[MENTION=12689]Keithas[/MENTION] yav hocam ben quizin yaptıklarını unutun mu diyorum size ?. diyorumki ev geçindiren insanlarda var. siz belki kazandınız yada kazanmadınız eğer kazandıysanız başka yere yatırım yapabilir , webisteleri bile açıp insanları bilinçlendirebilirsiniz. eğer kazanmadıysanız ve ilk yatırımınızı bile kurtaramadan quiz batarsa demek isterdiğmi anlayacaksınız.
Vallahi billahi içerde 5 hane ödemem kalsın,forumda [MENTION=14244]suhatuna[/MENTION] hocam gibi işini 10 gün önce bırakmış ev geçindiren birinin hakkına girmemk için quizden kazandıgım parayı quiz aleyhine scamdır diye reklamlar vermek vs için harcarım. Hatta bilsem yakalanmam kiralık katil tutarım param çıkışsa.
ama 1000 kanal sokayım , kendim kapattırayım quizin partnerliği düşsün gibi çocukca şeyler yapmam.
Demagoji değil benim içerde 15 kanalım var. ben yine ytpara ailesini düşündümde bu konuyu açtım.Ama anlaşılan düşünmemek lazım.
---------- Spam Engelliyici 21:43 ---------- Önceki Mesaj 21:42 ----------
@rockscen sorma hocam ya. vallahi uyuz ediyorlar adamı şeref-sizin evlatları.
---------- Spam Engelliyici 21:45 ---------- Önceki Mesaj 21:43 ----------
@hassonya hocam ben kendim için acmadım konuyu 15 kanalın derdinde değilim vallahi değilim ya. ben ytpara ailesini düşündüğümden açtım her ne kadar yumurta olayında haklı olsanızda ilk kez bu ay para alacak olanlar olacaktır. yada ilerde quizle calısmak isteyen olacaktır diyerek actım.
Ama siz ve diğerleri sanki 15 kanalımın gelirini (1xx dolar) abi nolur acıyın abi o parayı almam lazım abi diye size yalvarıyorum sanıyorsunuz. Ben öğrenciyim 100 dolar beni büyütmezde küçültmezde ama ev geçindiren insanlar için açmıstım.
Neyse .. saygı duyuyorum .. Sizin düşünceniz.