QUİZ den 3 yeni mesaj

Quiz kanal atıyor, bir quiz değil hepsi atıyor
Quiz kapananları ödemiyor, ama diğerleride ödemiyor.
Quizin şartları ağır diğerleri odanda ağır
Quiz %20 kesiyor, ama diğerleri %30 dan %40 hatta bazıları %50 kesiyor.

1000 izlenim
10 abone
14 gün

Şimdi hepimiz canımız yandığı için quize küfrediyoruz ya
Diğerlerinin şartı daha da ağırlaşınca millet tekrar quize kanal sokmaya çalışacak.
Eğer önümüzdeki ay öyle olmazsa bende bir şey bilmiyorum...

Güzel demişsin de, kaçırdığın bir nokta var o da diğer şartları ya da kesintileri ağır olan partnerler bile attığı kanalı ödedi hep. :) Bunlar katakülle yaptı alalen ödemeyeceklerini söylediler. Quizi kimse temize çıkarmaya çalışmasın lütfen..

Güzel demişsin de, kaçırdığın bir nokta var o da diğer şartları ya da kesintileri ağır olan partnerler bile attığı kanalı ödedi hep. :) Bunlar katakülle yaptı alalen ödemeyeceklerini söylediler. Quizi kimse temize çıkarmaya çalışmasın lütfen..

mesajın ilk hali daha çok hoşuma gitmişti sanki quize kanal sokma kısmı

Çocuklarının bir günahı yok böyle beddualar etmekten sakınalım...

Aynen haklısın. :) Fakat bu forumda bir çok adam tanıyorum bu işi gerçekten bir iş gibi yapıpta, kazandığını ailesine yatıran geçimini sağlayan. Onlarında çocukları var unutmadan..

abi atmasına satmasına bir lafımız yok bizim haziran kapananlarımız ki bunlar ödenecek diye ozaman mail attı adamlar miktarları ile birlikte , temmuz açık olup kazancını googleden alıp attıkları kanalların parası, yoksa elbet senin dediğin gibi olur ama bizim mevzu farklı

Dostum benim quizi savunmak gibi bir derdim yok, bu saatten sonra yıkılsa umrumda olmaz herkes kadar benimde canımı yaktı.

Ama olanlara baktığım zaman olacaklar bunu gösteriyor.

Millet artık ödemeyenlere değil, kolay girebildiklerine bakacaklar. Sonuçta bundan sonra hiçbiri ödemeyecek kapananları.

En basitinden adsense i düşün, şimdiye kadar kaç kişinin hesabı balandı ve onbinlerce dolardan oldu. Kaç kişi sonra adsenle çalışmayacağım dedi ve yine adsense e geri döndü buradan hesap et

İş para kazanmaya gelince millet gidene değil kolay geleceğe bakıyor.

Bu hep böyle oldu bundan sonrada böyle olacaktır...

Geçen sene Awesomeness'de 15K dolarım kaldı. Attığı için ödemedi üstüne yattı. Kanalı atınca otomatikmen adsenseye bağlandı ve 10 günde 1K lira para bıraktı. Ama malum partnerin kalkanı üstünden çıkınca eşleşen videoların haddi hesabı kalmadı ve kanal kapandı. Neticede adsense ödedi ama Awe ödemedi. Hiçbir sebep te gösteremedi. Olan bana oldu. O ödemeyi alamadığım için olsa gerek hayatımın akış yönü değişti. Şuan bambaşka bir hayatın içinde buldum kendimi. Bazen para maalesef hayatın akışını değiştiriyor. Sadete gelirsek, quizde şuan hiç ödeme almadığım inşallah eylül sonunda ödeme beklediğim bir kanalım var. Artık fazla umudum kalmadı ama bekliyorum öder diye. Adsense cılkını çıkardı. Bu aya kadar para kazanıyorduk iyi kötü, şimdi 10 ağustos toplu kapanmalarından bende nasibimi aldım. Bakalım nereye varacak bu işin sonu.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri