Quiz Kanal Ekleyememe - [Çözümü]

Peki ana kanal kapandı diyelim kanal ekleyemeyiz o zaman umarım düzeltirler böyle olmaz.

bunu bi zararı yoksa dediğiniz gibi yapalım hocam

Verdiğim linkte paypal yazmış zaten hocam birden farklı marka ve ürün satışı yapıyor olabilirsiniz bunun için 8 taneye kadar mail ekleyerek herbiri için ayrı ödeme alabilirsiniz diye yani bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum şahsen, tabi diğer arkadaşlar da bir okuyup yorum yaparlarsa sevinirim ( tecrübe sahipleri )

Peki ana kanal kapandı diyelim kanal ekleyemeyiz o zaman umarım düzeltirler böyle olmaz.

ana kanal için bence bir Quiz kanala bir özgün video atacaksınız ( odanın kapısını çekin :) ) öyle duracak altına kanal eklemeye devam edebiliriz ama bence asıl sorun ana hesap diye bir bir şey var mı gerçekten , eğer bütün kanallar aynı şartlarda olursa herhangi biri kapandığında diğerleri de sıkıntıya girebilir.

1 paypal adresine 7-8 farklı mail adresinden para alınıyor,ben en az 10 aydır bu şekilde kullanıyorum ve sorun yaşamadım.

başka bi hesabımla giriş yaptım şimdi 3.bi panel buldum :) partnere son bagladıgım 6-7 kanalda buradaymış.bukez sordu ana hesabı seç diye,seçtim bende.meraktan soldaki menüden add new channele tıkladım direk hata veriyor non english karekter kullanma diye.tam olarak nasıl olucak bu yeni kanal işi hiç anlamadım.şuan panale ana kanal olarak seçtigim kanalla girdim,soldan add new channel dedim direk hata verdi.burda neyi yanlış yapıyor olabilirim ki :)

Benim önceden tek panele tanımlı iki kanalim vardı onun mail adresi, geçişle birlikte otomatik ana hesap oldu.

Benimde tek sorum şu kapanan kanallar listeden ödemesi yapıldıktan sonra otomatik olarak silinecekmi ?

mobil mesaj

Ana kanal diye profiline girip diğer kanalları Quize dahil etmek istediğimiz o profil yarın öbürgün kapandığında ödeme almak diğer kanallar için sıkıntı oluştururmu bir tek bunun cevabını öğrenmek istiyorum ?

Sırasıyla şu adımları izliyorum

Ana quiz dashboarda girip
Add new channel diyorum
payment method aynı kalsın "yes" diyorum
sonra bağlamak istediğim kanalı giriyorum
sonra karşıma bağlamak istediğim kanalın paypal maili çıkıyor no diyorum
tekrar login olmamı istiyor birtürlü bağlamadım

--

bağlamak istediğim kanalın paypalını değiştiriym kendi paypalımı gireyim diyorum o da kullanılıyor dediği için kabul etmiyor..

Sırasıyla şu adımları izliyorum

Ana quiz dashboarda girip
Add new channel diyorum
payment method aynı kalsın "yes" diyorum
sonra bağlamak istediğim kanalı giriyorum
sonra karşıma bağlamak istediğim kanalın paypal maili çıkıyor no diyorum
tekrar login olmamı istiyor birtürlü bağlamadım

--

bağlamak istediğim kanalın paypalını değiştiriym kendi paypalımı gireyim diyorum o da kullanılıyor dediği için kabul etmiyor..

2 saat önce kanal ekledimde .. Add new channele tıkladıktan sonra YES OR NO çıkan yere yes diyip daha sonra bağlamak istediğin kanala giriş yapmıyor musun?
yada kanaları birleştirmek mi sityorsun?

2 saat önce kanal ekledimde .. Add new channele tıkladıktan sonra YES OR NO çıkan yere yes diyip daha sonra bağlamak istediğin kanala giriş yapmıyor musun?
yada kanaları birleştirmek mi sityorsun?

giriş yapıyorum, giriş yaptıktan sonra çıkan ekranda farklı bir paypal gmail adresi çıkıyor yine "YES" or "NO" çıkıyo. payment method benim dashboarddaki olsun diye no diyorum atıyor.

İstediğim şey benim dashboardda benim paypalımda olsun, kanal çekilişten geldi

giriş yapıyorum, giriş yaptıktan sonra çıkan ekranda farklı bir paypal gmail adresi çıkıyor yine "YES" or "NO" çıkıyo. payment method benim dashboarddaki olsun diye no diyorum atıyor.

İstediğim şey benim dashboardda benim paypalımda olsun, kanal çekilişten geldi

sen kanalı birleştireceksen şurayı dene .. " http://www.ytpara.com/quizgroup/70492-quiz-kanallari-ayirma-yada-birlestirme-anlatim.html " dikkatli ol yanlış yaparsan senin kanalında da o kişinin paypalı geçerli olur

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri