Quiz Dashboardım Çalınıyor

• Kullanıcı YaRaSa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
şimdi kendisiyle görüştüm EGE ödemesini yapmış işlemi kendisinin yapmadığını söylemiş. daha önce EGE'nin kendi bilgisayarından çalındığı için bilgiler. YaRaSa nın maduriyetini gidermiş. Durumun özeti budur.

şimdi kendisiyle görüştüm EGE ödemesini yapmış işlemi kendisinin yapmadığını söylemiş. daha önce EGE'nin kendi bilgisayarından çalındığı için bilgiler. YaRaSa nın maduriyetini gidermiş. Durumun özeti budur.

kendisi niye yazmıyor hocam acaba onu da sorabilir misiniz

Buraya kadarını anladık hocam, olabilir diyoruz.Anlamadıgımız nokta şu; nasıl oluyorda ödeme bilgileri degişen hesabın ödemesi bu arkadaşın WM hesabına geliyor orayı anlayamıyoruz.

Yahu magduriyetin giderilmis olmasi butun sorunu cozmuyor burada. Tek tek birilerini gonderip ayni seyleri yazdirip durmasin. Bi zahmet gelsin suraya kendisi aciklasin bu adamin dashboardinda sifre oldugu halde nasil dashboardina girilip webmoney numarasi egeninkiyle degistiriliyor?

benım de maduriyetim giderildi ama bunu yapan kişiye ne oldu hala forumda mı bunlar hakkında bir konu açılıp açıklama yapılmadı. sadece ben değilim ki 10 dan fazla insan vardı

Yahu magduriyetin giderilmis olmasi butun sorunu cozmuyor burada. Tek tek birilerini gonderip ayni seyleri yazdirip durmasin. Bi zahmet gelsin suraya kendisi aciklasin bu adamin dashboardinda sifre oldugu halde nasil dashboardina girilip webmoney numarasi egeninkiyle degistiriliyor?
Is te açıklama yapmamış ben yapmadım demiş kestirip atmış yarasa sorunca tekrar cevap yazmamis oda irdeliyor bakalım sonuç ne olacak.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Suanda gorunen durum bu
Kanallarin wmz lerini degistir odemeleri kendine al ortaya cikinca aa sorun olmus parani geri veriyim. Bazilarinin tonla kanali var fark etmez ise ne olucakti para arkadasa kalicakti.
Kendisi gelip aciklama yapmadan sorun duzelmeyecek gibi

Gün boyu pc de durmuyor. Sizler yazınca ben telefon acip sordum kendisine

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dun bu konuda etiketlenerek davet edildi.
Daha sonra kendisi birden fazla defa forum giris yapti, bu konuyu da okudu, bizzat ben profilinde gordum.
Ama nedense iki cumlelik bir acikama dahi yapmadi.

Degisik kisilerin sorularini telefon ve diger iletisim kanallarindan cevapliyor ama foruma gelmeye zamani yok (!) cok ilginc.

kendisi niye yazmıyor hocam acaba onu da sorabilir misiniz

gün içinde yazmaya çalışıyorum zaten

---------- Spam Engelliyici 19:57 ---------- Önceki Mesaj 19:56 ----------

Dun bu konuda etiketlenerek davet edildi.
Daha sonra kendisi birden fazla defa forum giris yapti, bu konuyu da okudu, bizzat ben profilinde gordum.
Ama nedense iki cumlelik bir acikama dahi yapmadi.

Degisik kisilerin sorularini telefon ve diger iletisim kanallarindan cevapliyor ama foruma gelmeye zamani yok (!) cok ilginc.

kardeşim benden bahsediyor TD egeden değil

---------- Spam Engelliyici 19:58 ---------- Önceki Mesaj 19:57 ----------

Suanda gorunen durum bu
Kanallarin wmz lerini degistir odemeleri kendine al ortaya cikinca aa sorun olmus parani geri veriyim. Bazilarinin tonla kanali var fark etmez ise ne olucakti para arkadasa kalicakti.
Kendisi gelip aciklama yapmadan sorun duzelmeyecek gibi

Katılıyorum Benim Yaptığım Açıklama Yetmez

---------- Spam Engelliyici 19:59 ---------- Önceki Mesaj 19:58 ----------

TDWEB ortalığı karıştırmış :D . TDWeb benim ile görüştü ege ile değil

---------- Spam Engelliyici 20:01 ---------- Önceki Mesaj 19:59 ----------

Buraya kadarını anladık hocam, olabilir diyoruz.Anlamadıgımız nokta şu; nasıl oluyorda ödeme bilgileri degişen hesabın ödemesi bu arkadaşın WM hesabına geliyor orayı anlayamıyoruz.

Üstadım Benimn Tek Sorunumda O. Bende Buna Uğraşıyorum. Ege Israrla benimle Alakası yok diyor.

---------- Spam Engelliyici 20:02 ---------- Önceki Mesaj 20:01 ----------

Hacım Teşekkür Ederim Alakana

---------- Spam Engelliyici 20:06 ---------- Önceki Mesaj 20:02 ----------

Bütün mesajları okudum bence olay şu şekilde gerçekleştirilmiş olabilir;
Timeline şeklinde yazıyorum..

1- Ege mailleri açtı ve çocuk *****su gibi durumlarda sorun yaşamamak için tüm satışlarını, sattıkları kişileri falan bilgisayarından silmedi (!)

2- Daha sonra birileri Ege'nin bilgisayarını hackledi.
2(a)- Bu kişi yada kişiler Ege'nin düşmanı
2(b)- Bu kişiler Ege'nin arkadaşı onuda düşünüyor ve bazı dashboardlara ayıp olmasın diye onun hesap bilgilerini yazıyor..
2(c)- Bu kişiler yada kişi = Ege

3- Daha sonra mağdur olan arkadaş buraya konbu açıyor ve Ege bir şekilde konuyu görüyor.;
3(a)* Burda açıklama yapsa daha önce mağdur olan çok kendini savunamayacak
3(b)* Burda açıklama yapsa, olayın peşini bırakmayacak daha tecrübeli kişilere karşı savunması düşecek
3(c)* Kendini savunacak bir açıklaması yok
3(d)* Tek kişiyi ikna etmek kolay diip konu sahibine açıklama yaparak kurtuluyor

4(a)- Konu sahibi arkadaşa inandığı için konunun kapatılmasını istiyor
4(b)- Konu sahibi belkide bir daha başına böyle bir şey gelmemesi için potansiyel kayıpları engellemek amacıyla Ege ile uzlaşmaya gidiyor.
4(c)- Konu sahibi Ege'nin banlanmasından tekrar bilgilerinin değiştirilmesi olasılığı yüzünden korkuyor
4(d)- Konu sahibi hiç adliyeye bile gitmedi bu sebeple olayın bir level sonrası olmadığı için böyle bir sonuca razı oluyor.

Ayrıca ben konu sahibinin dashboard şifresi koyduğuna inanmıyorum. Dashboard şifresini kırması için Ege nin bir şekilde keylogger falan yedirmesi lazım, yıl olmuş 2015 hala onu yicek adam zaten böyle aylık 3-5k paraları hiç bir şekilde koruyamaz.. O yüzden DB şifresi koymamış, biri girip bir kanal ile şifreyi yapıştırınca olay patlak vermiştir..

Ne olacak;
Çok basit bir şekilde şunu söylemek gerekirse, bu forumdan banlanan adamlar zaten multileri ile geri dönüyor. Bir şekilde stoklamışlar hesapları vurgun yapıp geri geliyorlar. Bu sebeple 10 kuruş fazla verin güvenilir adamdan kanallarınızı temin edin. Yoksa bu çalınmalar, hacklenmeler falan hiç bitmeyecek..

---------- Spam Engelliyici 16:01 ---------- Önceki Mesaj 16:00 ----------

Kardeşim sende öyle mesajlar atmışsın ki,
sanki canını alıyorlar.. Ne bu koruma içgüdüsü,
iş ortağım olsa şu konuda onu korumaya geçmem. Kusura bakma ama bu tavrın bende başka şüpheler de doğurdu

Kendince Yazmış Çizmiş Yaşamıssın. Maşşallah Sana.
Db. Şifreli
Olay Savcılıkta.
Açılan Konu Kapatılmadı
Sendeki Neyin Kafası

---------- Spam Engelliyici 20:11 ---------- Önceki Mesaj 20:06 ----------

Konuya yakında cevap yazacaktır aşırı bir yoğunluğu var şuan kendisinin.

Kardeşim Konuyu Yarısını Okuyup Kafana göre konuşuyorsun. Olay Savcılıkta. Bende tüm Yoğunluğumu bu olaya verdim. Foruma Katılamıyorum. Uzman bi arkadaşla detaylıca son 2 ayın tüm datalarını kontrol ediyorum. ISrarla tekrarlıyorum. Sonuç Alınca Açıklama Yapılacağını ve Nasıl olduğunu. Sabır Lütfen

---------- Spam Engelliyici 20:17 ---------- Önceki Mesaj 20:11 ----------

Olayı Tekrar Açıklıyorum 6. Ayda Rasgele DB. leri gezinirken Kendime Ait olmayan wmz numarasını farkettim
Hemen değiştirip Db. yi şifreledim.
O Quize ait tüm kanalların şifre ve kurtarma maili değiştirdim.
PC Tamamen Formatladım.
Orj. virüs programı yükledim.
Ama 7.ayın 6 sında tekrar değiştirilmiş.
Akabinde Savcılığa Suç Duyurusunda Bulunduk.
bunun üzerine konu açıp değerlendirdik.
wmz no sunun egeye ait olduğunu tespit ettik
Ardından kendisi bana ulaştı. Ve maillerinin çalındığını söyledi. Para İadesini yaptı. Kendisini Savundu.

SONUÇ : İnceleme ve Savcılıktan gelecek cevaba göre buradan detaylı açıklama yapılacak.

---------- Spam Engelliyici 20:18 ---------- Önceki Mesaj 20:17 ----------

Quiz Gruptan da wmz numaralarının değiştirildiği IP Adresleri talep Edildi.

---------- Spam Engelliyici 20:20 ---------- Önceki Mesaj 20:18 ----------

Ayrıca Yardımcı Olmaya Çalışan Tüm Arkadaşlara Teşekkür Ederim.

gmailin panelindenmi bi yerden en son giriş yapılan ip adresleri yazıyodur ordan bakın bakalım kimler girmiş böyle birşey olması gerekiyo vardı diye hatırlıyorum ama yanlış biliyo olabilirim

biri ege denen arkadaşın maillerini çalmış ve çalan kişi panele egenin wmz no sunu eklemiş yanlış anlamadım değilmi :D
çok komik bir durum merakla sonucu bekliyorum valla

son girilen 2 ıp gözüküyor onlarda benim

---------- Spam Engelliyici 20:28 ---------- Önceki Mesaj 20:26 ----------

biri ege denen arkadaşın maillerini çalmış ve çalan kişi panele egenin wmz no sunu eklemiş yanlış anlamadım değilmi :D
çok komik bir durum merakla sonucu bekliyorum valla

katılıyorum fakat ege inkar ettiği için yasal merciler ile sorun çözülecektir.

ne kadar doğru bilmiyorum fikrimdende emin değilim ama böle bişe varmı quize mail atıp en son kendi hesabınızdan quiz dashboardına hangi iplerden girişler yapıldığını sorabilirsiniz belki böyle logları tutuyolardır [MENTION=15071]YaRaSa[/MENTION] hocam
https://security.google.com/settings/security/notifications?pli=1 son 28 günü gösteriyomuş

Son düzenleme:
son girilen 2 ıp gözüküyor onlarda benim

---------- Spam Engelliyici 20:28 ---------- Önceki Mesaj 20:26 ----------

katılıyorum fakat ege inkar ettiği için yasal merciler ile sorun çözülecektir.

bu arada ege mailleri hangi arkadaşının caldıgını biliyor. 2. olarka benım panele şifre koyuldu adam 2 saat içinde şifreyi aldı çok garip ve hiçbir açıklama yapma gereğinde bulunmadı. biz adamlık yapıp şikayet konusu açmadık yanlış yapmışız. haberin olsun

[MENTION=11858]bayburt16[/MENTION] arkadaşın olduğu gibi benimde kanallarım çalınmıştı. Adsense bağlantıları değiştirilmişti. Yine Ege'nin odasındaki pcden bi arkadaşının arkadaşı çalmıştı. Hala mı çalınıyor bu mailler. Kapanmadı mı bu konu?

Elimizdeki kanallar bitene kadar sorun yaşanmaya devam mı edilecek. Böyle mi düşünmeliyiz?

Var mı böyle bi lüks, yapılan onca çağrıya rağmen konuya gelmemek. Modlar neden hala tolerans gösteriyor ki bu kadar anlamış değilim.

Bu ne rahatlıktır kaç gündür konuya girip okuyupta mesaj yazmamak nasıl birşeydir? Gereği yapılabilir mi? [MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] [MENTION=13625]Sabırlı[/MENTION] [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION]

konuyu bende okudum. bu ege denen arkadaş neden banlanmıyor acaba?
Yani deliller okadar açıkki, wmidler ege adına... deiştirilen şifreyi 2 saat içinde geri aliyor, çalan adamı biliyor. ve onu deşifre etmiyor.. çalan arkadaşının ismini kımseye söylemiyor. adamın ceza almasını sağlamıyor, savcılıga suç duyurusunda bulunmuyor.. yani tutturmuş bir düzen gidiyor gibi.. kım itiraz ederse onunkini vereyim, elimde kalanlarda kendı hesabına.. ve bir hayli yüklüdür kendıne kalan pay diyede dusunuyorum...diğer türlü bu olay devam etmezdi... Akıl var mantık var masal aramayın yani... Cümleten geçmiş olsun...

benim sattıgım kanalları birisi çalacak ama kanalları çaldıkdan sonra hesap bilgilerini degiştirecek alan adamınki yerine kendi hesabına degil,benim hesabıma yatıracak paraları.bunu kim yer? :) zaten bu ege konusu ilk defa da olmuyor,daha öncesini biçogumuz biliyoruz... ege banlandı ama olay burda bitmedi.konuda ısrarla açıklama yapması beklenen [MENTION=15071]YaRaSa[/MENTION] arkadaşımızda konu ile ilgili açıklama yapmaz,sorular havada uçuşmaya devam ederse kendisininde ege gibi banlanacagını son kez buradan duyurmak isterim...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri