Quiz Blokelerini Boykot Edelim !

quiz kanal satışı taban fiyatı 3 saat önce 12tl olarak güncellenmiştir. Görürseniz report etmekten çekinmeyin. yakında duyurusu yapılacaktır.

bu saatten sonra 20 tl yapsanızda bi işe yaramazki el altından yine satanlar satar hocam ahh ah :)

Benim 2. Mesajdaki metni çeviren olursa 4-5 farklı metin hazırlayalım böyle farklı farklı göndermiş oluruz
Rusça bilen arkadaşımız var mı ? Bu adamlara ingilizce yazdınmı sen konya diyorsun o anya diyor. Rusça bir metinde olsun süoer olur.

quiz kanal satışı taban fiyatı 3 saat önce 12tl olarak güncellenmiştir. Görürseniz report etmekten çekinmeyin. yakında duyurusu yapılacaktır.
hocam eğer bi nebze bile bu satılan quizlerin katkısı varsa ve tespit edilirse kökten kaldırılması daha mantıklı geliyo bana

Sakin olun, telas etmeyin. Once bir aciklama yapsinlar.. Bunlar surekli Facebook'tan vs aciklama yapmiyorlar mi? Bir bekleyin belki aciklama yaparlar..

İyi bir karar ama satıcılar skype üzerinden yapar satışı alıcınında nasılsa işine gelicek sonuç olarak satıcılar kendi duyarlı olmadıktan sonra zor o iş.

Arkadaşlar tek bir metin değilde birden fazla ve farklı metinler hazırlayıp gönderirsek daha çabuk sonuç alırız.
Rusçası olan biri olsa gerçekten çok iyi olurdu.

Sakin olun, telas etmeyin. Once bir aciklama yapsinlar.. Bunlar surekli Facebook'tan vs aciklama yapmiyorlar mi? Bir bekleyin belki aciklama yaparlar..
Hocam bloke yaygınlaşır veya yaygınlaşmaz en azından biz dikkat çekelim. Toplu hareket kabiliyetimizi forum olarak kullanmamız herkesin faydasına olacaktır.

hocam eğer bi nebze bile bu satılan quizlerin katkısı varsa ve tespit edilirse kökten kaldırılması daha mantıklı geliyo bana

kökten kaldırma ile ilgili henüz bir karar alınmadı. Şu aşamada fiyat yükseltme, en azından bir taban fiyat belirtme üzerine yoğunlaştık. En azından çöp niyetine kullanan bir kısmı engellemiş oluruz kanaatindeyim. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin diyim artık

Yatmak üzereydim, gördüm hocam. Şöyle üstün körü bir şey;

We have aggrement with Quiz Group for our best channels, just because We trust Quiz Group, deeply.
However, We are really upset that we won't get the payment of the terminated channels. We hope that the Quiz keep his quality of payment. We will keep have aggrement with Quiz for our next channels in the case that Quiz meet with our request.

Thanks in advance!

Ellerine yüreğine sağlık arkadaşa PM attım eklicek ilk mesajına bunu da atalım.

---------- Spam Engelliyici 02:54 ---------- Önceki Mesaj 02:53 ----------

Arkadaşlar tek bir metin değilde birden fazla ve farklı metinler hazırlayıp gönderirsek daha çabuk sonuç alırız.
Rusçası olan biri olsa gerçekten çok iyi olurdu.

Şuanda 2 farklı metin oldu, farklı metinler de üretelim.

5 farklı metin üretsek karışık karışık atsak daha inandırıcı olur

Arkadaşlar satış ile ilgili rica ediyorum öyle oldu böyle oldu yazmayın lütfen. Bu başlıktaki amcımız quiz neden böyle oldu veya olmadı değil. Burda topluluk olarak bir tepki göstermeye önceden elimizden birşey gelecekse onun yapmaya çalışıyoruz.

bence quiz kanal satışı tamamen kaldırılmalı

[MENTION=12543]OquzAlp[/MENTION]

İlk mesajına benim PM lediğim metni de ekler misin yeni konu açmayalım.

Nerede şu 500 kanal bağlıyorum diyen çok zeki arkadaşlar? :) Bir de eleştirince üstümüze geliyorlardı. Dedik dedik inandıramadık bloke konacak dedik iplenmedik buyrun şimdi ayıklayın pirincin taşını. Değil 100, 1000 mail de gitse umursamazlar bu saatten sonra. Adamlar istedikleri primtaja ulaştılar sonuçta. 3 ay önce 3 bin bugün 100 bin abone. Pehhh .. :)

Bir arkadaş rusçaya çevirebilirse organize şekilde mail atalım. Herkes ortalama 10-15 gmailden mail atarsa 1 günde 1000 e yakın mail atmış oluruz.

Bence her ytpara üyesi bu mesajları atsın. Baskı kuralım gelecekte ayağını denk alsınlar :)

Arkadaşların satışlarını engellemek istemiyorum ama partner kanal satılması partneri biraz çöp yaptığı da bir gerçek.

Nerede şu 500 kanal bağlıyorum diyen çok zeki arkadaşlar? :) Bir de eleştirince üstümüze geliyorlardı. Dedik dedik inandıramadık bloke konacak dedik iplenmedik buyrun şimdi ayıklayın pirincin taşını. Değil 100, 1000 mail de gitse umursamazlar bu saatten sonra. Adamlar istedikleri primtaja ulaştılar sonuçta. 3 ay önce 3 bin bugün 100 bin abone. Pehhh .. :)

burdayım....

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri