Quiz Açıklaması

rızkı veren allah'tır. bir kapı kapanır diğer kapı açılır. belki açılan daha iyi olur. üzme canını.

bitti bitti artık bende artık inceden iş basvurularına baslasam ıyı olur kımın ne dedıgı bellı degıl youtube bıttı artık bana gore

Bugüne kadar Quiz dışında pek bi darbe yediğimi söyleyemem ama başka mecralarda kendini geliştirme vakti geldi de geçiyor. Alternatif olarak yeni bir network aramak yerine farklı kazanç konularına da yoğunlaşmak gerekiyor. PTC, Web sitesi, e-ticaret, borsa, forex, bitcoin vs. veya herkes uzmanı olduğu yere kaymalı yavaş yavaş. Acil para lazım diye düşündükçe insan bildiği yerde tutunmaya çalışıyor. Spamdan vazgeçin demiyorum ama burada da sıkışıp kalmayın. Nasıl ki ilk zamanlarda "Youtube bize ne kazandırabilir ki?" diye düşündüysek, ön yargılı baktığımız için bulaşmadığımız mecralarda da ekmeğini kazanan bir çok insan var. Çoğumuz yokluk bilen insanlarız ama yumurta ... dayanmadan da hareket etmeyi beceremiyoruz nedense.

Bugüne kadar Quiz dışında pek bi darbe yediğimi söyleyemem ama başka mecralarda kendini geliştirme vakti geldi de geçiyor. Alternatif olarak yeni bir network aramak yerine farklı kazanç konularına da yoğunlaşmak gerekiyor. PTC, Web sitesi, e-ticaret, borsa, forex, bitcoin vs. veya herkes uzmanı olduğu yere kaymalı yavaş yavaş. Acil para lazım diye düşündükçe insan bildiği yerde tutunmaya çalışıyor. Spamdan vazgeçin demiyorum ama burada da sıkışıp kalmayın. Nasıl ki ilk zamanlarda "Youtube bize ne kazandırabilir ki?" diye düşündüysek, ön yargılı baktığımız için bulaşmadığımız mecralarda da ekmeğini kazanan bir çok insan var. Çoğumuz yokluk bilen insanlarız ama yumurta ... dayanmadan da hareket etmeyi beceremiyoruz nedense.
Hocam ben bir ara bitcoin madenı hakkında epey arastırma yaptım yurt dısında yasayan bu işi yapan bırıne bana yardımcı olabılırmı dıye dayı yı gonderdım ama nafıle adam yardımcı olmadı bu adam sırf bu işten gecınıyormus ülkemızde yaptığım arastırmalar sonucu bu işin yetersız bılgı ile ustesınden gelemıyeceığımı anladım Bu bitcoın madenınden yt dekı gıbı duzenlı gelır elde eden ınsan sayısı oldukça fazla imiş

Hocam ben bir ara bitcoin madenı hakkında epey arastırma yaptım yurt dısında yasayan bu işi yapan bırıne bana yardımcı olabılırmı dıye dayı yı gonderdım ama nafıle adam yardımcı olmadı bu adam sırf bu işten gecınıyormus ülkemızde yaptığım arastırmalar sonucu bu işin yetersız bılgı ile ustesınden gelemıyeceığımı anladım Bu bitcoın madenınden yt dekı gıbı duzenlı gelır elde eden ınsan sayısı oldukça fazla imiş

Bitcoin, borsa ve forex hepsi birbirine benzer. Sadece bilgi yetmez tecrübe de gerekir. Dikkat etmezsen intihara bile götürür adamı.

"Borsada başınıza gelebilecek en büyük felaket, ilk defa borsaya girdiğinizde para kazanmaktır. Daha büyük felaket ise ikinci hareketinizde de para kazanmaktır. Sizi ölüme bile götürebilecek felaket ise üçüncü hareketinizde de para kazanmaktır. Eğer Allah’ın sevgili kuluysanız, borsaya ilk defa girdiğinizde kaybedersiniz." --- Alıntıdır...

bir ay önce bana söylenen bütün kötü haberler çıktı. son olarak bir iyi haber kaldı. herhalde oda çıkar. bekleyip göreceğiz. vardır elbet her şeyin çözümü.

ilyas senin şu yorumların beni bitiriyor :D şu mesajı gördüğümden beri kendimi sigaraya vurdum tavana boş boş bakıyorum nedir şu haber pm atabilir misin

Şu çakallara artık daha fazla para yedirmeyin yahu, adamlar şuan battı balık yan gider modunda zaten dükkanı kapatacaklar, eminim yüksek tutarlı kanallara flag basıp kapatıyorlar bir de bunların boş kanalına 60 lira verip alanlar var en çok onlara şaşırıyorum.

Quiz dışında hiç bir partnere gelmedimi bu mail? Bu ş...... ler yine başka bişey peşinde olmasın. Her yeni güncellemede para ödememek için bi pay çıkartıyolar kendilerine.

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Quiz yeni sözleşme mi yaptırıyor ben 2 aydan beri dasboarda girmiyorum

dZDL4p.png

Kötü haber vermek gibi olacak ama galiba artık dünya engelinden kötü duruma düşen kanallarda da para kazan gidiyor. Bu kanalda sadece 2 dünya engeli vardı ve bir ay kötü duruma düşmüştü. Telif - Topluluk vs almadı. Bu gün düzelecek diye girdim para kazan gitmiş....

dZDL4p.png

Kötü haber vermek gibi olacak ama galiba artık dünya engelinden kötü duruma düşen kanallarda da para kazan gidiyor. Bu kanalda sadece 2 dünya engeli vardı ve bir ay kötü duruma düşmüştü. Telif - Topluluk vs almadı. Bu gün düzelecek diye girdim para kazan gitmiş....

gecmıs olsun ozaman,bi de burdan yak şimdi

dZDL4p.png

Hocam bu zaten olan birşey. Kanal dünya engeli yedikten sonr orada 1 ay görünüyor ama ihtardan bir hafta sonra para kazanmanızı kaybedebilirsiniz diye bir bildirim geliyor. Daha önce benim çok başıma geldi.

Hocam bu zaten olan birşey. Kanal dünya engeli yedikten sonr orada 1 ay görünüyor ama ihtardan bir hafta sonra para kazanmanızı kaybedebilirsiniz diye bir bildirim geliyor. Daha önce benim çok başıma geldi.
Hocam daha önceden dünya engeli yedi diye hiçbir kanalımın para kazanı gitmemişti. Teliften topluluktan gitti hep...
Bu arada birkaç dünya engelli kanalı kontrol ettim diğerlerinde para kazan gitmemiş duruyor.
Resimdeki kanal beya eski açılış tarihi 3-4. ay olması lazım. Quizden atılan kanaldı yeniden basmıştım acaba bunla alakalı olabilir mi ki? Yeni açılmış kanallarda kötü durumda da olsa para kazan sağlam

Videonun tum dakikasindan dunya engeli yerse uyari aliyodu ama videonun sadece belli bi kisminda olursa etkilemiyo kanali ondan olabilir bu fark

Mobilim yazim hatasi olabilir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri