Quiz Boş Kanal Fiyatı

• Kullanıcı mikon5
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Gmail Hesapları Alış - Satışı
satan arkadaşlar fıyat teklıflerını ıletebılırler. bende almayı dusunuyorum

Edit:Satmıyorum arkadaşlar , piyasayı yükseltiyormuşuz bir karaborsacı demediğiniz kaldı.

Son düzenleme:
biz bilmeden sattık da bu quiz karaborsa mı oldu ? :D fiyatlarımı yükseldi

Hocam , ben salladım öyle 20'ye alan olursa veririm diye olmazsa da kalsın kenarda , ilerde belki 1 tl bile etmez ama illa satıcam diye birşey yok.

Herkese önerim paralarini boşa sallamamalari. Quize yada baska partnere girmek halen hic zor degil. Sorun spam yaptiginiz anda atilmaniz, banlanmaniz, kanaliniz kapanmasi vs. Dolayisi ile paranin çöpe gitmesi. Cok quiz istiyosaniz acin kanallari hepsine özgün kisa kisa birseyler cekip atin. Basin 1 er K izlenimleri 10 ar aboneleri. Cok daha basit bir sekilde quize yada tonla partnere kanal sokmus olursunuz. Asil sorun spam yaptiginiz an herseyin bosa gitmesi.

Edit: sözüm sadece gereginden fazla para verip almaya düşünenlere.

Son düzenleme:
Ilk mesajim ama gercek , quiz ceza yedi su an yeni kanallar almiyor degil , alamiyor , elinizdeki kanali satmayin :)

Herkese önerim paralarini boşa sallamamalari. Quize yada baska partnere girmek halen hic zor degil. Sorun spam yaptiginiz anda atilmaniz, banlanmaniz, kanaliniz kapanmasi vs. Dolayisi ile paranin çöpe gitmesi. Cok quiz istiyosaniz acin kanallari hepsine özgün kisa kisa birseyler cekip atin. Basin 1 er K izlenimleri 10 ar aboneleri. Cok daha basit bir sekilde quize yada tonla partnere kanal sokmus olursunuz. Asil sorun spam yaptiginiz an herseyin bosa gitmesi.

Edit: sözüm sadece gereginden fazla para verip almaya düşünenlere.

Kim diyor hocam zor olmadığını türlü yöntemler deneniyor almıyor adamlar istediğin kadar zorla

Ilk mesajim ama gercek , quiz ceza yedi su an yeni kanallar almiyor degil , alamiyor , elinizdeki kanali satmayin :)

Quizin seosu askerlik arkadasin mi? :)

---------- Spam Engelliyici 23:34 ---------- Önceki Mesaj 23:31 ----------

Kim diyor hocam zor olmadığını türlü yöntemler deneniyor almıyor adamlar istediğin kadar zorla

Kardesim dediklerimi okumadin galiba. Özgün kanali havada aliyor tüm partnerler. Evde özgün iki video cek kısa elma nasil soyulur falan sacma sapan :) gerisi 1k izlenim ve 10 abone saglamana bakar. Ben bizzat cok yakin zamanda olan bu tecrubemi konusuyorum. Spam kanal sokmak icin istersen lambadan cin cikar olmaz.

Piyasa 20 tl gibi kozmik bir rakama cikarsa zaten isi gücü birakir quiz kanal yapip satmaya baslarim.

quiz kanal alıyor arkadaşlar. telefon çekimi 1 kanal yapmıştım. başvurdum 7 gün içinde bilgi vercez dedi. 9. gün mail attı. 2 gün önce. almıyor diyen yalan söylemiş olur, boş yere paranızı heba etmeyin..

Quizin seosu askerlik arkadasin mi? :)

---------- Spam Engelliyici 23:34 ---------- Önceki Mesaj 23:31 ----------

Kardesim dediklerimi okumadin galiba. Özgün kanali havada aliyor tüm partnerler. Evde özgün iki video cek kısa elma nasil soyulur falan sacma sapan :) gerisi 1k izlenim ve 10 abone saglamana bakar. Ben bizzat cok yakin zamanda olan bu tecrubemi konusuyorum. Spam kanal sokmak icin istersen lambadan cin cikar olmaz.

Piyasa 20 tl gibi kozmik bir rakama cikarsa zaten isi gücü birakir quiz kanal yapip satmaya baslarim.

Hocam ben okuduğumu anlayacak yaştayım.. Vine sitesinden videoları indirip birleştirdim 2 günde izlenimi alıp aboneyi bastım olmadı almadılar ( Kanal 1 aylık kanaldı ) yakın zamanda denedim diyorsun ne zaman yaptın ? Ayrıca herkes kafasına göre birşey diyor 1500 diyor izlenimi kimi 50 abone diyor.. Ortada net birşey yok

quiz kanal alıyor arkadaşlar. telefon çekimi 1 kanal yapmıştım. başvurdum 7 gün içinde bilgi vercez dedi. 9. gün mail attı. 2 gün önce. almıyor diyen yalan söylemiş olur, boş yere paranızı heba etmeyin..

14 yasindayim hemen kanal yapayimda para kazanip manitami nargileye götüreyim, hemen kanal yapiyorum cizgi filmleri bas oh oh, simdi quize basvuriyim banka hesabi acamiyom babam kiziyo adsense olmaz. Anaa quiz almadi kahpe quiz, arkadaslar quiz kanal almiyor. Kahrol quiz. Tabikide özgündüm arkadaslar ben pis spamcilardan degilim tüm çizgi filmlerimi evdeki pixar studiomdan yaptim...

Bazi arkadaslar disindan genel kitle bu sekilde :)

şu kaos ortamın da partnere güvenilmez. adsensenin kendini toparlar inşallah.

Dostum tek dashboardlarda varmı elinde Quiz? Veya elindekileri ayırma ihtimalin varmı? :)

şimdilik yok dostm da bakaym çıkarsa haber ederim.bitane var da onun 500k izlenimi 700-800 abonesi var onu 50-60 tan aşağı vermem :) diğer türlü normal boşa da bakarm :)

şimdilik yok dostm da bakaym çıkarsa haber ederim.bitane var da onun 500k izlenimi 700-800 abonesi var onu 50-60 tan aşağı vermem :) diğer türlü normal boşa da bakarm :)

Boş varsa haber bekliyorum dostum. :) Kesinlikle alıcam. Hele 20 adet falan bulursan tadına doyum olmaz. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri