Quiz Group BUG Sorunu

bu mailin resmini cekıp atarmısın dostum

231
Gelen mail görseli
377dbc749a0645104adfa6672db07579.jpg

Hayır anlamadığım söze niye itimat edilmez. Kanıt istediniz anlamadim :)

herkes bişeyler uydurabilir arkadaşlar bu suç değil ayıptır.. ama ayıp yüzünden de kimseye suçluluk yükleyemezsiniz inanmayın sizde :) neyse inşallah bu sorun kalkar ortadan da ferahlarız.. ben bardağın dolu tarafından bakıyorum ya gerçek olsaydı? iyi ki dedikoduymuş..

Gelen mail görseli
377dbc749a0645104adfa6672db07579.jpg

Hayır anlamadığım söze niye itimat edilmez. Kanıt istediniz anlamadim :)
sizinle kısısel bı husumetim yok hocam yanlıs anlamayın quize ilk mail atan belki benimdir bende sızınkıne benzer bı yanıt aldım ama 17sınde tekrar deneyin diye yazmıyordu ikinci bir sebine gelincede malum 2 3 tane yalancının turettiği 200 abone ve ona destek verenler yuzunden tum forum telaş aldı haliyle insanda sorgulamak durumda kalıyor artık soylenen herseyi teşeşkurler resim için :) 252

sizinle kısısel bı husumetim yok hocam yanlıs anlamayın quize ilk mail atan belki benimdir bende sızınkıne benzer bı yanıt aldım ama 17sınde tekrar deneyin diye yazmıyordu ikinci bir sebine gelincede malum 2 3 tane yalancının turettiği 200 abone ve ona destek verenler yuzunden tum forum telaş aldı haliyle insanda sorgulamak durumda kalıyor artık soylenen herseyi teşeşkurler resim için :) 252

Estağfurullah. Ben zaten latife olsun diye öyle yazdım. Görseli de eklicektim ama mobil olunca hızlıca yazayım herkesin haberi olsun dedim :)

Bide senin yazdığın maili resim atabilirmisin diyomuşum bende :D:D:D:D

Sadece kriterler mi değişti de böyle oldu diye sordum açıkçası :)

Velhasılı bence herkesin içi rahat olsun.

Son düzenleme:
Arkadaşlar benim hiçbirşey uydurduğum yok! Bana söyleneni yazdım üstüne gelen mailin de resmini koydum! Bilgi verip yalancı konumuna düşüyoruz Yuh diyorum başka hiçbirşey söylemiyorum!

Tekrarlıyorum, Youtube'un Affliate Cms lere önceden getirdiği kuralları uygulamaya başlaması nedeniyle Networklar sorun yaşıyor. O yüzden de alım kriterlerini geçici olarak arttırdı. Ortada net bir bilgi yok ne olacağı ile ilgili olarak ama 1-2 gün içinde herşey kesinlenecek. Herşey düzene girene kadar da size teknik sorun var deniyor.

Adamda diyorki teknik sorun var, başka ne diyecek? Ne kadar meraklısınız günah keçisi yapmaya hemen.

Ben size işin arka planında ne oldugunu aktardim, siz gelmişsiniz size gelen maile göre beni topa tutuyorsunuz. Ayıptır ayıp! Benim ne çıkarım olacak yalan yanlış bilgi vermekten, ortalığı karıştırmaktan

Konuyla ilgili son gelen maili paylaşıyorum, dahada hiçbirşey söylemiyorum.

SjORfE1.png

Arkadaşlar benim hiçbirşey uydurduğum yok! Bana söyleneni yazdım üstüne gelen mailin de resmini koydum! Bilgi verip yalancı konumuna düşüyoruz Yuh diyorum başka hiçbirşey söylemiyorum!

Tekrarlıyorum, Youtube'un Affliate Cms lere önceden getirdiği kuralları uygulamaya başlaması nedeniyle Networklar sorun yaşıyor. O yüzden de alım kriterlerini geçici olarak arttırdı. Ortada net bir bilgi yok ne olacağı ile ilgili olarak ama 1-2 gün içinde herşey kesinlenecek. Herşey düzene girene kadar da size teknik sorun var deniyor.

Adamda diyorki teknik sorun var, başka ne diyecek? Ne kadar meraklısınız günah keçisi yapmaya hemen.

Ben size işin arka planında ne oldugunu aktardim, siz gelmişsiniz size gelen maile göre beni topa tutuyorsunuz. Ayıptır ayıp! Benim ne çıkarım olacak yalan yanlış bilgi vermekten, ortalığı karıştırmaktan

Konuyla ilgili son gelen maili paylaşıyorum, dahada hiçbirşey söylemiyorum.

SjORfE1.png

Hocam 2 farklı şekilde yönlendirme yapıyor Quiz.
Bir size söylediği var birde Bug var bakım var mevzusu.
Kimse size suçlu demedi Estağfurullah.
Siz 200 abone deyince millet telaş yaptı haliyle ilk siz yazınca sizin adınız konuşuldu.
Bende istemem 200 abone çok, herkes telaş yaptı o yüzden.
Birkaç gün beklemeden bir sonuç çıkmayacak belliki.
Ama Yt 200 abone derse o zaman işler çok çok zor olacak.
2-3 güne belli olur.

Birde Rus partneri olduğu için Quiz'e zorluk çıkartıyor olabilirler.
Malum Rusya'ya ambargo felan var.
( siyasi işler - paypal blokeleride bu yüzden zaten )

Hakkımızda forumca hayırlısı diyeceğiz başkada elden birşey gelmez.

Estağfurullah. Ben zaten latife olsun diye öyle yazdım. Görseli de eklicektim ama mobil olunca hızlıca yazayım herkesin haberi olsun dedim :)

Sadece kriterler mi değişti de böyle oldu diye sordum açıkçası :)

Velhasılı bence herkesin içi rahat olsun.

Eyvallah üstadım. Takıldım sadece yanlış anlama. :) İyi bari rahatladık.

Beyler adamlar 200 aboneyi kendileri uydurmadilar. Suan kanala davet gondermeye calistiklarinda 200 abone gerekli uyarisi aliyorlar. Bu random olarak ayarlanmis bi sayida olabilir simdilik ama tam tersi gelecekte istenecek abone rakamida olabilir. Bi kac gune belli olacakmis iste, sabredin biraz hemen linc etmeye kalkmayin insanlari.

Beyler adamlar 200 aboneyi kendileri uydurmadilar. Suan kanala davet gondermeye calistiklarinda 200 abone gerekli uyarisi aliyorlar. Bu random olarak ayarlanmis bi sayida olabilir simdilik ama tam tersi gelecekte istenecek abone rakamida olabilir. Bi kac gune belli olacakmis iste, sabredin biraz hemen linc etmeye kalkmayin insanlari.

Aynen olay bu işte. 200 abone şartı iricom networkte de vardı. Sanırım bi anlaşmaya varılıp orta yol bulunacak Google ile.

17sinde tekrar deneyebilirsiniz demişler 17si neymiş yav 10 gün var :) youtube zaten 15.inde güncellenecek vs yazıyor yt profillerine girince. muhtemelen o güncellemeden sağ çıkmaya çalışacak quiz,inşallah çıkarda yoluna devam eder :)

17sinde tekrar deneyebilirsiniz demişler 17si neymiş yav 10 gün var :) youtube zaten 15.inde güncellenecek vs yazıyor yt profillerine girince. muhtemelen o güncellemeden sağ çıkmaya çalışacak quiz,inşallah çıkarda yoluna devam eder :)

allah korusun hocam o kanal bağlanması gerek kanal var 17 sine ayın daha çok var yaw

ya arkadaşlar birşey sorucam kanallara izlenim ve aboneleri gönderdim.Kanallarda 1,5 k izlenim var aboneleri 200 e çıkarsam kabul ederlermi deneyen varmı.Yani izlenim sayısı 1k+ ve 200 abone şeklinde kabul ederlermi deneyenler varmı.

Korku Senaryolarını yazanlarını topa tutmuşsunuz :D Inanin onlar sizden daha fazla ister Quize bir şey olmamasını .. Ortaya öyle bir yazı atar başkasınında yok öyle bir şey , öyle şey mi olur gibisinden teseli etmenizi bekler :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri