Quiz etiket (Tags) sorunu ? içeri

jamut

Kayıtlı Üye
Quiz etiket (Tags) sorunu ? içeri
Son 1 haftadır kanalıma Video Yüklemekle meşgul ilke bir kanalı kontrol edeyim dedim bir video düzenlemek istedim ancak ne göreyim !!!:eek::eek::eek: Kanaldaki elle girdiğim özgün tüm etiketler silinmiş
bunu 1 gün uğraşarak tekrar girdim etiketleri ve sonrasında yine etiketler siliniyor. bu sorun quiz ile ilgili mi yok tüm Kanallarda yeni jenerasyon mu gelmiş bir yerden duymuştum da eski içerikler insanların karşısına çıkmıyacak diye. ? Bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim. İyi forumlar

bence quizle :D alakalı benimde kafasına göre reklamlarımı değiştirmişti bazen ben uğraşmıyorum kendi koyuyor reklam aralıklarını :D

Bu sekilde reklam araligi degistirme, etiket degistirme gibi seyler yapiyorlarsa bunun sebebi hem kendilerini, hemde sizi zora sokmamaktir (gerek kanalin sagligi, gereksede odemelerinizi sorunsuz alabilmeniz acisindan). Yoksa durduk yere neden boyle bisey yapsinlar?

Bu sekilde reklam araligi degistirme, etiket degistirme gibi seyler yapiyorlarsa bunun sebebi hem kendilerini, hemde sizi zora sokmamaktir (gerek kanalin sagligi, gereksede odemelerinizi sorunsuz alabilmeniz acisindan). Yoksa durduk yere neden boyle bisey yapsinlar?

Peki Bu durumda Ne yapabiliriz yine baktım etiketleri silindi çok saçma bu sadece bende mi bu şekilde. bazı arkadaşlar kontrol edebilme şansı varsa bakabilirmi etiket siliniyor mu kendilerinde..

Peki Bu durumda Ne yapabiliriz yine baktım etiketleri silindi çok saçma bu sadece bende mi bu şekilde. bazı arkadaşlar kontrol edebilme şansı varsa bakabilirmi etiket siliniyor mu kendilerinde..

Etiket sayın kaç acaba öğrenebilir miyim hocam?

life de benim küçük resmi kaldırmıştı sonra söve söve aynı resmi tekrar yükledim tesadüf müdür nedir dün topluluk yedi o video ve kanal patladı.

bu konu hakkında yapabileceğimiz bir şey var mı ?

Bilmiyorum hocam ben ilk defa böyle birşey duyuyorum. Daha önce video açıklamasına partner linki koydugunu felan görmüştüm quizin ama böyle etiketlerde oynama yaptıklarını bilmiyordum.

bu konu hakkında yapabileceğimiz bir şey var mı ?

hocam şimdi aklıma geldi dün reklam arası koyuyordum baktım bir kaç videoda etiketler yoktu. hızlı hızlı girdiğim için arada kaçırdım sandım meğersem senin olayın aynısını bana olmuş :D

bence quizle :D alakalı benimde kafasına göre reklamlarımı değiştirmişti bazen ben uğraşmıyorum kendi koyuyor reklam aralıklarını :D

normalde reklamları biz açmasakta kendisi açardı quiz.bi kanalımda 15-20 gündür reklamları girip ben açmamıştım nasılsa o açıyor diye.bukezde tam aksine adamlar hiçbi reklamı açmamış.kanaldaki izlenimde fena sayılmaz hani ne kadar bıraktı diye bakayım dedim hiçbi videoda reklam yok.ne yaptıkları belli degil :p

normalde reklamları biz açmasakta kendisi açardı quiz.bi kanalımda 15-20 gündür reklamları girip ben açmamıştım nasılsa o açıyor diye.bukezde tam aksine adamlar hiçbi reklamı açmamış.kanaldaki izlenimde fena sayılmaz hani ne kadar bıraktı diye bakayım dedim hiçbi videoda reklam yok.ne yaptıkları belli degil :p

aynen belli olmuyor :D bazen 2 gün sonra koyuyor bazen hiç koymuyor

hocam şimdi aklıma geldi dün reklam arası koyuyordum baktım bir kaç videoda etiketler yoktu. hızlı hızlı girdiğim için arada kaçırdım sandım meğersem senin olayın aynısını bana olmuş :D

Bu yüzden videoların izlenimi düştü Nefret etmeye başladım Quizden bu nasıl bir sorun ya.

---------- Spam Engelliyici 19:21 ---------- Önceki Mesaj 19:19 ----------

Bilmiyorum hocam ben ilk defa böyle birşey duyuyorum. Daha önce video açıklamasına partner linki koydugunu felan görmüştüm quizin ama böyle etiketlerde oynama yaptıklarını bilmiyordum.

ne yazık ki bir kazıkta quizden yedik deriz :S :(

---------- Spam Engelliyici 19:26 ---------- Önceki Mesaj 19:21 ----------

Arkadaşlar İngilizce bu konu hakkında Ticked yaza bilecek ve nereye yollayacağımız hakkında yardımcı olabilir mi.? varsa bu işi yapabilecek ytpara ailesine bir yardımı Dokunmuş olur. :)

---------- Spam Engelliyici 20:24 ---------- Önceki Mesaj 19:26 ----------

An itibari ile kontrol ettim dün girdiğim etiketler bugün yok :/

PBD0tUp.png

Adamlarin bir bildigi vardir yoksa biz kazaniyoruz onlarada kazandiriyoruz, bir sistem tarafindan yapilan sey degil bilinerek yapiliyor videolarin omru uzun olsun diye.

LT15i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Adamlarin bir bildigi vardir yoksa biz kazaniyoruz onlarada kazandiriyoruz, bir sistem tarafindan yapilan sey degil bilinerek yapiliyor videolarin omru uzun olsun diye.

LT15i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

etiketsiz video çölde aranan bir su gibidir. bunun videoların sağlığı için ilgisi olamaz özgün kanalın etiketleri silindi ve izlenim düştü. sorun burada. Tamamı ile özgün olan bir kanalın sağlığı bu şekilde korunmaz ki. bence kanal çöp olmasına vesile olacak bu durum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri