Quiz Group YouTube Kanalı Kapandı !

Paraları ödemeyecekse komple ne var ne yok atsa bari kurtarmak istediğim kanalım var sonuçta..

desenenize son kalan kanalında parası çöpe gitti :D

tumblr_myg3kmqsFJ1t0j33lo1_500.gif

Son düzenleme:
Bu ruslardan korkulur :p iyi vur kaç yaptılar

- Tüm Quiz kanalları kapanan var mı? tamamen sıfır olan?

Vardır bir sebebi açıklarlar yakında.

https://www.google.com/url?sa=D&q=h...wreg=1&usg=AFQjCNHJdqHlVmwiTGp5_XZRuJufCugBEw

bu link JOin Quizgroup linki ve çalışmıyor şu an için...:S

EDİT : Aralıklarla çalışıyor...Panik yok

---------- Spam Engelliyici 21:13 ---------- Önceki Mesaj 21:12 ----------

la birader sizin alacagınız yok anladık da bizim var neden bu kadar seviniyorsunuz anlamadım.İyi lomuş diyeceğinize ; " İnsanların paralarını ödeseinler sonra beter olsunlar " deseniz iyi olurdu!

Valla artık atılan maillere de cevap vermiyorlar Life network filan bla bla.. Ben artık paramın derdinde değilim kanalımın derdindeyim. Şuan kazandığım hiçbir paranın ödemesini istemiyorum yeterki kanalımı atsınlar yada tümden kapatsınlar herşeyi kanal çıksın şu illet partnerden. Eğer çıkarsa gerekirse kanalı %50 kesen adam gibi ödeme yapan yardım eden bir partnere bağlamak istiyorum. Hergün bi telaş hergün bir kuşku duymaktan bıktım şu nalet quizden :d

quiz isim degıstırıp tekrar cıkar karsımıza ,

2. vurguna hazır olun

gebersinler ağustos ayında 15k dolardan fazlasına çöktüler kapananlarla falan ki kapananlar hala partnerlere ödeniyor daha bu ay multi color kapanan ödemesi yaptı 15k doları alacaksın sonra onu rahat rahat yiyeceksin haa var mı böyle dünya küizcik Quiz :)) eline sağlık Larry Page :D gerçi o adam uğraşmaz böyle küçük çaplı işlerle ama sonuçta hepsi ona bağlı :D

Tam ödeme ayağı nereden çıktı şimdi bu ya

paralar gitti tamam da kanalların durumu ne olacak bende hala kanallar bağlı görünüyor.

"bu kanal mevcut değil" dediğine göre youtup tarafından değil quiz tarafından silinmiş. yani kendi kendini silmiş. bunlar yine nasıl bir itliğin peşinde acaba.

Geçen ayın kazancından da vazgeçtim bari kanalları atsalar da biz de yolumuza baksak. Bu nedir ya her ay ayrı bi işkence. Peki bu zıkkım kapanırsa tamamen kanallarda serbest kalmış olacak mı?

"bu kanal mevcut değil" dediğine göre youtup tarafından değil quiz tarafından silinmiş. yani kendi kendini silmiş. bunlar yine nasıl bir itliğin peşinde acaba.
Hocam son iki aydır kanalı kendimiz sildiğimizde böyle yazmıyo.

youtup aralık güncellemesinden önce spama düşen kanalı google+ dan sildiğimiz de aynı böyle yazıyordu ama güncellemeden sonra spama düştükten sonra kanalı sildiğimiz de yazmıyor artık. şimdi sadece kanal kapanmadan yani spama düşmeden silersen yazıyor. bu adamlar kendi kanalını silmiş. youtub'un işi değil bu.

Hocam son iki aydır kanalı kendimiz sildiğimizde böyle yazmıyo.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri