Quiz den sabah darbesi

Hala quizde binlerce boş kanal var video yüklenmemiş, şimdi senin dediğin gibi 4 hane olunca kanalı partnerden atıp ödemeyi yapmasalar kimse o kanallara video yüklemez.

Bu şekilde olunca quiz ile alakası yokmuş gibi oluyor.Rusların kafası da bizimkiler gibi üçkağıda iyi çalışıyor.

Sen quiz kanallara yüklemeye devam et.
Benimde geçen Ayın 11 inde tüm kazançlı kanallarim kapandı bende kesin Quiz kapattı dedim ama sonra hepsini ödedi

kesinlesmeye kadar kalpten gidicem ya gunluk 600$ uzeri bi kanalim var bu ayi alayim :) odemeden sonra saticam :)

birde şöyle düşün 4 hane gelir diyoruz quiz her ay %20 alıyor neden kapatsın bunu? 1 kerekte 4 haneyi alıcagına ellemese kat kat fazla alır

Bunu defalarca yazdık çizdik forumda adamlar dükkanı kapatacak yakında sisteme kanal falan bağlayamıyorlar, en kısa sürede ne kazanırsak kardır gözüyle bakıyorlar belli ki.

Kaldı ki quizde bağlı kanallar sürekli 4 haneleri kazanan kanallar değil, çünkü çoğu güncellenmiyor, adam kanalı basıp bırakıyor.Yani sistemdeki kanalların %90'ı 3-4 ay sonra 3 hane bile kazanamayacak.Nersinden baksan 1 defa paranın tamamını alması onlar açısından çok daha karlı.

---------- Spam Engelliyici 15:37 ---------- Önceki Mesaj 15:33 ----------

Benimde geçen Ayın 11 inde tüm kazançlı kanallarim kapandı bende kesin Quiz kapattı dedim ama sonra hepsini ödedi

Sen şanslıymışsın, çünkü bazen kanal kapansa bile panelde yeşil görünüyor, sistem geç güncellendiği için seninki arada kaynamış olabilir.

Ama her ay ödeme kesinleşmesine yakın yüksek tutarlı kanalların kapanması tesadüf değil.15-20 gibi kapansa sorun yok ama 1-5 arası her ay tesadüf mü bu?

Bunu defalarca yazdık çizdik forumda adamlar dükkanı kapatacak yakında sisteme kanal falan bağlayamıyorlar, en kısa sürede ne kazanırsak kardır gözüyle bakıyorlar belli ki.

Kaldı ki quizde bağlı kanallar sürekli 4 haneleri kazanan kanallar değil, çünkü çoğu güncellenmiyor, adam kanalı basıp bırakıyor.Yani sistemdeki kanalların %90'ı 3-4 ay sonra 3 hane bile kazanamayacak.Nersinden baksan 1 defa paranın tamamını alması onlar açısından çok daha karlı.

---------- Spam Engelliyici 15:37 ---------- Önceki Mesaj 15:33 ----------

Sen şanslıymışsın, çünkü bazen kanal kapansa bile panelde yeşil görünüyor, sistem geç güncellendiği için seninki arada kaynamış olabilir.

Ama her ay ödeme kesinleşmesine yakın yüksek tutarlı kanalların kapanması tesadüf değil.15-20 gibi kapansa sorun yok ama 1-5 arası her ay tesadüf mü bu?

Çok yanlış düşünüyorsun nereye kaçacak adamlar ? Ödeme yapmak istemese dashboarda payoneer eklemezlerdi,kaçacak olsalar payoneer ile anlalma yapmazlardı.Ayrıca adamların panele yetkileri yok belli ki.Kapanan kanalları dahi dashboardan atamıyorlar, bu yüzden davetiye sistemide yok.Youtubenin kara listesisin başındadır quiz... Buna rağmen ödemeyi yapıyor her ay zamanında.Diğer üçkağıtcılar gibi aha seninki spam ödemem demiyor.Örnek fullscreen,Zoomin vs. Forumu araştırın biraz...

Mobil olarak gönderildi.

Ben de dahil birçok kişi Quiz'in belli kanallara flag atıp kapattırdığını düşünüyoruz ki bu konuda anlatılan büyük ihtimalle bu. Yetki tartışmasından bahsetmiyoruz dostum.
en başından böyle deniyor ama adamlar ne diye kanal kapanma kotasını kendileri doldursun.bence youtube bu quiz e gıcık olup kanallarını daha bir ayrıntılı inceliyor.

ayrıca adsense kesinleştiği için bugün kapanan kanallar büyük ihtimalle ödenir.

Çok yanlış düşünüyorsun nereye kaçacak adamlar ? Ödeme yapmak istemese dashboarda payoneer eklemezlerdi,kaçacak olsalar payoneer ile anlalma yapmazlardı.Ayrıca adamların panele yetkileri yok belli ki.Kapanan kanalları dahi dashboardan atamıyorlar, bu yüzden davetiye sistemide yok.Youtubenin kara listesisin başındadır quiz... Buna rağmen ödemeyi yapıyor her ay zamanında.Diğer üçkağıtcılar gibi aha seninki spam ödemem demiyor.Örnek fullscreen,Zoomin vs. Forumu araştırın biraz...

Mobil olarak gönderildi.

Fullscreen ve spam? Zoomin zaten her zaman üçkağıtçıydı o örnek bile sayılmaz o.

Quizde kaçtane özgün kanal var ki zaten?

Kara listenin başında olması ve buna rağmen ödemeyi yapması olayı da ne demek onu anlamadım? Kara listeye kim soktu bunları, kendi kendileri.Sahte 10 abone ve sahte 1000 izlenmeyle kanalları alanlar kendileriydi.

Sistemlerindeki kanalların tamamı günün birinde kapanacak bu gidişle, google kanallar bitti hadi yeniden başka bağlamaya mı diyecek? Tamamen özgün kanal alsalar kim özgün kanalını quize bağlar bundan sonra.

Yolun sonuna geldiler, quiz çalışanlar üzülmeye devam edecek burası çok açık.

---------- Spam Engelliyici 16:24 ---------- Önceki Mesaj 16:21 ----------

en başından böyle deniyor ama adamlar ne diye kanal kapanma kotasını kendileri doldursun.bence youtube bu quiz e gıcık olup kanallarını daha bir ayrıntılı inceliyor.

Kota falan kalmadı ki zaten her ay binlerce kanalı kapanmaya devam ediyor, belki bundan sonra özgün bile olsa kanal eklemesine izin vermeyecekler quizin bunu bilemeyiz.

Valla senin dediğin de doğru hocam ama bir ara hatırlarsın öyle zamanlarda kapanmalar oluyordu ki Quiz'den başkası insanın aklına gelmiyordu.

Gece 4 te acik olan 1 senedir duzenli odeme aldigim gunlik 20,25 § iki kanal sabah mefta yarin kesinlesir artik adi herifler
bugune dikkat

Başlığını görünce korkmuştum benimki de bu akşam gümlemiş... Tertemiz kanaldı, aynı dakika içinde topluluk gelmiş ve kapanmış.

Quiz kendi de para kazandığı için herhalde bilerek kapatmaz diyordum ama quiz kesinleşmesinden 1 gün önce olunca bariz ortada işte durum:

VXO60q.jpg

yarın erkenden işleme girip bir an önce biter inşallah :D adamlar perişan oldu zaten. yakında yt kapatır bunları :D

adsensime 4 kanal bağlı idi ikisi uçmuş onlarca quiz kanalda uçmuş kenara atıp beklediklerimizden yolumuzu buluyoduk bakalım şimdi ne olacak :)

kanallari kapayan quiz falan degil yt nin yetkilileri yada botları, kalan az geriside flagcılar

Başlığını görünce korkmuştum benimki de bu akşam gümlemiş... Tertemiz kanaldı, aynı dakika içinde topluluk gelmiş ve kapanmış.

Quiz kendi de para kazandığı için herhalde bilerek kapatmaz diyordum ama quiz kesinleşmesinden 1 gün önce olunca bariz ortada işte durum:

VXO60q.jpg

aynı şekilde gece çok güzel izlenimli aboneli kanalım gitti ş.siz yt ödemeyi alalim öyle kapat ş.sizler

Quiz'in 10 binlerce kanalı içerisinde seni hedef alacağını sanmıyorum arkadaşım. Ama tabi sonuçta zorlaşan şartlar içerisinde, oda kendince önlemler almak isteyebilir. Salt spam yapanları göndermek isteyebilir, bir yandanda korumak isteyebilir, bilemiyorum açıkçası.

D5102 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dun temiz vds aldim kanal sifir quize bagli idi dun aksam ilk videoyu attim sabaha cikmadi. Gecen aylarda, 5 haneli odeme bekledigim kanalim ekim 28de gitti. 4 haneli bekledigim kasim 28 de gitti. Bu gidisle bi sure yt isini off'a cekecegim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri