Quiz Dünya Engeli Gelen Sonrada Silinen Videolara Ödeme

• Kullanıcı EgE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - QuizGroup

EgE

Yasaklanmış
Arkadaşlar quize bağlı güzel bir kanalım vardı 17 adet video vardı çok da iyi kazandırdı bu ay.Bugün 17 videoyada Dünya Engeli gelmiş.Videoları sildim kanal kısmında telif kısmı kırmızı oldu.

Quiz bu kanalı telif kısmı kırmızı oldu diye atar mı ? Veya videolar silindi kanalda video yok diye atar mı ?

Ödemesinde bi sıkıntı yaşarmıyım ? Normal şartlarda 17 sinden sonra ödemesi gelmesi lazım çünkü.Bu durum hakkında bilgisi olan cevaplarsa sevinirim

daha önce kanalı hiç boş bırakmadım ama nolur nolmaz bence içine bikaç tane özgün video yükle hocam.ne bileyim evde kendi odanı filan çek,halıyı,duvarı çek işte kendin bişeyler çek yükle.hem video sana ait olsun hemde boş kalmamış olsun kanal.telifden dolayı partnerden atılırsa yada kanal kapanırsa 1 ay geç alırsın parayı.başka sorun olmaz...

Kanal telifli , topluluklu yada ihtarlı diye atmaz video yok diyede atmaz ödemesinde de sıkıntı çıkmaz açık olduğu sürece kapanırsa bir sonraki ay alırsın ödemesini.

Kanal telifli , topluluklu yada ihtarlı diye atmaz video yok diyede atmaz ödemesinde de sıkıntı çıkmaz açık olduğu sürece kapanırsa bir sonraki ay alırsın ödemesini.

yalnız benim bi kanalım var hocam quizden atılan.1 telif yedi,yer yemez atıldı quizden.film kanalıydı,içerikden mi attı yoksa telifden mi attı bilemiyorum.3 aydır boş boş duruyor,kanal hala açık ama telifli oldugu için biyere baglayamıyorumda :)

mutlaka 1-2 önemsiz video bırakın ne olur ne olmaz boş kanal diye atmasınlar daha önce yaşandı

yalnız benim bi kanalım var hocam quizden atılan.1 telif yedi,yer yemez atıldı quizden.film kanalıydı,içerikden mi attı yoksa telifden mi attı bilemiyorum.3 aydır boş boş duruyor,kanal hala açık ama telifli oldugu için biyere baglayamıyorumda :)

Çok ilginç o kadar telif yedim hiç atılmadı.

Hiçbişey olmaz yine telifsiz gibi sorunsuz ödeme alırsın,video konusundada her ay 3-5 kanalın videolarını telif yediğim için 3.telifi yememek için bütün videoları silerim ve sorunsuz ödeme alırım.

Benim başıma defalarca gelmiş olaydır. Spam yaptığım için bir sürü kanalım mevcut. Teliftem, engelden giden videoları silip bomboş bırakıyorum kanalı ve 3 aydır içi boş olan kanallar dahi hala quizde bir sorun olmadı ödemelerinide sorunsuz aldım tabi kesinleşme olduktan sonra oldu bu olay. Kesinleşme olmadan önce giderse videolar geç ödüyorlar ama yinede ödüyorlar.

Üstad 4 haneli kazanç biriken dizi kanalına telif yedim içindeki tüm videoları sildim Quiz 3 ay geçti halen partner'den atmadı. İçindeki parada direk kesinleşti :)

Başıma geldi life partnerden attı quizde şuan sorun yok

Üstad 4 haneli kazanç biriken dizi kanalına telif yedim içindeki tüm videoları sildim Quiz 3 ay geçti halen partner'den atmadı. İçindeki parada direk kesinleşti :)

gördügün gibi atılanlarda var 1 telifden,kanal boş oldugundan ama aylardır sorunsuz olanda.sanırım yakalarsa,dikkatlerini çekerse atıyorlar yoksa kalıyor :)

videoları silersen ve kanalda video olmazsa partnerden atılıyorsunuz...

ödeme kısmına birsey dıyemeyeceğim

Arkadaşlar quize bağlı güzel bir kanalım vardı 17 adet video vardı çok da iyi kazandırdı bu ay.Bugün 17 videoyada Dünya Engeli gelmiş.Videoları sildim kanal kısmında telif kısmı kırmızı oldu.

Quiz bu kanalı telif kısmı kırmızı oldu diye atar mı ? Veya videolar silindi kanalda video yok diye atar mı ?

Ödemesinde bi sıkıntı yaşarmıyım ? Normal şartlarda 17 sinden sonra ödemesi gelmesi lazım çünkü.Bu durum hakkında bilgisi olan cevaplarsa sevinirim

birşey olmaz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri