Quiz Kanal Ekleyememe - [Çözümü]

ArtigmA

Kayıtlı Üye
Arkdaşlar quizin son değşikliğinden sonra add new channel dan kanal ekleme mevzusu çıktı gün içerisnde baya uğraştım çözemedim sorunu sonunda buldum nasıl olacağını belki ekleyemeyen arkadaşlar vardır diye paylaşmak istedim.

Kanal ekle deyince eklemek istediğiniz hesaba giriyo sonra sarı ekranda kalıyorsunuzdur muhtmelen. Quizde herhangi bir hesabınıza girip profilden asıl kullanacağınız hesabı seçin sonra add new channel kısmından kanal ekleyebilirsiniz.

Ben böyle yapınca düzeldi. Sizde de işe yarar belki.

Bol Kazançlar.

Arkdaşlar quizin son değşikliğinden sonra add new channel dan kanal ekleme mevzusu çıktı gün içerisnde baya uğraştım çözemedim sorunu sonunda buldum nasıl olacağını belki ekleyemeyen arkadaşlar vardır diye paylaşmak istedim.

Kanal ekle deyince eklemek istediğiniz hesaba giriyo sonra sarı ekranda kalıyorsunuzdur muhtmelen. Quizde herhangi bir hesabınıza girip profilden asıl kullanacağınız hesabı seçin sonra add new channel kısmından kanal ekleyebilirsiniz.

Ben böyle yapınca düzeldi. Sizde de işe yarar belki.

Bol Kazançlar.
Ben de tam konusunu açmıştım

Quizde herhangi bir hesabınıza girip profilden asıl kullanacağınız hesabı seçin sonra add new channel kısmından kanal ekleyebilirsiniz.

Şu kısmı anlamadım hocam

Ben de tam konusunu açmıştım

Quizde herhangi bir hesabınıza girip profilden asıl kullanacağınız hesabı seçin sonra add new channel kısmından kanal ekleyebilirsiniz.

Şu kısmı anlamadım hocam

Şimdi şöyle hocam atıyorum 50 kanalın var quizde en risksiz hatta boş quiz olan bir hesabını ana hesap olarak seçiyorsun.

İzlediğim adımlar

quize giriş profile orda sana hangi hesabı ana hesap olarak kullanmak istediğini soruyor sende onu seçiyorsun. sonradan add new channel kısmından kanal ekleyebiliyorsun.

ben ilk defa dün panele girdim,bana hangisi ana kanal olsun demedi.yeni kanal eklemeyi denemedim elimde quize sokmaya hazır kanal olmadıgı için ama ana kanalı nasıl seçicem :)

Şimdi şöyle hocam atıyorum 50 kanalın var quizde en risksiz hatta boş quiz olan bir hesabını ana hesap olarak seçiyorsun.

İzlediğim adımlar

quize giriş profile orda sana hangi hesabı ana hesap olarak kullanmak istediğini soruyor sende onu seçiyorsun. sonradan add new channel kısmından kanal ekleyebiliyorsun.

Hocam dediğin gibi yaptım ama profile tıkladığım zaman sadece profil sayfası geliyor herhangi bir hesap seçemiyorum :/

Kaç gündür bağlamam gereken kanallar var bağlayamadım bir türlü

ben ilk defa dün panele girdim,bana hangisi ana kanal olsun demedi.yeni kanal eklemeyi denemedim elimde quize sokmaya hazır kanal olmadıgı için ama ana kanalı nasıl seçicem :)

kanallarıma grip profıle tıklıycaksınız ozaman geliyor ekrana secebılcegınız kanallar ordan secersın

Yani yeni kanal eklemek için ana hesap seçmek zorundamiyim ne kadar saçma birşey ya

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben bu şekilde yaptım ana hesap seçtim ama şimdi ana hesabı değiştiremiyorum :D boş bi quizi ana hesap seçecektim nolur nolmaz ana hesap kapanırsa bakarsın alayını kapatırlar falan.

Birkaç haftadır gördüğüm ilk yardım ve anlatım konusu. Forumda soru ve çekilişten başka bir şey paylaşan kalmadı.

Profile tıklayın orda size soracaktır.

dün panele girdigimde giriş yaptıgım kanalın ismi yazmadı,başka bi kanalın adı yazıyordu yukarda bende acaba yanlış mı girdim dedim kontrol ettim ama sorun yoktu.şimdi tekrar baktım,yine başka bi kanaldan girdim,yine aynı kanalın ismi yazıyor.default olarak ben hiçbi şekilde kanal seçmedim ne dün nede bugün ama kendisi otomatik olarak bi kanalı seçmiş.sanırım degiştiremiyoruz çünkü panele girip soldaki profile tıkladıgımda kendisinin otomatik olarak seçtigi kanalın bilgileri geliyor karşıma sadece.orda kanal listesi filan yok seçebilecegim.işin kötüsü seçtigi kanal riskli bi kanal,kapanırsa sorun olmaz umarım...

dün panele girdigimde giriş yaptıgım kanalın ismi yazmadı,başka bi kanalın adı yazıyordu yukarda bende acaba yanlış mı girdim dedim kontrol ettim ama sorun yoktu.şimdi tekrar baktım,yine başka bi kanaldan girdim,yine aynı kanalın ismi yazıyor.default olarak ben hiçbi şekilde kanal seçmedim ne dün nede bugün ama kendisi otomatik olarak bi kanalı seçmiş.sanırım degiştiremiyoruz çünkü panele girip soldaki profile tıkladıgımda kendisinin otomatik olarak seçtigi kanalın bilgileri geliyor karşıma sadece.orda kanal listesi filan yok seçebilecegim.işin kötüsü seçtigi kanal riskli bi kanal,kapanırsa sorun olmaz umarım...

Evet böyle dediğinize göre seçilmiş ama otomatik seçilmesi çok zor bence hocam benim 3 dashboardda da otomatik seçim olmadı hatta geçen birine girip çıktım seçmeden bugün tekrar girdim kendim seçtim. Acaba size ait olmayan bir hesap olabilir mi o dashboardda? 2. olarak o ana hesap kapansa da sıkıntı olacağını sanmam çünkü her türlü kanaldan girebiliyoruz. Sanırım ana hesap mantığı supporta mail atarken, dashboarddaki başka bir kanal için işlem yaparken o ana hesaptan atmamız yetecektir diye düşünüyorum. Mesela bize ait olmayan kanal var ve o kanal hakkında işlem için ana hesaptan mail atmamız gerekir diye düşünüyorum.

Supporttan yazdım ben nasıl değiştirebiliriz profil hesabını diye yanıtlarlarsa paylaşırım hocam.

valla noldu bilmiyorum ama kesinlikle ben bi kanal seçmedim.paneldeki kanallar bana ait,hatta arada en az 1 ay önce kapanan bi kanalda var.bana ait olmayan kanalın ne işi var hocam panelde :) ana hesabın kapanmasına gelirsek,kanal kapandı diyelim o zaman.sonra bi sorun oldu adamlarla iletişime geçmemiz gerekiyor.ana kanal kapandı diye mesaj atamayacakmıyız?ben bu anakanal muhabbeti yüzünden freedomda sorun yaşadım,düzeltene kadar ne çektim.quizde kanallar için özellikle farklı farklı panel oluşturdumki ana kanal yedek kanal filan ugraşmayayım diye.adamlar geldi tüm kanalları tek yerde topladı şimdi işin yoksa ugraş dur :)

valla noldu bilmiyorum ama kesinlikle ben bi kanal seçmedim.paneldeki kanallar bana ait,hatta arada en az 1 ay önce kapanan bi kanalda var.bana ait olmayan kanalın ne işi var hocam panelde :) ana hesabın kapanmasına gelirsek,kanal kapandı diyelim o zaman.sonra bi sorun oldu adamlarla iletişime geçmemiz gerekiyor.ana kanal kapandı diye mesaj atamayacakmıyız?ben bu anakanal muhabbeti yüzünden freedomda sorun yaşadım,düzeltene kadar ne çektim.quizde kanallar için özellikle farklı farklı panel oluşturdumki ana kanal yedek kanal filan ugraşmayayım diye.adamlar geldi tüm kanalları tek yerde topladı şimdi işin yoksa ugraş dur :)

Size ait olmayan derken belki satmış olduğunuz ama paypalı değişmemiş hesap olabilir ondan dedim hocam. Benim dashboardda şuan bana ait olmayan 10 kanal var yani insan neden aldığı kanalın paypal adresini değişmez onuda anlamış değilim :) Ana kanal durumunu bende tam bilmiyorum hocam en iyisi quize mail atmak ana hesap ne işe yarar diye :)

Arkadaşlar paypala 8 taneye kadar mail ekleyip kullanabiliyoruz ; https://www.paypal.com/tr/cgi-bin/webscr?cmd=p/sell/multiple_emails-outside%20

Bütün kanalları riske atmaktansa örneğin 40 Quiz kanalınız var 40/8= 5'er tane kanalı tek maile bağlarsak bir sıkıntı olur da toplu gümletirlerse kanalları 5li grup gider sadece. Normalde kanalımı eskisi gibi quiz'e bağlamaya çalıştığımda bu paypal adresi ile bağlı kanalınıza giriş yapın oradan kanal ekle diyerek bağlamamı istiyor fakat paypal ikinci mail adresini girdiğimde sorunsuz bağlandı quiz'e yani farklı paypalmış gibi algılıyor sanırım sistem.

Sizin bu durum için görüşleriniz nedir ?

Benim dun ekledigim 2 kanal, add new channel tiklayarak yapmama ragmen panele yansimadi. Ne yapmak gerekir bilen var mi?

evet bunu düşündüm bu olacağını da tahmin ediyordum asıl sorun şu seçiceğim kanal ya kapanırsa ? işte orda büyük sıkıntı çekiceğiz

---------- Spam Engelliyici 20:08 ---------- Önceki Mesaj 20:07 ----------

Arkadaşlar paypala 8 taneye kadar mail ekleyip kullanabiliyoruz ; https://www.paypal.com/tr/cgi-bin/webscr?cmd=p/sell/multiple_emails-outside%20

Bütün kanalları riske atmaktansa örneğin 40 Quiz kanalınız var 40/8= 5'er tane kanalı tek maile bağlarsak bir sıkıntı olur da toplu gümletirlerse kanalları 5li grup gider sadece. Normalde kanalımı eskisi gibi quiz'e bağlamaya çalıştığımda bu paypal adresi ile bağlı kanalınıza giriş yapın oradan kanal ekle diyerek bağlamamı istiyor fakat paypal ikinci mail adresini girdiğimde sorunsuz bağlandı quiz'e yani farklı paypalmış gibi algılıyor sanırım sistem.

Sizin bu durum için görüşleriniz nedir ?

bunu bi zararı yoksa dediğiniz gibi yapalım hocam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri