hocam daha yenı gıtmıs bazı kanallarda telıf vardı 2 saat once sıkıntı yoktu sımdı baktım hepsı gıtmıss umarım kımsenın basına gelmez acaba yenı guncellemelerden dolayımı
quizmiydı kanallar
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam daha yenı gıtmıs bazı kanallarda telıf vardı 2 saat once sıkıntı yoktu sımdı baktım hepsı gıtmıss umarım kımsenın basına gelmez acaba yenı guncellemelerden dolayımı
ewt hocam gercekten moralım cok bozuk
arkadaslar bana olan oldu uzun zaman ara verırım heralde artık tek dılegım son guncellemelerle beraber kımse boyle bırsey yasamaz ınsallah
Bu konuyu okuyan herkesin ortak dileği: "bir sene öncesine geri donebilseydim" olacak sanırım.hepimize geçmiş olsun.
mobil mesaj
giden geri gelmez hocam.. bir cigara yakıp gidenin arkasından bakmaktan başka çare yok. sende yak bir cigara yalnız iyi sar, yanlış anlama tütünü. ben eski usul tabaka sarma yapıyom.
ilyas oncekı postlarında iyi bisey var demıssın sebebını sorduk cevaplamadın,
çatlıcaz yaaa,morele ıhtıyacımız var
sana pm atacağım aklımdasın merak etme. acını yaşa biraz. yasını tut. acı olgunlaştırır insanı.
İlyas profil resmindeki sensin sanırım gözlerini kapatmış yorum yapıyorsun ama hiçbirşey imkansız değildir hocam bunu unutma calısan halen SPAM calısıyor mesela ben
ben bitti demedim ki hocam. sadece boğacaklar biraz o kadar.
bırakın milletin içini karartmayın madem calısan yine çalışıyor.
ben bitti demedim ki hocam. sadece boğacaklar biraz o kadar. bu arada müslüm gürses bu ülkenin en değerli sanatcısıdır.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.