Quiz Atlanamayan Reklamları Seçiyor ?

• Kullanıcı diray67
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

diray67

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.bitcoin-nedir.com
merhaba arkadaşlar
Quize bağlı 3 tane kanalım war.
ufak ufak kazançlar geliyordu.
Fakat sonradan bütün gelirler durdu. Reklam ayarlarına girdim
atlanamayan ve uzun atlanamayanlar seçilmiş.

Sizdede böyle bir durum war mı ?

Edil:
Teşekkürler quiz :)

Son düzenleme:
Gelirlerde düşüş mü oldu yoksa direk durdu mu ? Daha sonra elle reklam girsek yine partner düzeltir mi acaba reklam arası videoları

Bende nadiren tüm reklam seçeneklerini kaldırıyo o sebepten hergün kontrol etmek zorunda kalıyorum..

yahu bende yeni başladım şurda 3 kuruş kazanç görünce sevindim sonra hepsi düştü 0 a

tek tek şimdi onları düzeltiyorum :S

sadece atlanamayı seçse iyi ama uzunlarıda seçmiş :)
Sen üyeliği aldığın tarihde başlayacaktınki genel durumu daha iyi anlayabilesin, onlarca ay geçmiş yeni başladım dersen üyelik tarihine ayıp etmiş olursun. :p

Daha Önce Life Yapıyodu Bunu Şimdi Quizle Birleşti Hepsiyle Oynuyor Atlanmayan Reklamları Seçiyor Reklam Aralıklarını Değiştiriyor Bazılarında Orta Reklamları Tıkı Kaldırıyor

Sen üyeliği aldığın tarihde başlayacaktınki genel durumu daha iyi anlayabilesin, onlarca ay geçmiş yeni başladım dersen üyelik tarihine ayıp etmiş olursun. :p

hocam geçen sene küçük bir geçmişim oldu 2 kez xxx ödeme aldım spamla haber kanallarından

fakat şuanda bu ay başında başladım ve gelirim x $ :) oda total

ama baksanıza birde partner ayarlar ile oynayınca insanın canı tam sıkılıyor

ozamanlar muslere r10da konu açmıştı bende destek amaclı üye olmustum :)

Bende bütün reklamlar açık ondan ellemiyolar :D

hocam geçen sene küçük bir geçmişim oldu 2 kez xxx ödeme aldım spamla haber kanallarından

fakat şuanda bu ay başında başladım ve gelirim x $ :) oda total

ama baksanıza birde partner ayarlar ile oynayınca insanın canı tam sıkılıyor

ozamanlar muslere r10da konu açmıştı bende destek amaclı üye olmustum :)
Allah hepimize bol kazançlar versin, millet sakin takılıyor, demek ben abanmışım. :D

yahu bende yeni başladım şurda 3 kuruş kazanç görünce sevindim sonra hepsi düştü 0 a

tek tek şimdi onları düzeltiyorum :S

sadece atlanamayı seçse iyi ama uzunlarıda seçmiş :)
hocam niye elle tek tek ugrasiyosun.imacros kullansaniza

atlanamayan reklamlar açık olup deneyen ve ayrıca kapalı iken deneyen oldumu kazanc farkediyor mu acaba? belki kazanc daha artıyordur atlanamayan reklamlar ile ve quizde ondan mudahale ediyordur :) sonucta bizim kazanmamız quiz inde kazanması demek.

1 saatlik videoları olan günlük 30$ gelirli kanalımda sürekli oynuyor reklamlarla 2 gün gelir güzel 2 gün yarı yarıya düşüyor.Habire reklam değiştiriyor bende girip tekrar değiştiriyorum inadına. 1 saatlik videoya atlanamayan seçip 34 ve 53. dakikalara reklam giriyor bu neyin kafası acaba az kaldı patlıcam mail atıp içimi dökecem bütün quiz kanalları da silecem.

1 saatlik videoları olan günlük 30$ gelirli kanalımda sürekli oynuyor reklamlarla 2 gün gelir güzel 2 gün yarı yarıya düşüyor.Habire reklam değiştiriyor bende girip tekrar değiştiriyorum inadına. 1 saatlik videoya atlanamayan seçip 34 ve 53. dakikalara reklam giriyor bu neyin kafası acaba az kaldı patlıcam mail atıp içimi dökecem bütün quiz kanalları da silecem.

Odeme alirken sorun yasamaman icin yapiyolar onlari. Daha once bi cok kez gecti konusu, BGBM orani cok cok yuksek olursa sorun cikabiliyor.

Arkadaşlar çok dikkat edin atlanamayan ve uzun atlanamayan reklamları seçiyorlar ve ilk gün kazancımız yüksek oluyor sonra kanal para getirmeyi bırakıyor. Bir kanalımda kazanç sabit giderken aylardır bir anda düşüşe geçti bir baktım para kazanma ayarları ile oynayıp atlanamayan ve uzun atlanamayan reklamlar seçilmiş.

Böylece şunuda görmüş olduk. Bu reklamları seçip daha fazla kazanmak istiyorsanız yanılıyorsunuz çünkü ilk gün belki 2 katı kazanıyorsunuz sonra bir anda ölüyor videolar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri