satan arkadaşlar fıyat teklıflerını ıletebılırler. bende almayı dusunuyorum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
biz bilmeden sattık da bu quiz karaborsa mı oldu ?fiyatlarımı yükseldi
Herkese önerim paralarini boşa sallamamalari. Quize yada baska partnere girmek halen hic zor degil. Sorun spam yaptiginiz anda atilmaniz, banlanmaniz, kanaliniz kapanmasi vs. Dolayisi ile paranin çöpe gitmesi. Cok quiz istiyosaniz acin kanallari hepsine özgün kisa kisa birseyler cekip atin. Basin 1 er K izlenimleri 10 ar aboneleri. Cok daha basit bir sekilde quize yada tonla partnere kanal sokmus olursunuz. Asil sorun spam yaptiginiz an herseyin bosa gitmesi.
Edit: sözüm sadece gereginden fazla para verip almaya düşünenlere.
biz bilmeden sattık da bu quiz karaborsa mı oldu ?fiyatlarımı yükseldi
Ilk mesajim ama gercek , quiz ceza yedi su an yeni kanallar almiyor degil , alamiyor , elinizdeki kanali satmayin![]()
Kim diyor hocam zor olmadığını türlü yöntemler deneniyor almıyor adamlar istediğin kadar zorla
Quizin seosu askerlik arkadasin mi?
---------- Spam Engelliyici 23:34 ---------- Önceki Mesaj 23:31 ----------
Kardesim dediklerimi okumadin galiba. Özgün kanali havada aliyor tüm partnerler. Evde özgün iki video cek kısa elma nasil soyulur falan sacma sapangerisi 1k izlenim ve 10 abone saglamana bakar. Ben bizzat cok yakin zamanda olan bu tecrubemi konusuyorum. Spam kanal sokmak icin istersen lambadan cin cikar olmaz.
Piyasa 20 tl gibi kozmik bir rakama cikarsa zaten isi gücü birakir quiz kanal yapip satmaya baslarim.
quiz kanal alıyor arkadaşlar. telefon çekimi 1 kanal yapmıştım. başvurdum 7 gün içinde bilgi vercez dedi. 9. gün mail attı. 2 gün önce. almıyor diyen yalan söylemiş olur, boş yere paranızı heba etmeyin..
Dostum tek dashboardlarda varmı elinde Quiz? Veya elindekileri ayırma ihtimalin varmı?![]()
şimdilik yok dostm da bakaym çıkarsa haber ederim.bitane var da onun 500k izlenimi 700-800 abonesi var onu 50-60 tan aşağı vermemdiğer türlü normal boşa da bakarm
![]()
şimdilik yok dostm da bakaym çıkarsa haber ederim.bitane var da onun 500k izlenimi 700-800 abonesi var onu 50-60 tan aşağı vermemdiğer türlü normal boşa da bakarm
![]()
bu kanala talibim![]()
o kanal 4k abone olmş onu veremem bende şimdi fark ettim![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.