Quiz Blokelerini Boykot Edelim !

arkadaşlar aranızda 1 tek toplukluk ihtarı alıpta kanalı kapanıp ödemesine bloke gelen oldumu çok önemli?

Quizde kapanan kanal olunca diğer panele ekli kanalların ödemesinde sorun olurmu?

bende olmadi,kapanan kanala ragmen paneldeki diger kanallarin ödemesini aldim.

Onuda vermeseler yani hepten cıvıgını cıkarmıs olacaklardı ya... Belki adamlara youtube baskı yaptı ve diger partnerlerde olabilir bilmiyorum ama kendi kazanclarıda duser yani eski qui gibi bir partner cıkarsa ortaya ...

benim sahsi görüsüm,gecen ay ufaktan yeltendiler ama forum olarak 1000 civari mail atinca cäzüldüler,ama simdilik.bence quizde ilerde ödemeyecek.Buna karsi tek yapabilecegimiz birlikte hareket etmek olacaktir.

zaten quiz ve life dışında ticaret olarak gönderen yok parayı. Bir tek bunların göndermesinde kesiliyor %5. Mesela awede bile böyle bi kesinti yoktu.

arkadaşlar şuan her 3 kanalımdan 1i atılmış durumda. tabi siz bilirsiniz ama bence bu maili bi daha atalım topluca olarak. en azından AMACIMIZ RESMİ Bİ AÇIKLAMA YAPTIRMAK. amacım kimseyi galeyana getirmek değil. felaket tellallığıda değil, dan dun konuşacak adamlar şimdiden söylüyorum konuya gelip yorum atmasın.fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum. örnek maili aşağıda paylaşıyorum

Do you either pay or not pay for suspended channels?
The Music Nation did this before,and nobody prefer them anymore.
hope you will not be like them or nobody will not prefer you too..

YTPARA user - Oquzalp
YTPara.Com - YouTube Destek Forumu - YouTube Videoları ile Para Kazan-Video Yukle Para Kazan - En Kolay, En hızlı Kazanç Yöntemi - Profil bilgileri: OquzAlp

[email protected] hesabına mail atın bunu.

-----------------------------------------------------
Türkçesi

Kapanan kanalların kazancına bloke mi koyuyorsunuz ?
bunu daha önce "music nation" yaptı. ve artık onları kimse tercih etmiyor.
Umarım sizde onlar gibi olmazsınız.. yoksa sizide kimse tercih etmeyecektir..

Sonuna isim ve üyelik linkimizi ekleyerek topluluk olduğumuzu belirtebiliriz aslında

Mesala mesajın en altına.

YTPARA user - Oquzalp
YTPara.Com - YouTube Destek Forumu - YouTube Videoları ile Para Kazan-Video Yukle Para Kazan - En Kolay, En hızlı Kazanç Yöntemi - Profil bilgileri: OquzAlp

arkadaşlar şuan her 3 kanalımdan 1i atılmış durumda. tabi siz bilirsiniz ama bence bu maili bi daha atalım topluca olarak. en azından AMACIMIZ RESMİ Bİ AÇIKLAMA YAPTIRMAK. amacım kimseyi galeyana getirmek değil. felaket tellallığıda değil, dan dun konuşacak adamlar şimdiden söylüyorum konuya gelip yorum atmasın.fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum. örnek maili aşağıda paylaşıyorum

YTPARA user - Oquzalp

Türkçesi

Sonuna isim ve üyelik linkimizi ekleyerek topluluk olduğumuzu belirtebiliriz aslında

YTPARA user - Oquzalp

hocam aceleye gerek yok, once adamalr yapacaklarini bir yapsinlar sonra zaten atarlar mailleri.. Zaten zamaninda Eylul kararini aciklardan bundan bahsetmisler dolayli olarak.. Bir daha ust uste aciklama yapacaklarini sanmiyorum.

hocam aceleye gerek yok, once adamalr yapacaklarini bir yapsinlar sonra zaten atarlar mailleri.. Zaten zamaninda Eylul kararini aciklardan bundan bahsetmisler dolayli olarak.. Bir daha ust uste aciklama yapacaklarini sanmiyorum.

hocam sizinde partneriniz var google size böyle bir uyarı yaptı mı?

MERHABA ARKADAŞLAR.
Konuda paylaşmıştım fakat arkadaşlar ayrı bir konu açarsak daha çok kişi görür dediler.
Ben bi kaç arkadaşdan yardım alarak çevirttim. mail atarak tepkimi gösterdim. tavsiyem sizde atın.

YTPARA user - Oquzalp

Türkçesi

YTPARA user - Oquzalp

BUDA ALEX İN ÇEVİRTTİĞİ METİN. İKİSİNİ BİRLİKTE YADA AYRI AYRI BUNUDA GÖNDEREBİLİRSİNİZ. YADA HERKES İSTEDİĞİ BİRİNİ GÖNDERSİN.

Bizler en gelişmiş, en iyi kanallarımızı quiz'e ödeme konusunda büyük güven duyduğumuz için bağlıyoruz, ancak telifli ve kapanan kanallar gibi sorunlu kanalların ödemesini alamayacak olmamız Quiz konusunda bizi büyük hayal kırıklığına uğrattı. Ricamız Quiz'in ödeme kalitesini koruması ve tüm kanallarımıza sorunsuz ödeme yapmasıdır. Böyle olduğu sürece tüm iyi izlenimli kanallarımızı Quiz'e bağlamaya devam edeceğiz.

We have aggrement with Quiz Group for our best channels, just because We trust Quiz Group, deeply.
However, We are really upset that we won't get the payment of the terminated channels. We hope that the Quiz keep his quality of payment. We will keep have aggrement with Quiz for our next channels in the case that Quiz meet with our request.

Thanks in advance!

Buda Rusçası

Здравствуйте. Мы являемся крупнейшим сообщества YouTube в Турции. У нас есть 15,000 активных членов более 150,000 каналов.

Если вы не сделаете оплату наших прекращено каналов, мы не будем работать с Викторина группы больше.
У нас есть договоренность с Викторина группы для наших лучших каналов, только потому, что мы доверяем Викторина Group, глубоко.
Однако, мы действительно расстроен, что мы не будем получать оплату завершенных каналов. Мы надеемся, что Викторина держать его качество оплаты. Мы будем держать есть договоренность с викторина для наших следующих каналов в том случае, если встретиться Викторина нашу просьбу.
Спасибо заранее!

İtirazlar üzerine Gelen Cevap;

Sonk4qy

Sayın Ortağımız ,

Notunuzu için teşekkür ederiz . Biz endişe anlıyoruz.

Lütfen bu durumu açıklığa kavuşturmak edelim . Biz bugüne kadar tüm sözleri tuttu . Gelecekte bu şekilde kalmak için gidiyoruz . Biz askıya ve / veya bloke kanalları ödeme durdurmak için bir karar varsa , biz resmi olarak duyurmak ve gösterge tablosu aracılığıyla tüm ortaklarımıza bilgilendirmek istiyorum . Biz askıya ve bloke kanalları ödemeye devam .

Bizim performans raporu rakamlar Google ilk defa aldık ödeme farklı zaman biz bir dava karşı karşıya kalmışlardır . Biz de söz konusu . Biz sorunu ve onların tepkisini sahip arıyoruz konusunda Google ekibi haber verdim . Bu durum tüm kanalları ama QuizGroup ağının nispeten küçük bir parçası değildir içerir . Bizim mühendislerimiz görüşünü bir teknik hata var . Bir kez daha , biz sorunu çözmek için elimizden geleni yapıyoruz ve yakında bir çözüm ile size dönmek planlıyoruz . Tatiller nedeniyle biraz zaman alabilir . 5 Ocak 2015 sonrasında pek çok mühendis ofisine dönmek ve çözüm üzerinde çalışmaya başlayacak .

Biz güven ve sabır için teşekkür ederiz !

Saygılarımla,
QuizGroup Takımı

Oğuzalp hocam, gelen mailin ingilizce hali bulunuyorsa onu da ekleyebilir misin? Google translate biraz kafa karıştırdı. Daha önceden gönderdiysen buraya kusura bakma çok sayfa olmuş bulamadım teşekkürler.

Google Quiz'i kullanıcılarına attığı full episodes vs kaldır mailine karşı belli ki sert bir dille uyarmış. Quiz sizin bu yazdıklarınızı düşünemiyor di mi? Az sabredin adamlar muhtemelen bu işin bu şekilde çözülemeyeceğini Google'a anlatacak. Bir yandan Google bşr yandan biz sıkıştırınca sadece suları bulandırırsınız. Bir açıklama gelmeden toplu bir şey yapmayın ekmeğimizden de etmeyin bizi

Sent from my iPhone using Tapatalk

arkadaşlar quizden kalıcı olarak kanalı silme yöntemleri vardı.
quiz e baplantı kes isteği göndermeye gerek kalmadan kanalı cıkartıyorduk
o konular sabitti şimdi kaldırılmış
aramada da bulamadım
neden kaldırıldı acep? yerini bilen varsa yardımcı olsun lütfen

arkadaşlar quizden kalıcı olarak kanalı silme yöntemleri vardı.
quiz e baplantı kes isteği göndermeye gerek kalmadan kanalı cıkartıyorduk
o konular sabitti şimdi kaldırılmış
aramada da bulamadım
neden kaldırıldı acep? yerini bilen varsa yardımcı olsun lütfen

o yöntemler quiz attıkdan sonra kullanıyordu hocam partner istemeden ayrılmam mümkün değil malesef

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri