Gelen mail görselibu mailin resmini cekıp atarmısın dostum
231
Hayır anlamadığım söze niye itimat edilmez. Kanıt istediniz anlamadim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Gelen mail görselibu mailin resmini cekıp atarmısın dostum
231
Gelen mail görseli
![]()
Hayır anlamadığım söze niye itimat edilmez. Kanıt istediniz anlamadim![]()
sizinle kısısel bı husumetim yok hocam yanlıs anlamayın quize ilk mail atan belki benimdir bende sızınkıne benzer bı yanıt aldım ama 17sınde tekrar deneyin diye yazmıyordu ikinci bir sebine gelincede malum 2 3 tane yalancının turettiği 200 abone ve ona destek verenler yuzunden tum forum telaş aldı haliyle insanda sorgulamak durumda kalıyor artık soylenen herseyi teşeşkurler resim içinGelen mail görseli
![]()
sizinle kısısel bı husumetim yok hocam yanlıs anlamayın quize ilk mail atan belki benimdir bende sızınkıne benzer bı yanıt aldım ama 17sınde tekrar deneyin diye yazmıyordu ikinci bir sebine gelincede malum 2 3 tane yalancının turettiği 200 abone ve ona destek verenler yuzunden tum forum telaş aldı haliyle insanda sorgulamak durumda kalıyor artık soylenen herseyi teşeşkurler resim için252
Bide senin yazdığın maili resim atabilirmisin diyomuşum bende![]()
Arkadaşlar benim hiçbirşey uydurduğum yok! Bana söyleneni yazdım üstüne gelen mailin de resmini koydum! Bilgi verip yalancı konumuna düşüyoruz Yuh diyorum başka hiçbirşey söylemiyorum!
Tekrarlıyorum, Youtube'un Affliate Cms lere önceden getirdiği kuralları uygulamaya başlaması nedeniyle Networklar sorun yaşıyor. O yüzden de alım kriterlerini geçici olarak arttırdı. Ortada net bir bilgi yok ne olacağı ile ilgili olarak ama 1-2 gün içinde herşey kesinlenecek. Herşey düzene girene kadar da size teknik sorun var deniyor.
Adamda diyorki teknik sorun var, başka ne diyecek? Ne kadar meraklısınız günah keçisi yapmaya hemen.
Ben size işin arka planında ne oldugunu aktardim, siz gelmişsiniz size gelen maile göre beni topa tutuyorsunuz. Ayıptır ayıp! Benim ne çıkarım olacak yalan yanlış bilgi vermekten, ortalığı karıştırmaktan
Konuyla ilgili son gelen maili paylaşıyorum, dahada hiçbirşey söylemiyorum.
![]()
Estağfurullah. Ben zaten latife olsun diye öyle yazdım. Görseli de eklicektim ama mobil olunca hızlıca yazayım herkesin haberi olsun dedim![]()
Sadece kriterler mi değişti de böyle oldu diye sordum açıkçası![]()
Velhasılı bence herkesin içi rahat olsun.
Beyler adamlar 200 aboneyi kendileri uydurmadilar. Suan kanala davet gondermeye calistiklarinda 200 abone gerekli uyarisi aliyorlar. Bu random olarak ayarlanmis bi sayida olabilir simdilik ama tam tersi gelecekte istenecek abone rakamida olabilir. Bi kac gune belli olacakmis iste, sabredin biraz hemen linc etmeye kalkmayin insanlari.
17sinde tekrar deneyebilirsiniz demişler 17si neymiş yav 10 gün varyoutube zaten 15.inde güncellenecek vs yazıyor yt profillerine girince. muhtemelen o güncellemeden sağ çıkmaya çalışacak quiz,inşallah çıkarda yoluna devam eder
![]()
Gelen mail görseli
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.