Ben jeito hocamdan kanal alımı yapıyorum.Bugüne dek herhangi bir sıkıntı yaşamadım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben jeito hocamdan kanal alımı yapıyorum.Bugüne dek herhangi bir sıkıntı yaşamadım![]()
ben quize başlamak istiyorum araştırdığım kadarıyla en uygun satıcı sizsiniz. Quiz hakkında da yardımcı olur musunuz?
Telefonla aranıp konuşuldu. Quiz hakkındaki sorularıma içten yanıt verdi. Tabi sonunda da siparişimi verdim.![]()
Güncel fiyat yarın belirlenip paylaşılacaktır arkadaşlar. Teşekkürler.
Kalkti 7 ye dusuruldu sedat12 tl kuralı kalktımı
Kalkti 7 ye dusuruldu sedat![]()
desene sidik yarıştırılacak, 3 tl ye alınır el altından
Artik el altindan yapmasinlar be abi, yuh artik yani daha nereye inecek fiyat.desene sidik yarıştırılacak, 3 tl ye alınır el altından
вαттυѕαу;1023072' Alıntı:http://www.ytpara.com/site-hakkinda/75616-quiz-kanal-satisi-fiyati-hk-yeni-guncelleme.html
3 TLye satcak akılsız var mıdır acabakanalı hazırlamak zaten 4 tl ediyor
![]()
Artik el altindan yapmasinlar be abi, yuh artik yani daha nereye inecek fiyat.
Ne 4 u hocam iscisi var vinni ayvasi var nari var : ) 4 e bulsam ben bu kadar kaliteli kanal toptan alip satayim kafam rahat olurвαттυѕαу;1023072' Alıntı:http://www.ytpara.com/site-hakkinda/75616-quiz-kanal-satisi-fiyati-hk-yeni-guncelleme.html
3 TLye satcak akılsız var mıdır acabakanalı hazırlamak zaten 4 tl ediyor
![]()
Ben mi silcem anlamadim[MENTION=18764]Jeito[/MENTION] Abi valla mail almak değil de sırf muhabbet etmek için ekledim skypeden başka satıcı olsa siler![]()
вαттυѕαу;1023081' Alıntı:Arkadaşlar ben satış konusunu açınca fiyatları geri 12 tlye çekcem merak etmeyinDD
saka bi yana da battusay hocam 7 az mi olmus biraz
)
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.