Quiz Dashboardım Çalınıyor

• Kullanıcı YaRaSa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Maillerin calinmasini anladik da(!)
Dashboardin calinmasi ve odeme yonteminin degistirilmesini, gozden kacan, yanlislikla yapilmis siradan bir olay diye kimse yutmaz...

1- WMZ hesabı Ege diye birisine ait
2- Birisi kanalları Ege `den almış
3- Siz de o birisinden kanalları aldınız.
4- Arkadaşınız belki Ege`ye ödeme yapmadı
5- ..
6- ..

Böyle bir sürü ihitmal var..

Peki neden panelde Ege`nin WMZ hesabı var ?

Dikkatli olun arkadaşlar.. Bu yöntem de yeni türemiş sanırım!

Arkadaşlar Ege tozluklu ile görüştüm. Arkadaş Çok Mahcup Oldu Beraber Her şeyi inceledik. Sorunun Ondan olmadığını ve paranın onun wmz ya yattığını tespit ettik. Ege Hesabına yatan miktarın hepsini iade etti. Şimdi Bu Olayın Nasıl Olduğunu Araştırıyorum. Konu İle İlgili Gelişme Olur İse Bilgilendiririm Sizleride. Hepinizin Alakası İçin Teşekkür Ederim [MENTION=24200]furkanture20[/MENTION]

1.si egeden mailler calindiysa bu adam demekki sattigi kanallari silmiyor kendinde tutuyor.
2.si egenin adina wmz ler ekleniyor buda kafa karistirici.
Gerci ben mail saticisindan boyle bir dosya edinsem o kisi adina wmz acar eklerim bu sekildede yapilmis olabilir. Ama her turlu suclu olan mail saticisi gibi duruyor mailleri elinde tuttugu icin

hocam detaylı bir şekilde yazarsan iyi olur benim de çalındı şifre koydular sonra tekrar geri aldık

Hocam Quiz Kontrol Panelinden Şifreli Olmasına Rağmen wmz değiştiriliyordu. Egeden Alınan maiillerden. Bu Gün Ege İle İrtibata geçtik. İadesini yaptı. Kendisinin olayla alakasını olmadığını söyledi. Araştırıyorum.

1.si egeden mailler calindiysa bu adam demekki sattigi kanallari silmiyor kendinde tutuyor.
2.si egenin adina wmz ler ekleniyor buda kafa karistirici.
Gerci ben mail saticisindan boyle bir dosya edinsem o kisi adina wmz acar eklerim bu sekildede yapilmis olabilir. Ama her turlu suclu olan mail saticisi gibi duruyor mailleri elinde tuttugu icin

Onu Neden Yaptığını Sordum. Sattığı bazı maillere alanlar çocuk *****su yüklemiş. Onun için Tutmuş. Yanlış Olduğunu Çalınınca farketmiş fakat iş işten geçmiş. Yanlışının farkında olması Kafi Bence

Hocam Quiz Kontrol Panelinden Şifreli Olmasına Rağmen wmz değiştiriliyordu. Egeden Alınan maiillerden. Bu Gün Ege İle İrtibata geçtik. İadesini yaptı. Kendisinin olayla alakasını olmadığını söyledi. Araştırıyorum.

nasıl değiştiriliyor hocam özelden yazar mısın ? şimdi bizim başımıza da gelmesin

mailleri arkadaşı çalmış öyle diyordu. he arkadaşı için ne yaptı bilmiyorum ++ kendısı bu forumdaymış öyle hatırlıyorum ege ye şu işi hallet diye çok baskı yaptım ama ne yaptı bilmıyorum eğer yapmadıysa kendisininde ceza alması lazım.

Ege abi tuttuğu için hatalı olabilir fakat herkes bi anda dolandırıcı gibi yorum atmış arkadaşlar şu foruma üye olduğumdan beri tanıyorum böyle birşey yapmıyacağını bildiğim için olaya müdahele edip yönlendirdim arkadaşı şöle bi düşünün mesela birinizle wmden para alışverişi yaptım wmıdınz bende var sonra mesela forumdan birinin kanalını bi şekilde çaldığımı düşünün o wmıdı olan kişiye düşmanım bide bunu düşünün gider ödeme yöntemine bunuda yazmış olabilirler.Dolandırıcıların planlarına akıl sır erdirilemiyor.

