Quiz Kanal Baglayacaklar için Bir Öneri

webmoneyde sınırsız cüzdan oluşturup her kanal için başka cüzdan no kulanabilirsiniz

Ödeme yapılmaması gibi bir ihtimal olacağını zannetmiyorm. Ama şöyle bir sakınca var. Bir kanal kapanınca, dashboara giremiyorsun hiç bir kanal maili ile giremiyorsun, başıma geldi.

bence alakası yok şuan için.

add channelın faydası var bir kanal kapanırsa diğer kanalla girip kapananın kazancınıda görüyorsun.

tavsiyem her dashboarda 10 kanal bağlamak daha matıklı.

Add Channel Sayfasının mantığını anlamadım arkadaşlar;

Sayfada
Would you like to detach the selected channel and create a separate dashboard?
yazısının altında YES NO butonları var. ikisinide tıkladım ama login olmamı istiyor yeniden.
bu login olma sayfasından muhtemelen 2. kanalımın gmail girişini isteyecek ama işte ben çerezleri falan temizlemeden 2. kanala giriş yapmak istemiyorum. bunu nasıl aşıyorsunuz.
yanlış mı düşünüyorum.

özetle quizde(life da idi) olan kanalımın ödemesini paypaldan banka yaptım.
diğer kanallarımı da(quiz-life) paypaldan banka ödemesine çevireceğim, hazır giriş yapmımşken kanallarıma şu add channel sayfasına da kaydetmek istiyorum ama kullanamadım. yardımcı olurmusunuz?
[MENTION=22208]Aiobu[/MENTION] [MENTION=15171]Katip[/MENTION] [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] [MENTION=10084]TDWeb[/MENTION]

Sayfada
yazısının altında YES NO butonları var. ikisinide tıkladım ama login olmamı istiyor yeniden.
bu login olma sayfasından muhtemelen 2. kanalımın gmail girişini isteyecek ama işte ben çerezleri falan temizlemeden 2. kanala giriş yapmak istemiyorum. bunu nasıl aşıyorsunuz.
yanlış mı düşünüyorum.

diğer kanallarımı da(quiz-life) paypaldan banka ödemesine çevireceğim, hazır giriş yapmımşken kanallarıma şu add channel sayfasına da kaydetmek istiyorum ama kullanamadım. yardımcı olurmusunuz?
@Aiobu @Katip @fatihbaz @TDWeb
rahat olabilirsin hiç bir sorun olmaz.. yes diyeceksin.. orada sana diyor ki aynı ödeme yöntemini kullanarak mı bu kanalı bağlayacaksın diyor.. sende evet diceksin.. yani yese tıkladıktan sonra o ekleyeceğin kanalı gireceksin.. bir sorun olmaz merak etme.. sen sadece ilk etapta çerez ip işlerini hallet ondan sonra o ana kanala girip yeni kanal ekle..

rahat olabilirsin hiç bir sorun olmaz.. yes diyeceksin.. orada sana diyor ki aynı ödeme yöntemini kullanarak mı bu kanalı bağlayacaksın diyor.. sende evet diceksin.. yani yese tıkladıktan sonra o ekleyeceğin kanalı gireceksin.. bir sorun olmaz merak etme.. sen sadece ilk etapta çerez ip işlerini hallet ondan sonra o ana kanala girip yeni kanal ekle..

ok hocam.
10 dan fazla da ekleme yapabiliriz değil mi?
sayı sıkıntısı yoktur umarım :)

Sayfada
yanlış mı düşünüyorum.

[MENTION=22208]Aiobu[/MENTION] [MENTION=15171]Katip[/MENTION] [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] [MENTION=10084]TDWeb[/MENTION]

ben kanalları aynı panele toplamıyorum hocam,hepsi ayrı ayrı panellerde.yani şu ana kadar hiçbi kanal için senin sordugun bu add new channel bölümünü kullanmadım :)

Valla 50 tane kanalı bir panele bağladım. Kapananlar hariç diğerlerinin ödemesi kazançlara yansıdı. Ben daha önce biri kapandı diye diğerlerini ödememe gibi bir şey yaşamadım. :)

eskiden ayrı ayrı bağlardım artık en çok akzandıran 1panel belirledim hepsini ordan ekliyorum bana katkısı ne olacak 1 ödemelerimi tek seferde toplu alıcam 2 ayrı ayrı banka kesintisi yaşamıycam

benim aynı panelde boşta 60 küsür quiz kanalı var bunları ayrı panele nasıl alırım?

ben kanalları aynı panele toplamıyorum hocam,hepsi ayrı ayrı panellerde.yani şu ana kadar hiçbi kanal için senin sordugun bu add new channel bölümünü kullanmadım :)

bnde ekleiyorum hocam.
kimi arkadaşlarda toplu kıyım olmuş yazmışlar onları okudum da gerek yok aksiyona :)

Hocam kanalların ayrı panellerde olması için her panele ayrı paypal adresi gerekiyor. Aynı paypal adresini yazınca bu paypal kullanılıyor, add new channelden kanal ekleyin diyor. Sizin ayrı paneller kullanmak için yönteminiz nedir?

Hocam kanalların ayrı panellerde olması için her panele ayrı paypal adresi gerekiyor. Aynı paypal adresini yazınca bu paypal kullanılıyor, add new channelden kanal ekleyin diyor. Sizin ayrı paneller kullanmak için yönteminiz nedir?

Çok sayıda kanalın varsa webmoney kullanacaksın sınırsız cüzdan veriyor

herkesin düşüncesine saygım var tabi,bagzı arkadaşlar benim gibi ayrı ayrı panele alır kanalları bagzılarıda tek panelde toplar.her iki tarafında kendine göre haklı sebepleri vardır.ben tek panelde toplamayı sevmiyorum.quiz,kanalları tek panele topladıgında ben sırf bu add new channel olayını yapmamak için 25-30 gün kanal baglamadım quize.sonra webmoney olayını duydum,araştırdım ve ona geçtim.quizde paypal kullanmak sorunlu zaten bunu 2-3 aydır görüyoruz.banka kullanmıyorsan webmoneye geçin bence.benim çözümüm webmoney oldu yani,her kanal için ayrı ayrı cüzdan oluşturuyorum ve add new channel olayına bulaşmıyorum :)

herkesin düşüncesine saygım var tabi,bagzı arkadaşlar benim gibi ayrı ayrı panele alır kanalları bagzılarıda tek panelde toplar.her iki tarafında kendine göre haklı sebepleri vardır.ben tek panelde toplamayı sevmiyorum.quiz,kanalları tek panele topladıgında ben sırf bu add new channel olayını yapmamak için 25-30 gün kanal baglamadım quize.sonra webmoney olayını duydum,araştırdım ve ona geçtim.quizde paypal kullanmak sorunlu zaten bunu 2-3 aydır görüyoruz.banka kullanmıyorsan webmoneye geçin bence.benim çözümüm webmoney oldu yani,her kanal için ayrı ayrı cüzdan oluşturuyorum ve add new channel olayına bulaşmıyorum :)
Hocam webmoneyde ayrı ayrı cüzdan oluşturabilmek için ikametgah, arkalı önlü kimlik fotokopisi, fatura vb. gönderdinizmi? Bende webmoneye geçmek istiyorum, fakat bu belgeleri istediği için geçmiyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri