Quiz Group Nisan ayi odemeleri yapildi!

geçen ay 23de küçük bir miktar almıştım. bu ay erken basladılar muhtemelen 25e kadar ödemeler tamamlanır.

Quiz baba sabah sabah sevindirdi yine 07.55 ödeme gelmiş xxx haneli

banada sabah 1 kanalnın ödemesini yapmışlar, diğer kanalları halen yapmadılar meraktayım devamlı mailimi kontrol ediyorum "ödeme geldi" yazsın diye bekliyorum :)

[MENTION=10046]iwocan[/MENTION]

Quiz dün başvurdum, başvuru esnasında 2 adımda kaldım, 2 nci adımı geçemediğim içinde sinirlerim bozuldu ıptal etme isteği gönderdim.bu kezde kanalımın genel izlemin hiç bi sekilde adsense yansımıyo taki Quiz iptal edene kadar 1 ay sürer diye uyarmıştı.

elime yüzüme bulaştırdım :(

Benimde bugün üc haneli yattı , daha teliften kapanan kanalın parası gecen ay mart ayı yatmıştı nisan ayıda 4 haneli birikmişti . inşAllah onuda yatırırlar. :))

benim 550 dolar civarı var yatmadı hala kanal tek telifli,çok yüksekte bi miktar değil

aksam 7 de yatırdı adamlar parayı .ins bozmazlar digerleri gibi

Ödeme yapılanlara hayırlı, olsun para felan kalmadı cepte bakalım.Bekliyoruz quiz'den

Kaç kez ödeme yapıyorlar anlamadımki posta posta sona kaldık yine

Quiz bir posta daha ödeme yaptı az önce,kontrol.Beklediğimden 30 dolarda fazla gelmiş:D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri