Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
iki pes atayım dedim bi döndüm ortalık karışmış
inşallah herkes ergeç parasını alır..
bu bozulmalar süpriz değil, göstere göstere yapıyo adamlar
şimdi en temizi biraz daha yolun başında olup, bizleri tavlamak için başlangıçta her koşulda ödeme yapacak yeni partnerler bulmak ..
yolla pampa
ödemiyor diye bişey yok ödüyorlar. pazartesiyi bekleyemediniz yani...
bir kaç kişiye bloke koydular. bunların çoğu sahte izlenim almış pmden öğrendim. çok güzel bilgiler vermişsiniz aferin MN ödemiyor?telifli kanalları ödemeyecekminsiz? güzel bilgi bunlar yakında uygulamaya başlar onlarda.
bir kaç kişiye bloke koydular. bunların çoğu sahte izlenim almış pmden öğrendim. çok güzel bilgiler vermişsiniz aferin MN ödemiyor?telifli kanalları ödemeyecekminsiz? güzel bilgi bunlar yakında uygulamaya başlar onlarda.
Eğer bu kapanan kanallarının google tarafından ödenmediği mailini alan herkez sahte izlenim aldıysa o zaman korkulacak bişey yok demektirödemiyor diye bişey yok ödüyorlar. pazartesiyi bekleyemediniz yani...
He quizin ve Life nin hiçbir partnerden haberi yokBiz ispiyonladık mn ödemiyor sende ödeme diye
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.