quiz banka ödemesi

EN IYISI enpara galıba
sanıyorum TR'de en avantajlısı o. garanti'den büyük kazık yedik biz. :D

2 ayda 60 $ komisyon kestiler, yaklaşık 160 TL yani. enpara'ya alsaydık 60 TL ödeyecektik, 2 ayda fazladan 100 lira kaybettik. uzun vadede ciddi rakamlar oluşabiliyor.

Arkadaşlar ben anlamadım benim 11 kanalım var hepsi aynı webmoneye baglı

bana dolar dersı mı verıyorsun hocam :) bı bak bakalım attıgın lınktekı alım satım rakamlarına ha gel ben sana pazartesi enpara al sat rakamlarını atayım birde :)

bana bu lınklerı atmadan once haftasonu ve dedıgım saatler haricinde ve ya resmı tatılllerde piyasalar kapalı oldugu ıcın bankaların makas koyduklarını da bilmen gerekirdi neyse

ha birde size birsey ögreten birini bence once dınleyınde barı 3 5 kurus daha fazla kar yaparsınız cıddı anlamda benım karsıma geçip 2.65 iken 2.62 satmak güzel rakam diyorsan soyulmaya devam et
öncelikle bişey öğretiyo olsaydınız 2.65 iken 2.62'den bozduruyorsanız soyuluyorsunuz diyerek neyi öğrettiniz merak ettim. :) bişey yazarken gerekçesini de yazsanız hak vereceğim.

hangi bankaya giderseniz gidin. bankanın dolar satışı güncel kurun üzerinde, dolar alışı güncel kurun altında oluyor. bu bankadan bankaya değişmekte tabi. kimi bankada 5 kuruş oynar kimi bankada 2 kuruş.

siz nerede güncel kura göre bozduruyorsunuz çok merak ettim.

öncelikle bişey öğretiyo olsaydınız 2.65 iken 2.62'den bozduruyorsanız soyuluyorsunuz diyerek neyi öğrettiniz merak ettim. :) bişey yazarken gerekçesini de yazsanız hak vereceğim.

hangi bankaya giderseniz gidin. bankanın dolar satışı güncel kurun üzerinde, dolar alışı güncel kurun altında oluyor. bu bankadan bankaya değişmekte tabi. kimi bankada 5 kuruş oynar kimi bankada 2 kuruş.

siz nerede güncel kura göre bozduruyorsunuz çok merak ettim.

Pazartesi burda ol kardesim sana bu laflarini yedireyim olur mu? Birseyi arastirmadan gelip burda sadece yazarak birseyler olmaz hala gecip 2 kuru 3 kurus diyorsun ya pes...
Sana acikladim gayette ama anlmk istemiyorsn anlasilan.. Ben sana pazartesi gorsel atayimda bari bu laflarina bir ceki duzen verirsinde kurlari gorursun :)

Dolar 2.70ise al sat yaziyorum bak iyi oku pazarteside karsilastirirsin 2.7030 al , 2.6970 sat olur senin dedigine bakarsak 2.70 2.67 oluyor bu soygundur bunun paypaldan farki yoktur ve biraz oku arastir bana haftasonu resmi tatil gunu banka kurlarini bir daha atma!! Eger atiyorsanda o zamanlar bankalarin makas koydugunuda bilmiyorsun demektir!

bugun pazartesi geldi...

simdi atıp tutan arkadas [MENTION=27403]collabo[/MENTION] senın cevabını beklıyorum bol keseden atman güzel hostu bana gecip 3 tane lınk atmasınıda bılıyordun...

ama bilmeden konusmanı yasına verıyorum.. İnsallah bundan sonra arastırırsın az sonra gelır bana yada baska bırıne lınk atarsın...

bir bankada makas farkı olur bunlar resmı tatiller hafta sonları ve mesai saatleri dısındadır.. bu zamanlarda bankalardan al sat ( dolar euro vs altın gumus vs ) yapılmaz.. cunku bankalar anı artıs ve dusus ıcın kendını guvene alırlar bu saatlerde..

buyur sana al sat rakamları umarım dikkat edersınz.. bak bakalım 2.65 ise 2.62 güzel rakam mı ?

1yrWVj.png

NOT: cevabınıda bekliyorum

bugun pazartesi geldi...

simdi atıp tutan arkadas [MENTION=27403]collabo[/MENTION] senın cevabını beklıyorum bol keseden atman güzel hostu bana gecip 3 tane lınk atmasınıda bılıyordun...

ama bilmeden konusmanı yasına verıyorum.. İnsallah bundan sonra arastırırsın az sonra gelır bana yada baska bırıne lınk atarsın...

bir bankada makas farkı olur bunlar resmı tatiller hafta sonları ve mesai saatleri dısındadır.. bu zamanlarda bankalardan al sat ( dolar euro vs altın gumus vs ) yapılmaz.. cunku bankalar anı artıs ve dusus ıcın kendını guvene alırlar bu saatlerde..

buyur sana al sat rakamları umarım dikkat edersınz.. bak bakalım 2.65 ise 2.62 güzel rakam mı ?

1yrWVj.png

NOT: cevabınıda bekliyorum

Bu ara fiyatlar çok dengesiz. Cuma günü 2,66'yı falan görmüştü yanlış hatırlamıyorsam. Ben de yüksek kurdan bozdurayım dedim ama en azından 5 kuruş oynamıştı Webmoney. Bu konuda Paypal ile yarışıyor bu aralar. Kapanan kanallar olmasa bankadan şaşmam.

Bu ara fiyatlar çok dengesiz. Cuma günü 2,66'yı falan görmüştü yanlış hatırlamıyorsam. Ben de yüksek kurdan bozdurayım dedim ama en azından 5 kuruş oynamıştı Webmoney. Bu konuda Paypal ile yarışıyor bu aralar. Kapanan kanallar olmasa bankadan şaşmam.

Hayir hocam arkadas diyor ki 2.65 ise kur 2.62 cok iyi rakam. Bn de diyorum ki 2.65 ise 2.65 bozdurursun bankanin mantigi bu zaten yoksa ne anlami kaliyor paypaldan. Oylesine yazi yaziyor banada gitmis 3 tane link atiyor

sanıyorum TR'de en avantajlısı o. garanti'den büyük kazık yedik biz. :D

2 ayda 60 $ komisyon kestiler, yaklaşık 160 TL yani. enpara'ya alsaydık 60 TL ödeyecektik, 2 ayda fazladan 100 lira kaybettik. uzun vadede ciddi rakamlar oluşabiliyor.

garanti bankası zararlı mı?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri