Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ege Tozluklu dan mailler çalınmış benimle irtibata geçecek. Sonuçlandırıp sizleri bilgilendireceğim Arkadaşlar
arkadaş adamdan kanalları çalıyorlar ok ama, onun webmoney'sini niye girsinler![]()
Olay gayet açık, gayet bariz.
Konu takipte arkadaşlar neticesinde bir degerlendirme yapılacaktır.Onu şimdi gördüm bende hocam. Artık modlar konuya el atsın. Allah bilir skype ta neler konuşuluyor.
hocam detaylı bir şekilde yazarsan iyi olur benim de çalındı şifre koydular sonra tekrar geri aldık
1.si egeden mailler calindiysa bu adam demekki sattigi kanallari silmiyor kendinde tutuyor.
2.si egenin adina wmz ler ekleniyor buda kafa karistirici.
Gerci ben mail saticisindan boyle bir dosya edinsem o kisi adina wmz acar eklerim bu sekildede yapilmis olabilir. Ama her turlu suclu olan mail saticisi gibi duruyor mailleri elinde tuttugu icin
Hocam Quiz Kontrol Panelinden Şifreli Olmasına Rağmen wmz değiştiriliyordu. Egeden Alınan maiillerden. Bu Gün Ege İle İrtibata geçtik. İadesini yaptı. Kendisinin olayla alakasını olmadığını söyledi. Araştırıyorum.
Ege abi tuttuğu için hatalı olabilir fakat herkes bi anda dolandırıcı gibi yorum atmış arkadaşlar şu foruma üye olduğumdan beri tanıyorum böyle birşey yapmıyacağını bildiğim için olaya müdahele edip yönlendirdim arkadaşı şöle bi düşünün mesela birinizle wmden para alışverişi yaptım wmıdınz bende var sonra mesela forumdan birinin kanalını bi şekilde çaldığımı düşünün o wmıdı olan kişiye düşmanım bide bunu düşünün gider ödeme yöntemine bunuda yazmış olabilirler.Dolandırıcıların planlarına akıl sır erdirilemiyor.
Ege abi tuttuğu için hatalı olabilir fakat herkes bi anda dolandırıcı gibi yorum atmış arkadaşlar şu foruma üye olduğumdan beri tanıyorum böyle birşey yapmıyacağını bildiğim için olaya müdahele edip yönlendirdim arkadaşı şöle bi düşünün mesela birinizle wmden para alışverişi yaptım wmıdınz bende var sonra mesela forumdan birinin kanalını bi şekilde çaldığımı düşünün o wmıdı olan kişiye düşmanım bide bunu düşünün gider ödeme yöntemine bunuda yazmış olabilirler.Dolandırıcıların planlarına akıl sır erdirilemiyor.
Arkadaşlar Ege tozluklu ile görüştüm. Arkadaş Çok Mahcup Oldu Beraber Her şeyi inceledik. Sorunun Ondan olmadığını ve paranın onun wmz ya yattığını tespit ettik. Ege Hesabına yatan miktarın hepsini iade etti. Şimdi Bu Olayın Nasıl Olduğunu Araştırıyorum. Konu İle İlgili Gelişme Olur İse Bilgilendiririm Sizleride. Hepinizin Alakası İçin Teşekkür Ederim [MENTION=24200]furkanture20[/MENTION]
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.