alın dedim. size iyilik yaptım. ben kahin değilim bu işi bilen adamlarla görüştüm bana anlattılar bende sizinle paylaştım. bu kadar insan şahit. ne söylediğimi herkes bildi. senin gibiler hakaret etti şimdi ağlıyorsun yarın daha çok ağlayacaksın farkında değilsin.

bunca politikaya rağmen umut tacirliğimi yapayım. quiz eski haline dönecek her şey eskisi gibi olacak adsense desen istediğin gibi bas ... bunu mu diyelim.

sadece SUS.

madem forum yardımlasma forumu o zaman simdiye kadar hic yapmadıgınız bir sey yapın hepberaber bilgi paylasın. ozgun videolar nasıl yapılır, nasıl kazancaz vs fikirler uretin. spamdan kurtulup tum forumca ozgune donus olsun. ama yok simdi sizin kazanclarınız azalır, rakipleriniz cogalır filan siz en iyisi hava atmaya ve moral bozmaya devam edin.

bu arada ozgun yapabiliyorsanız yapın yada yapmaya calısın. yoksa is arayın. ben aylardır ozgun video icin arastırma yapıyorum ama atı alan uskudarı gecmis. benim icin en iyisi is aramak olucak onuda tabi bulabilirsek

Telif in kalkma süresi 6 aydan 3 aya düştü.
Ama ilk telifte 3 ay süre ile para kazanma da askıya alınıyor

Son düzenleme:
[MENTION=13118]acan38[/MENTION] hocam tek telifte bile para kazanması askıya alınıyor, süre 3 ay.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri