Quiz Group 800$'a çökme hikayesi (Kanıt içerir)

Rakamlar değişkendir hocam, herkes bir şeyler kazanıyor. Buradaki rakam 5'miş 150'miş değil aslında. Hala uyanmayan varsa Quiz'i bıraksın demek içindi.
aynen öyle ama adamlar zaten yeni kanal almıyor. eskileride bırakmıyor. yoksa bugün spam yapan adam yerli sublarla çalışmalı artık.

Benimde topamda 20k param rahat kalmistir gecmis olsun yapacak bisi yok

Keşke benimde sadece 800 dolarım kalmış olsaydı

Aynı mail banada geldi.
Hatta kanalı atıp para kazanmayı kırmızı yapmışlar.
Yani hem atıyorlar hem de kanalı çöp ediyorlar.

Hocam bende bunun 20 bin dolarlı olanı var o yüzden arkadaşınız pek üzülmesin boşverin bunlar böyle..

[MENTION=14277]kaizen[/MENTION] Hocam 1k küsürlü bir kanalıma bana da ödeme gelmedi bu ay ve bugün kanal partnerden çıkarılmış aynı maili göndermişler spam v.s adsense politikaları ihlali fln ve kanal para kazanması kapanmış.

Benim merak ettiğim tamam paramızı ödemeyecek ama kanalımın para kazanması nasıl açılacak kırmızı görünüyor videolar temiz ne yapmak lazım bilemedim... Bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim. İyi forumlar bol kazançlar.

[MENTION=14277]kaizen[/MENTION] Hocam 1k küsürlü bir kanalıma bana da ödeme gelmedi bu ay ve bugün kanal partnerden çıkarılmış aynı maili göndermişler spam v.s adsense politikaları ihlali fln ve kanal para kazanması kapanmış.

Benim merak ettiğim tamam paramızı ödemeyecek ama kanalımın para kazanması nasıl açılacak kırmızı görünüyor videolar temiz ne yapmak lazım bilemedim... Bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim. İyi forumlar bol kazançlar.

Para kazanma gittiyse muhtemelen daha önce kanalınız kapatılan bir adsense hesabına bağlıydı. Malesef para kazanması kapatılan (banlanan adsense yüzünden) kanalın para kazanmasını geri açmayı ben bilmiyorum, bilen de açığın kapanmaması için söylemez muhtemelen. Tabi böyle bir açık varsa...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Para kazanma gittiyse muhtemelen daha önce kanalınız kapatılan bir adsense hesabına bağlıydı. Malesef para kazanması kapatılan (banlanan adsense yüzünden) kanalın para kazanmasını geri açmayı ben bilmiyorum, bilen de açığın kapanmaması için söylemez muhtemelen. Tabi böyle bir açık varsa...

Tamam hocam farkında olmadın ama çok yardımcı oldun :) Evet bu hesap daha önce adsensede idi ve o hesap banlı yani dediğin gibi banlı adsenseden dolayı kapandı ve bunu açmanın yolu hala geçerliyse kanalı silip tekrar açmak forumda çok konuları var.

Tekrar teşekkür ederim iyi forumlar diliyorum, geçmiş olsun arkadaşınıza da.

Arkadaşlar konuyu yanlış anlamış bazıları. 800$ ne ki ben xxxxxxxx kaptırdıma dönmüş konu [emoji1]. Bugün başımızdan geçen bir şeydi ve paylaştım o da elimde görüntü var diye. Ne kazandıysanız ya da kaptırdıysanız biz de kazandık ya da kaptırdık tek değilsiniz [emoji1] Sorunun çözümü en azından bir hırsızlık varsa bunu birilerinin okuması ve duruma el atmasıdır.
Sen de spam yapma kardeşim diyenler de olacaktır muhtemelen ama büyük google spam içerikle güzel reklam gelirleri de elde etmedi değil hani, hiç birbirimizi kandırmayalım.
Web adsense başlı başına spam, sanırsın herkes saç stili uzmanı ya da moda danışmanı.
Şaka bir yana webin zaten başlı başına çoğu spam. Misal onedio sitesinin çoğu caps ya da içeriği farklı dillerdeki sitelerden kopyalaması gibi...
(Bunlar kişisel düşüncelerim)

Son olarak amaç birilerinin bu yazıları okuyup ilgili kişilere raporlaması. Biz yiyemiyorsak Quiz gibiler de yemesin dedittirebilmek.

---------- Spam Engelliyici 22:54 ---------- Önceki Mesaj 22:52 ----------

Tamam hocam farkında olmadın ama çok yardımcı oldun :) Evet bu hesap daha önce adsensede idi ve o hesap banlı yani dediğin gibi banlı adsenseden dolayı kapandı ve bunu açmanın yolu hala geçerliyse kanalı silip tekrar açmak forumda çok konuları var.

Tekrar teşekkür ederim iyi forumlar diliyorum, geçmiş olsun arkadaşınıza da.

Siz bir deneyin olumlu sonuç alırsanız pm inizi bekliyorum, teşekkürler bu arada.

Bundan sonra akli olan Quizi unutsun, hafizasindan silsin. Asla özgün kanalizi dahil Quiz'e sokmayin!!!! Bu adamlardan hersey beklenir. Cümleten hepimize gecmis olsun.

benim özgün kanalı attılar aynen bu mesajı gönderdiler kanalım kapanmış spam yüzünden aslında kapanmadı ama paraya yatmak için güzel bahane. Bu zamana kadar kanallarım atılmadı ben temiz çalışıyorum demesin o yüzden kimse paranızda artış olduğunda direk çöküyorlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri