Quiz Banka Ödemesi Kesintileri !!

Arkadaş, ağzımı bozmak istemiyorum saçma sapan konuşma. Quiz konusu açtım, senin ettiğin laflara bak ya. Nasıl bir insansın sen ya?

Al adamın açtığı konuyu oku, sonra gel benden özür dile.

http://www.ytpara.com/telif-sikayet-konulari/85938-bbcbrandprotection-gmail-com-hakkinda.html

Bizzat kendi attığım mailde kullanmıyoruz dediler. Kendimemi inanıcam başkasına mı kim ne derse desin kullanmıyorum dediler hatta gelen mesajıda foruma eklemiştim. bundan sonra değil fprum moderatörü bbc nin sahibi gelse açıklama yapsa inanmam ben bana gelen cevabı bilirim hadi sana iyi forumlar

Bizzat kendi attığım mailde kullanmıyoruz dediler. Kendimemi inanıcam başkasına mı kim ne derse desin kullanmıyorum dediler hatta gelen mesajıda foruma eklemiştim. bundan sonra değil fprum moderatörü bbc nin sahibi gelse açıklama yapsa inanmam ben bana gelen cevabı bilirim hadi sana iyi forumlar

Ne kadar dar kafalı birisin arkadaş. İstediğine inan o zaman. Haksız olduğun ortaya çıktığı için benim banımı kaldırdılar, o konuyu da sildiler. Söyleyeceklerim bu kadar.

EDIT : Açtığım bu konunun da bir anlamı kalmadı artık. İçine edildi yani bu tartışmalardan sonra.

Son düzenleme:
[MENTION=9073]thrayler[/MENTION]

Istedigin takdirde gelen mailleri sana yonlendirebilirim, bu sekilde kendinde gormus olursun. Nasil sana "kullanmiyoruz" diye cevap attilar sende bunu foruma ekledin, bende bizzat site uzerinden form kullanarak gonderdigim maile o cevabi aldim zaten konuda resimleride ekli.

Simdi "degil forum moderatoru" diyerek burada beni hatta diger moderator arkadaslari dahi zan altinda birakiyorsun. Hem konu sahibi arkadastan hemde forum yetkililerinden ozur dilemeni bekliyorum, "umrumda degil hala inanmiyorum" dersende uzaklastirmak zorundayim kusura bakma. Yetkililerine bile guvenmedigin forumda uye olarak kalmanada gerek yoktur zaten.

[MENTION=9073]thrayler[/MENTION]

Istedigin takdirde gelen mailleri sana yonlendirebilirim, bu sekilde kendinde gormus olursun. Nasil sana "kullanmiyoruz" diye cevap attilar sende bunu foruma ekledin, bende bizzat site uzerinden form kullanarak gonderdigim maile o cevabi aldim zaten konuda resimleride ekli.

Simdi "degil forum moderatoru" diyerek burada beni hatta diger moderator arkadaslari dahi zan altinda birakiyorsun. Hem konu sahibi arkadastan hemde forum yetkililerinden ozur dilemeni bekliyorum, "umrumda degil hala inanmiyorum" dersende uzaklastirmak zorundayim kusura bakma. Yetkililerine bile guvenmedigin forumda uye olarak kalmanada gerek yoktur zaten.

tamam özür dilerim o zaman

ben hala toplamda 30 $ kesiyorlar sanıyorum bide ekstra bizim banka mı kesiyodu? enpara galiba 5 $ kesiyodu hatırladığım o. 60 $ kesttiklerini bilmiyodum baya fazlaymış.

Quiz yollarken 42-45$ arası kesiyor.
Kuveyt standart 6$ daha kesiyor.
Bunu daha önce birkaç kez yazdım.

Yani hangi banka olursa olsun zaten quiz yollarken kafadan 42$ kesiyor, onların anlaşması hangi banka ise.
Diğer kesilen miktar ise TR'ye geldikten sonra bankanın komisyonu.
Genelde 6$ kesiyor bankalar.
Bu kadar basit.

30$ quizin banka keser sen hangi bankayı kullandıysan 20$ kesmiş işte. enpara 6$ kesiyor. (tabi daha alamadık biz gelsinde 50 kessin)

enpara 15 tl kesiyor ama dolar üzerinden.zaten dikkat edersen hep farkı,15 tl edecek kadar dolarını alır geçer.başlıktaki soruda ise şüpheniz var ise quiz yetkililerine mail atmakta fayda var.bazen hatalı olabiliyor.

http://www.ytpara.com/life-network/...izi-kontrol-edin-eksik-gonderim-olabilir.html

ben hala toplamda 30 $ kesiyorlar sanıyorum bide ekstra bizim banka mı kesiyodu? enpara galiba 5 $ kesiyodu hatırladığım o. 60 $ kesttiklerini bilmiyodum baya fazlaymış.

Quiz yollarken 42-45$ arası kesiyor.
Kuveyt standart 6$ daha kesiyor.
Bunu daha önce birkaç kez yazdım.

Yani hangi banka olursa olsun zaten quiz yollarken kafadan 42$ kesiyor, onların anlaşması hangi banka ise.
Diğer kesilen miktar ise TR'ye geldikten sonra bankanın komisyonu.
Genelde 6$ kesiyor bankalar.
Bu kadar basit.

Internette Yapi Kredi icin doviz hesabina gelen para icin 45 TL oldugunu okumustum tabi yanlis anlamadiysam. Gecen ay toplamda 45$ kesilince o zaman forumda daha once yazildigi gibi 30$ quiz + 15$ da benim banka kesti diye tahmin etmistim. O zaman dolar yaklasik 3 lira idi.

Bu ay ise toplamda 54$ kesildi. Simdi kendi bankamiz mi miktara bakmaksizin sabit para kesiyor yoksa Quiz her ay NoEroin hocamin dedigi gibi degisen sekilde belli bir aralikta mi kesiyor?

bu quiz in gönderdiği paranın göndereni kim,ne görünüyor beyler.

Su an mobil subeye uygulamasindan ve internet uzerinden giris yapamiyorum. Bakim calismasi varmis. Yarin girer soylerim hocam. Ya da banka odemesi alan diger arkadaslar da yazabilir.

---------- Spam Engelliyici 03:32 ---------- Önceki Mesaj 03:22 ----------

enpara 15 tl kesiyor ama dolar üzerinden.zaten dikkat edersen hep farkı,15 tl edecek kadar dolarını alır geçer.başlıktaki soruda ise şüpheniz var ise quiz yetkililerine mail atmakta fayda var.bazen hatalı olabiliyor.

http://www.ytpara.com/life-network/...izi-kontrol-edin-eksik-gonderim-olabilir.html

Olmadi bir deneyip sorayim hocam. Sagolasin.

Son düzenleme:
ovv yapıkredi ne kesiyormuş öyle.kardeşim açın enpara kullanın 15 tl sabit ücreti var.anneye babaya çıkartın hepsini siz kullanın zaten masrafı yok.yazık günah.tamam para kazanıyoruzda daha fazla kesen bankayla çalışarak paranızı çöpe atıyorsunuz.

ovv yapıkredi ne kesiyormuş öyle.kardeşim açın enpara kullanın 15 tl sabit ücreti var.anneye babaya çıkartın hepsini siz kullanın zaten masrafı yok.yazık günah.tamam para kazanıyoruzda daha fazla kesen bankayla çalışarak paranızı çöpe atıyorsunuz.

Aynen degistirmek lazim o zaman haklisin. Ay sonuna kadar ya da para kesinlesene kadar bankayi degistirsem yine bu odeme doneminde sorunsuz alirim degil mi? Yani bir sonraki aya sarkmaz?

---------- Spam Engelliyici 14:15 ---------- Önceki Mesaj 14:14 ----------

bu quiz in gönderdiği paranın göndereni kim,ne görünüyor beyler.

Hocam QUIZ GROUP INTERNATIONAL olarak gorunuyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri