Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İnşallah bu durum adsense e bağlı diğer kanallarıda etkilemiyordur
etkilememesi için bir sebep yok. zaten 2 telif yiyen kanal bir haftaya kapanıyordu. yani para kazanması kapalı olan bi kanalın uzun omurlu olcagını sanmam, ki açılsa bile o kanal iflah olmaz mimli çünkü. ama nedense telif,flag vs. kapanma oldugu zaten toplu kapanmalar yaşadım. yani domino etkisi yapıyor. adamlar sadece yasak getiriyor,çözüm değil. hala sahte telife,flaga çözüm aramıyorlar bile. yeni sisteme gore kimse para kazanamaz,kazançları çok düşecektir. eninde sonunda politikalarını esneteceklerdir.İnşallah bu durum adsense e bağlı diğer kanallarıda etkilemiyordur
ey nankör insan, bu kadar insan şahit bir ay önce burada sizi uyarmak için bunlar sistemi değiştiriyor dedim. telifli içeriği daha da çalıştırmayacaklar geçmiş spam arşivlerini bu nedenle sildiler tedbirinizi alın dedim. size iyilik yaptım. ben kahin değilim bu işi bilen adamlarla görüştüm bana anlattılar bende sizinle paylaştım. bu kadar insan şahit. ne söylediğimi herkes gördü. senin gibiler hakaret etti şimdi ağlıyorsun yarın daha çok ağlayacaksın farkında değilsin.
bunca politikaya rağmen umut tacirliğimi yapayım. quiz eski haline dönecek her şey eskisi gibi olacak adsense desen istediğin gibi bas ... bunu mu diyelim.
eğer etkilenirse o zaman bu iş kesin bitti derim kesin
İnşallah bu durum adsense e bağlı diğer kanallarıda etkilemiyordur
Gardaşım kesin bitti niye diyelim daha az kanalla Adsens çalışırız hepsi o^^
Esneteceklerini zannetmem son güncellemerin tamamının hedefi belli spamı kökten bitirmek. Ama sistem sonuçta bu eninde sonunda açığı bulunup devam edilecektir. ama burda açık açık ilan edilirse bu bulunan yöntemler google ın hemen haberi oluyor ve yeni bir güncelleme geliyor.etkilememesi için bir sebep yok. zaten 2 telif yiyen kanal bir haftaya kapanıyordu. yani para kazanması kapalı olan bi kanalın uzun omurlu olcagını sanmam, ki açılsa bile o kanal iflah olmaz mimli çünkü. ama nedense telif,flag vs. kapanma oldugu zaten toplu kapanmalar yaşadım. yani domino etkisi yapıyor. adamlar sadece yasak getiriyor,çözüm değil. hala sahte telife,flaga çözüm aramıyorlar bile. yeni sisteme gore kimse para kazanamaz,kazançları çok düşecektir. eninde sonunda politikalarını esneteceklerdir.
Hocam kimse umut tacirliği istemiyor zaten sizden ama postlarınıza bakın 11. aydan bu yana her gün felaket tellallığı yapmışsınız. Tamam hadi dediklerinizde çıktı diyelim ama bu kadar da karamsarlığa gerek var mı? Hadi yapı itibari ile karamsarsınız diyelim bunu kaç gündür sürekli buraya yansıtmaya gerek var mı? Siz böyle olunca size karşı olanda çıkar normaldir?
Postlarınızdan anladığım kadarıyla spam çalışıyorsunuz az maille çalışıyorsunuz. Bu demektir ki bot çalışmıyorsunuz. Az kanalla çalışma mantığını düşündüğümde ya vds yada manuel. Hatta muhtemelen sağlam bir arşive sahipsiniz ki burda ben kazanacam sizi iş bakacaksınız diyebiliyorsunuz.
Anlamadığım spam sonuçta ne kadar temiz olsada seni de vurma ihtimali çok çok yüksek yeni güncellemelerin. Bu kadar kesin şekilde ben kazanacam siz kazanamayacaksınız demek ne derece doğru acaba?
Not: Son postlarınıza da baktım da galiba özgün denemeleride yapıyorsunuz. Umarım tutturur kazanmaya devam edersin.
iyi yönden bakarsan tek telifte kanal videolarını gizliye alın 6 ay sonra değil 3 ay sonra açın tekrar kazanın
kötü yönden bakarsan adsense diğer kanallara sıçrarsa o acayip kötü olur dahada partnerler telifli kanalları tutmaz bu da kötü,
olabilecek en berbat şey adsensenin para kazanmasının gitmesi, tek telifte bunuda zannetmiyorum.
Esneteceklerini zannetmem son güncellemerin tamamının hedefi belli spamı kökten bitirmek. Ama sistem sonuçta bu eninde sonunda açığı bulunup devam edilecektir. ama burda açık açık ilan edilirse bu bulunan yöntemler google ın hemen haberi oluyor ve yeni bir güncelleme geliyor.
tek telıfle askıya alınıyorsa kanalı nasıl gızlıyeceksın kı,
Kanal askıya alınmıyor hocam adsensede olsa partnerde olsa para kazan gidiyor. Partnerde iyi yanı muhtemelen dalga etkisi yapaz. Adsensede bi kanalda para kazan gidince dalga etkisi yapıp tüm kanallara sıçrıyor. Önceden de böyleydi zaten. Şimdi sahte veya gerçek bir telifte tüm kanalların pert olma ihtimali var.tek telıfle askıya alınıyorsa kanalı nasıl gızlıyeceksın kı,
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.