Ortalığı karıştırma furkan

Son düzenleme:
belli oldu neyse ben ondan aldıgım büyün kanalları sileyim ne olacagı belli olmaz. adamın peşini bırakmış ki adam hala hırsızlık peşinde kendisi temiz olabilir ama çaldırdıgı hesaplar hala adam da demek ki

Ege abi tuttuğu için hatalı olabilir fakat herkes bi anda dolandırıcı gibi yorum atmış arkadaşlar şu foruma üye olduğumdan beri tanıyorum böyle birşey yapmıyacağını bildiğim için olaya müdahele edip yönlendirdim arkadaşı şöle bi düşünün mesela birinizle wmden para alışverişi yaptım wmıdınz bende var sonra mesela forumdan birinin kanalını bi şekilde çaldığımı düşünün o wmıdı olan kişiye düşmanım bide bunu düşünün gider ödeme yöntemine bunuda yazmış olabilirler.Dolandırıcıların planlarına akıl sır erdirilemiyor.

Hocam niye siz yazıyorsunuz ki. Ege abiniz gelsin açıklama yapsın burada.

Sattığı kanalları neden pcde tutuyor.

Kanalı satan kişi ege. Wmid apaçık belli egenin. 6 ay önce açılmış hesap. Bu dolandırıcı müneccim mi 6 ay önceden WebMoney hesabı açsın ege adına.

Paraları iade etmesi kesinlikle hiçbişeyi değiştirmez.

Arkadaşlar Ege tozluklu ile görüştüm. Arkadaş Çok Mahcup Oldu Beraber Her şeyi inceledik. Sorunun Ondan olmadığını ve paranın onun wmz ya yattığını tespit ettik. Ege Hesabına yatan miktarın hepsini iade etti. Şimdi Bu Olayın Nasıl Olduğunu Araştırıyorum. Konu İle İlgili Gelişme Olur İse Bilgilendiririm Sizleride. Hepinizin Alakası İçin Teşekkür Ederim [MENTION=24200]furkanture20[/MENTION]

Hocam konuyu enbaşından takipediyorum.Konunun muhattabı hep sizinle konuştu, konuya girme bir açıklama yapma durumu yokmuydu, ayrıca yazdıklarınız olay hakkında beni ikna etmedi.Kafamda soru işaretleri var, tabiki diger arkadaşlarında vardır.Konu sanki oldu-bittiye getirilip kapatılmaya çalışıyor gibime geldi.
Konunun muhatabıyla ne konuştunuz, kanaların şifresi degiştiren başka bir kişi ancak ödeme bu arkadaşın wm sine geliyor, burayı anlamakta sıkıntı çekiyorum zira yüzlerce kanalım var ödemelerin hangi kanaldan ne kadar gelecek takipederim, bu arkadaşımız kendi wm sine gelen paranın farkında degilmi nereden geliyor diye hiç araştırmıyormu? insanın kafasını kurcalıyor bu sorular.
Kimseyi zan altında bırakmak gibi bir niyetim yok fakat; siz konuşup ikna olmuşsunuz ve size kendinin bu konuda masum oldugunu kanıtlamış, o kanıtları bizede sunarsanız bizde ikna olmak isteriz hocam.Ortada öyle '' bana kanıtladı'' diyerek geçiştirilecek bir idaada yok malesef.
Detaylı bilgi verirseniz konu hakkında hakkaniyetli bir karar verebiliriz.
Saygılar...

yine mi ege, yine mi çalınan hesaplar.

arkadaş ne iştir bu ya

Sen hesaplari satiyorsun,
Cocuk *****su yuzunden pc de tutuyorsun..
Ama bu kadar titiz davrandigin halde bir bakiyorsun hesaplar caliniyor. Silin gitsin kullanmadiginiz hesaplari, ilerde emekleriniz gidecegine bos kanallariniz gitsin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri