Quiz kanal satın alınacak tek yada toplu!! ( uygun ve güvenilir )

Dersimli

Kayıtlı Üye
Selam arkadaşlar daha öncede konu açmış ve birkaç kişiden bayagi aldım şimdi gene almak istiyorum elinde toplu yada tek olarak satmak isteyenler varsa benimle iletişime geçerse sevinirim. Mailler satış zamanında ki fiyatlardan olmasın yada bana bu teklifler le gelmesin bildiğiniz üzere artık Partner bir kumar oldu bizde en az kayıpla bişeler yapmaya çalışıyoruz. Kendimce şunuda söylemek isterim özelden gerek skype den bu işin erbabı doğayeni gibi davranıp caka satan kişiler laf kalabalığı yapmasınlar..

banada lazım pm alabilirim. Denize düşen yılana sarılırmış nabalım.

Tekli dashboardlarda boş Quiz kanal satan varsa banada pm atarsa sevinirim.

Arkadaşlar varsa elinizde tek dashboard quiz bende alıcam. :) Konu sahibi k.bakma konu kirliliği olmasın ayrı başlıkta..

Selam arkadaşlar daha öncede konu açmış ve birkaç kişiden bayagi aldım şimdi gene almak istiyorum elinde toplu yada tek olarak satmak isteyenler varsa benimle iletişime geçerse sevinirim. Mailler satış zamanında ki fiyatlardan olmasın yada bana bu teklifler le gelmesin bildiğiniz üzere artık Partner bir kumar oldu bizde en az kayıpla bişeler yapmaya çalışıyoruz. Kendimce şunuda söylemek isterim özelden gerek skype den bu işin erbabı doğayeni gibi davranıp caka satan kişiler laf kalabalığı yapmasınlar..

banada lazım pm alabilirim. Denize düşen yılana sarılırmış nabalım.

bana da lazım tunceli'li arkadaştan sonra pm

Bende alicam dersimliden arta kalanlara talibim :)

http://www.ytpara.com/partnerli-kanal-alim-satim/84984-63-adet-satilik-quiz-kanal.html

Sorun değil arkadaşlar konuya yazabilirsiniz ama olurda birisi benden önce size verirse işte buna kalbim dayanma z :)

---------- Spam Engelliyici 01:08 ---------- Önceki Mesaj 01:05 ----------

@OquzAlp konuyu okudum ücret bence çok fazla bana daha makul fiyatlarda lazım kendim ufak tefek videolar la quiz é sokmay la ugrasmak ve zaman kaybetmemek için arıyorum tsk.

10 ayrı dashboarda 21 erli kanallar vardı toplam 220 civarı
işte o kanalların olduğu dosyayı bulamıyorum :)
Quiz e yaptığım Kanal Başvurusu cevabını bugun mail yoluyla aldım ufak düzeltmelerden sonra tekrardan başvuru yapacam istenilen düzeyde ilerlersem kanal satışına devam ederim.

ne yaparsanız yapın quiz alımları durdurdu, quize bağlı kanallar karaborsa oldu.Özgün olupda başvuru yapan var mı ? varsa aldı mı ? önemli olan bu

Mobil olarak gönderildi.

[MENTION=12543]OquzAlp[/MENTION] in fiyat bence az bile.adsense çalışamayan partnere mahkum kalıyorsa fiyat normal.

ne yaparsanız yapın quiz alımları durdurdu, quize bağlı kanallar karaborsa oldu.Özgün olupda başvuru yapan var mı ? varsa aldı mı ? önemli olan bu

Mobil olarak gönderildi.
yap kinderi ekle kapak ve profil fotosu sonra bas geneldeyken ama izlenimi alsana quiz..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri