Quiz Açıklaması

Ben 2012 den beridir bu işteyim, ilk toplu para kazanmanın kapatılması 2013 temmuz ağustosta gibi oldu, ozamanlar kanal başı 400 500 video atardık, hatta daha fazla atan bile vardı, Ozamanlarda bir kanal 2 telif yedimi garanti para kazanması kapanırdı ve bu da adsenseye bağlı tüm kanalları etkilerdi(tabi ozamanlar quiz yoktu herkes adsense çalışırdı)
tabi hemen para kazanmalar kapanmıyodu, atıyorum bir kanal 2 telif yediğinde 10 12 saat kadar süremiz vardı eğer 10 12 saat içinde telifli kanalı kökten sildiğimizde, diğer kanalları kurtarmış olurduk, ben birkaç sefer geç kalmıştım, bir keresinde bi adsensemde 100 küsür kanal vardı günlük 4 hane alırdım, bitane kanalım 2 telif yemiş bende mail yönlendirme yapmamıştım, kanal telif yedikten 15 16 saat sonra para kazanması kapanmıştı, bu da tüm kanalları etkilemişti, ozamanlar ne çok üzülmüştüm

neyse arkadaşlar kısaca diyeceğim şu ki bu sefer büyük darbe yedik.
eğer şimdi olmasa bile önümüzdeki günlerde bir kanaldan ötürü tüm kanalların para kazanması kapanıcak ve böylelikle adamlar spamın tam önüne geçmiş oldular

arkadaşlar 15 sayfa mesaj var gözüme çarpmadı tek bi sorum var.

Mesela kanalım Quizde 1 telif geldi ve para kazanması gitti diyelim.

Quiz içerdeki parayı verecek mi ?

Google bana bu koşulu sağlamasaydı Google'da kazanamayacaktı. Google kazandı ben kazandım reklamveren kazandı o yüzden bir problem yok. Mantığın tıpkı şeye benziyor. Bir adamın çok kazandıran bir fabrikası var ve işçilerini asgari ücretle çalıştırıyor. İşçinin de olsun allah razı olsun patron bize ekmek veriyor demesi gibi. İşçinin patrona minnet duyması ne kadar mantıksız ve saçmayken benimde Google'a minnet duymam o kadar saçma. Ha bana ödenmeyen paralar attığım dizinin-filmin yapımcıları bulunup veriliyorsa eyvallah ama bunun böyle olmadığını adın gibi biliyorsun sende. Dizi-film yapımcıları videonun yayınlanmasından olumsuz etkileniyorsa ekonomik olarak zaten hemen telif ve eşleşenle bunun önüne geçiyor. Yapımcının karışmadığı şeye Google hiç karışamaz. İçeride kalan hakkım Google'da kalmadı gerçi Quizde kaldı ama umarım kat ve kat çıkar hepsinden.

Hocam saygı duyarım görüşünüze ne siz benim kafamdan düşünürsünüz nede ben sizin gibi,ama şöyle düşün Günlük facebooka giriyosunuz demi,senin benim üzerimden facebook para kazanıyo reklam çıkıyo karsına Bize 1kuruş bile ödeniyomu? hepsi facebooka kalıyo. Googledede böyle sistem olabilirdi ve yine kullanılırdı aynı facebookta oldugu gibi ama adamlar öyle yapmamışlar reklam gelirinini paylaşıyo göz göre göre nankörlük etmeye gerek yok

canını sıkma her şeyin çözümü var. bu tanrının kainata koyduğu bir kanundur çalışan kazanır. iman dille olmaz amelle olur.

Ben 2012 den beridir bu işteyim, ilk toplu para kazanmanın kapatılması 2013 temmuz ağustosta gibi oldu, ozamanlar kanal başı 400 500 video atardık, hatta daha fazla atan bile vardı, Ozamanlarda bir kanal 2 telif yedimi garanti para kazanması kapanırdı ve bu da adsenseye bağlı tüm kanalları etkilerdi(tabi ozamanlar quiz yoktu herkes adsense çalışırdı)
tabi hemen para kazanmalar kapanmıyodu, atıyorum bir kanal 2 telif yediğinde 10 12 saat kadar süremiz vardı eğer 10 12 saat içinde telifli kanalı kökten sildiğimizde, diğer kanalları kurtarmış olurduk, ben birkaç sefer geç kalmıştım, bir keresinde bi adsensemde 100 küsür kanal vardı günlük 4 hane alırdım, bitane kanalım 2 telif yemiş bende mail yönlendirme yapmamıştım, kanal telif yedikten 15 16 saat sonra para kazanması kapanmıştı, bu da tüm kanalları etkilemişti, ozamanlar ne çok üzülmüştüm

neyse arkadaşlar kısaca diyeceğim şu ki bu sefer büyük darbe yedik.
eğer şimdi olmasa bile önümüzdeki günlerde bir kanaldan ötürü tüm kanalların para kazanması kapanıcak ve böylelikle adamlar spamın tam önüne geçmiş oldular

canını sıkma her şeyin çözümü var. bu tanrının kainata koyduğu bir kanundur çalışan kazanır. iman dille olmaz amelle olur.

Aynen hakkımızda ne hayırlıysa onu versin yüce yaradan
şuanda bu durum parrtner kanallar için gelmiş, ilerleyen zamanlarda adsenseye geleceğinden endişeliyim, inş düşündüğümüz şeyler olmaz

Ama yinede kısmetimizde ne varsa o olur, eğer kısmetimizde atıyorum bu işten 3 yıl daha ekmek yemek varsa, adamlar istediği kadar güncelleme çıkarsınlar, yinede kısmetimize mani olamazlar,

Son düzenleme:

ilyas hala cevap vermedın :)
iyi olucak sey ne ???

---------- Spam Engelliyici 01:37 ---------- Önceki Mesaj 01:32 ----------

Arkadaşlar cümleten bittik, artık tek telifte malüm para kazanma giderse, eğer adsense çalışırsak, tüm kanalların para kazanması gider,

işte şimdi tam bittik

asıl spam şimdi başlıyor dermişim ortamı gerermişim :)

asıl spam şimdi başlıyor dermişim ortamı gerermişim :)

hocam ben genel anlamda hepimiz için söyledim, yani genel anlamda adamlar spamı bitiriyorlar, tabi bu şu demek değil, spamı isteselerde yinede tam bitiremezler, herzaman daima küçük bir kapı vardır,
bu sanaldada reeldede herşeyde böyledir,

işte zurnanın zırt dediği yerde burası, çok zeki adamlar yine bir yolunu bulacaklardır, yutubda risksiz birçok kategori vardır ben buna eminim,
işte bu risksiz gerçek kategorileri kim bulabilirse artık

Tarih hayal edenleri değil, gerçekleştirenleri yazar

Son düzenleme:
hocam ben genel anlamda hepimiz için söyledim, yani genel anlamda adamlar spamı bitiriyorlar, tabi bu şu demek değil, spamı isteselerde yinede tam bitiremezler, herzaman daima küçük bir kapı vardır,
bu sanaldada reeldede herşeyde böyledir,

işte zurnanın zırt dediği yerde burası, çok zeki adamlar yine bir yolunu bulacaklardır, yutubda risksiz birçok kategori vardır ben buna eminim,
işte bu risksiz gerçek kategorileri kim bulabilirse artık

Tarih hayal edenleri değil, gerçekleştirenleri yazar

aynen dostum,sadece sartlar eskısı gıbı degıl,gonul ısterdıkı spamcıların degıl,
mılletın ekmegıne kan dograyanların işi zorlassın ama ole olmadı malesef,
ama herzaman yenı kazanc kapıları acılacaktır,ama az ama cok

Hocam saygı duyarım görüşünüze ne siz benim kafamdan düşünürsünüz nede ben sizin gibi,ama şöyle düşün Günlük facebooka giriyosunuz demi,senin benim üzerimden facebook para kazanıyo reklam çıkıyo karsına Bize 1kuruş bile ödeniyomu? hepsi facebooka kalıyo. Googledede böyle sistem olabilirdi ve yine kullanılırdı aynı facebookta oldugu gibi ama adamlar öyle yapmamışlar reklam gelirinini paylaşıyo göz göre göre nankörlük etmeye gerek yok

Reklam gelirini video yükleyenlerle paylaşıyor ama. Youtube'da günlük x dakika izlemeye ödeme yapsaydı haklıydınız tabiki. Bu tip şirketler hayrına para dağıtır mı hiç ? :) Bir kârı var ki pay veriyor bize.

uzun lafın kısası ayağınızı denk alın diyor :)

tamanes

işler artık bayagı zorlastı ara vermek lazım hatta gerekırse bırakmakmı lazım iyice bıtırdıler artık bu ısı

bu uygulama işin sonuu sayılır artık. en azından adsense artık biter. partnere de zaten almıyorlar. quiz de olanlarla idare ediyorduk demek onlarla da ödeme alamayacağız. neyse sağlık olsun ne yapalım. normal hayata döneceğiz artık

tamanes

tum kanallarım kapandı gecmıs olsun bu sefer benımle basladılar heralde telıf vardı kanallarda

tamanes

hocam daha yenı gıtmıs bazı kanallarda telıf vardı 2 saat once sıkıntı yoktu sımdı baktım hepsı gıtmıss umarım kımsenın basına gelmez acaba yenı guncellemelerden dolayımı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri