Quiz - Boş, Az kazançlı Kanallarınız Alınır.

• Kullanıcı Corsair
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Partnerli Kanal Alim-Satim
Evet arkadaşlar,

Çoğu arkadaş spam kanalların artık çok seri kapanması, partnerde kalan spamlarından çok büyük risk teşkil etmesi gibi kötü durumlar yüzünden youtube çalışmayı bıraktı farkındayım. Elinizde kalan boş yada düşük kazançlı kanalları alabilirim. Özel mesaj ile iletişim kurabilirsiniz.

PM Gönderildi

Eğer uçuk fiyat vermeyecekseniz, dashboard'lı satan varsa bende pm alabilirim.
[MENTION=16711]Corsair[/MENTION] hocam, eğer uygun değilse mesajımı kaldırabilirim. Hazır aklıma gelmişken paylaşayım dedim bende.

Kanal alimi

Arkadaslar kanal satacak arkadaslar banada pm atabilir uygun olursa alabilirim...

Son düzenleme:
varya bundan 2,3 ay önce ortalığı yakıp yıkıyordunuz.Quiz şöyle böyle diye.Şimdi quiz kapanmayan veya teliflide olsa ödediği için herkes quiz kanal arıyor.Yazamadan edemedim.Bundan 3,5 ay sonrada yine forumda başlar millet quiz candır va demeye...

Mobil olarak gönderildi.

varya bundan 2,3 ay önce ortalığı yakıp yıkıyordunuz.Quiz şöyle böyle diye.Şimdi quiz kapanmayan veya teliflide olsa ödediği için herkes quiz kanal arıyor.Yazamadan edemedim.Bundan 3,5 ay sonrada yine forumda başlar millet quiz candır va demeye...

Mobil olarak gönderildi.

Ne dediniğizi tam anlamadım ama, evet şuan adsense'in mevcut durumundan ötürü quiz kötünün iyisi ondan alıyoruz. Eskiden niye alınırdı quiz? Quiz kahpelik yaptıda adsense yapmadı mı? Küsüp bırakalım mı hepsini?

bende alacam quiz kanal ama kimse satmıyo... demekki herkezin elindeki çoğu kanal gümledi.. herkez son elinde kalanlarla idare etmeye çalışıyo ..spam can cekişiyo.. önceden ne de cok quiz kanal satışı olurdu hey gidi günler bee

bende alacam quiz kanal ama kimse satmıyo... demekki herkezin elindeki çoğu kanal gümledi.. herkez son elinde kalanlarla idare etmeye çalışıyo ..spam can cekişiyo.. önceden ne de cok quiz kanal satışı olurdu hey gidi günler bee

can çekişiyoruz can.hemde ne biçim.valla bende quiz kanal satın alayım diyorum ama elimdeki kanalları da şutluyorlar.kanal alacaksın şutlayacaklar ansızın,giden parana yazık olacak.

Boş Quiz kanal satışı yapacak olsan varsa eğer bende almayı düşünebilirim. Tekliflerinizi PM olarak bana da yollarmısınız.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri