yklmzomer
Yasaklanmış
ekledim fakat translate değil demi ? translate çok saçma sapan çeviriyor çünkü. yanlış anlaşılabiliriz sonra![]()
Valla ben imama ( [MENTION=12278]man10black[/MENTION] ) uydum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ekledim fakat translate değil demi ? translate çok saçma sapan çeviriyor çünkü. yanlış anlaşılabiliriz sonra![]()
kendini sütten çıkmış ak kaşık olarak görmende acayipbiliyoruz ne dönüp dönmediğini rahat olun siz herşeyden haberdarız
[MENTION=12278]man10black[/MENTION]
[MENTION=12278]man10black[/MENTION]
Hocam rusçasını google translate ile ingilizceye çevirin. İngilizce bilen arkadaş bakabilir.
Anlam %99 doğru. Hiç bozmadan çevirdi.
İngilizceden rusçaya çevirdikten sonra, çıkan rusça tercümeyi tekrar ingilizceye çeviriyorum.
Anlamı hiç bozmadan çevirirse kullanıyorum.
Kesinlikle anlayacaklardır. Bütün yazışmalarımı bu şekilde yapıyorum. Sorun yaşamadım.
Sinek küçük ama mide bulandırır misali oldu. Haklısınız. kapansa bile ciddi güven vardı paramızı nasıl olsa alacağız diyip devam ediyorduk. En azından yamuk yapacaklarsa bile bizimde enayi olmadığımızı neyin ne olduğunu bildiğimizi ciddi bir yt topluluğu olduğumuzu anlasınlar.Adamlar kapanan kanalları şu saatten sonra ödese bile artık güven sarsıldı.
Google bize ödemedi diye o kadar adama mail attın. 500.000 dolar paraya el koydun. (4 haneli kapanan kanallar kişi başı 5.000$ yapsa sadece 100 kişide bu rakama ulaşıyor. Az bile söyledim)
Şimdi tutup ödersen de demezler mi hani google parayı vermemişti?
Bence bekleyin ortalığı telaşa vermeyin. Bu network öyle paçoz bi network değil elinde 2 tane rus yapımı çizgi film var 1 kanalın bıraktığı geliri bütün forum yapamıyozdur örneğin.
Adam senin yazdığın maile cevap vericekse zaten 1 kişi yazdığında verir, boş yere forumun adını networka ifşa etmeye gerek yok. Ben kapanan bütün kanallara otomatik olarak o maili gönderdiğini ve büyük kısmına ödeyeceğini düşünüyorum, biraz bekleyelim sadece.
Hocam biz adamlara küfür etmiyoruz soru soruyoruz diyoruzki ödeyecekmisiniz yoksa aksi bir durummu yaşanacak bunu bildirin telaşeye vermekle bir ilgisi yok. ödemelerine bloke alan arkadaşlar var ilk defa böyle bir durum yaşanıyor.Birlikten kuvvet doğar.Bence bekleyin ortalığı telaşa vermeyin. Bu network öyle paçoz bi network değil elinde 2 tane rus yapımı çizgi film var 1 kanalın bıraktığı geliri bütün forum yapamıyozdur örneğin.
Adam senin yazdığın maile cevap vericekse zaten 1 kişi yazdığında verir, boş yere forumun adını networka ifşa etmeye gerek yok. Ben kapanan bütün kanallara otomatik olarak o maili gönderdiğini ve büyük kısmına ödeyeceğini düşünüyorum, biraz bekleyelim sadece.
Mesajları bir kaç farklı mailden gönderdim.
Sanırım [MENTION=9780]Alkatyan[/MENTION] iyi derecede rusça biliyordu.
Rusçasınıda gönderirsek baya etkili olacaktır...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.