Quiz Kabul Etmiyor Sıkıntı Nedir?

Blackheart

Yasaklanmış
Arkadaşlar Kanalımın:

Toplam görüntülenme: 1.385
Toplam abone: 262

İçerik oluşturucu stüdyoda

Toplam görüntülenme: 1.112
Toplam abone: 268

Videolar sağlam, herhangi bir ünlem vs. yok. Para kazanlıyor hepsinen. Telif vs. de yok ancak quizden aldığım yanıt:

SORRY, YOUR CHANNEL DOESN`T MEET CRITERIA
TO SIGN UP
Your YouTube channel may be eligible for the QuizGroup Partner Program if it meets the following criteria:
Your channel must have at least 10 subscribers and must provide at least 1000 views in the last 30 days.

1 ay içinde 1k izlenim istiyor onda bir sorunun olabilirmi?

izlenimlerin analiticse yansımamıstır daha 3-4 gundur guncellenmiyor

izlenim 1k olalı 1 ayı geçtiyse kabul etmez

Kanal açılalı 4 gün oldu hocam. Belkide dediğiniz gibi analiytcse yansımamıştır orada hala 855 görünüyor şimdi gördüm.

Kanal açılalı 4 gün oldu hocam. Belkide dediğiniz gibi analiytcse yansımamıştır orada hala 855 görünüyor şimdi gördüm.

Sorunun cevabını kendin vermişsin. :) Analyaticse yansıması lazım.. Ayın 14 normalde yansıması lazım ama daha yansımadığı için bende kanal sokamıyorum..

20k izlenme 45 abone ile benide kabul etmiyo du kaç gündür bugün etti sorun yok analistik gec geliyor bazen

Bende sokamadım bugün kontrol panelinde 1k izlenim ve 10 abone var ama analytics yansımadan olmuyor sanırım.

Arkadaşlar kabul edildim sanırım. Quiz group size davet gönderiyor dedi adımları izledim kabul ettim ve şuan Ağ: Quiz Group Aggregator yazıyor fakat quiz dashbord a giriş yapmıyor acaba kayıt olukenki mail filan mı girecem?

---------- Spam Engelliyici 16:15 ---------- Önceki Mesaj 16:12 ----------

tamamdır o da girdi

Hemen girmez bekle, akşama doğru quiz onaylar sözleşmeni. Sözleşmen onaylandığında tam anlamıyla quize eklemiş sayılıyorsun.

edit: onaylanmış bile

Hemen girmez bekle, akşama doğru quiz onaylar sözleşmeni. Sözleşmen onaylandığında tam anlamıyla quize eklemiş sayılıyorsun.

edit: onaylanmış bile

Evet şuan videoların para kazanmasını aktif ediyorum panele vs. giriyor free music filan var :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri