✔ Quiz Kanal Satışı ✔ by Jeito ✔ Güvenilir Ticaretin J'si ✔

• Kullanıcı Jeito
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Partnerli Kanal Alim-Satim
Yüksek sayıda Quiz kanal satın alınmış ve birkaç gündür kanallara video çekimi yapılmaktadır ve herhangi bir kapanma olmamıştır.
İlgisi ve alakası konusunda zaten yorum yapmama gerek yok kendisiyle konuştuğunuzda anlayabileceksiniz :)

Hayırlı satışlar.

Yüksek sayıda Quiz kanal satın alınmış ve birkaç gündür kanallara video çekimi yapılmaktadır ve herhangi bir kapanma olmamıştır.
İlgisi ve alakası konusunda zaten yorum yapmama gerek yok kendisiyle konuştuğunuzda anlayabileceksiniz :)

Hayırlı satışlar.

Abi çok teşekkür ederim. Senin ve diğer müşterilerin bize olumlu dönüş yapması kadar ekibi mutlu eden birşey yok :) Bu yorumların hepsini ekibe de gösteriyorum, çok mutlu oluyorlar :)

Duyuru: Pc sayısı 12-15 arası bir sayıya indirilecektir, ilerde gerekirse tekrar arttırılacaktır. En kısa zamanda resimlerini de ekleyeceğim; sınav dönemim olduğu için zaman bulamıyorum. Tüm herkese anlayışı için teşekkür ederim.

Hayırlı satışlar.

Jeito candır :D malum sınav dönemi yoğunluktan anlayışla karşılıyoruz :cool: sen derslerine bak kardeşim

[MENTION=18764]Jeito[/MENTION] abi refi biraz geç verdi :) bende yorumu biraz geç yapamıyım dedim Kanal Yaklasık 12 gündür ayakta ve oldukça saglam işini çok iyi yapıyor ve parasını kat kat hak ettiğini düşünüyorum..

REF geç verme nedeni bir sorun cıkmasıdır ...

@Jeito abi refi biraz geç verdi :) bende yorumu biraz geç yapamıyım dedim Kanal Yaklasık 12 gündür ayakta ve oldukça saglam işini çok iyi yapıyor ve parasını kat kat hak ettiğini düşünüyorum..

REF geç verme nedeni bir sorun cıkmasıdır ...

Jeito candır :D malum sınav dönemi yoğunluktan anlayışla karşılıyoruz :cool: sen derslerine bak kardeşim

Allah razı olsun güzel yorumlarınız için :) Dediğin gibi işe bir heyecanla girdim, konu açmakta biraz acele ettim. Sonra yt de güncelleme oldu, izlenimler yansımadı öyle kaldık bi kaç gün :) Zor bir dönemde gösterdiğiniz anlayışınız için hem sana hem de diğer bütün arkadaşlara, abilere kardeşlere teşekkür ediyorum :)

Siparişler Bekleniyor Hüseyinim :D
@Jeito

abi şimdi çıkıyorum evden biraz da okulda arkadaşlarla çalışıp sınava giriyorum, sonra çıkıyorum siparişlere başlıyorum :) Son 4 sınavım kaldı bugün yarın, 26 sı ve 28 inde sonra hep sizinleyim inşallah :D Ekibe de birşey diyemiyorum günde 3 finali olan var :)

Duyuru: Ekip sonunda final döneminin arasında bir boşluk buldu ve kısmetse saat 7 de tekrar tam gaz başlıyoruz. Gecikme yaşayan bütün müşterilerimden, arkadaşlarımdan, abilerimden özür diliyoruz. Telafi için elimizden geleni yapacağımızı belirtmek istiyoruz.

10 adet kanal teslim alında. Hüseyin sağ olsun çok ilgili, hoşsohbet bir insan. Müşteri - satıcı ilişkisinden çok arkadaşça dostça yaklaşım sergiliyor ki bu zamanda böyle satıcı bulmak çok zor. çalışmaya yeni başladığımızdan henüz herhangi bir sorun yaşamadık fakat bir sorun olduğunda da anında çözüm alacağınızın garantisini seziyorsunuz iletişiminden.

final döneminde olmalarına rağmen dün gece ekibiyle buldukları ilk boşlukta siparişleri yetiştirmeye çalışmışlar. hem kendisine hem ekibine tekrardan teşekkürlerimi iletiyorum.

10 adet kanal teslim alında. Hüseyin sağ olsun çok ilgili, hoşsohbet bir insan. Müşteri - satıcı ilişkisinden çok arkadaşça dostça yaklaşım sergiliyor ki bu zamanda böyle satıcı bulmak çok zor. çalışmaya yeni başladığımızdan henüz herhangi bir sorun yaşamadık fakat bir sorun olduğunda da anında çözüm alacağınızın garantisini seziyorsunuz iletişiminden.

final döneminde olmalarına rağmen dün gece ekibiyle buldukları ilk boşlukta siparişleri yetiştirmeye çalışmışlar. hem kendisine hem ekibine tekrardan teşekkürlerimi iletiyorum.

Eren Abi çok teşekkür ederim, senin yorumu ekibe gösterdim şahlandılar meğer biz ne önemli iş yapıyormuşuz dediler :) İnşallah memnun kalırsın abi, müşteriye mahcup olmaktan çok korktuğum birşey yok; ki sizin gibi birçok kişiyle de artık müşteri satıcı ilişkisini aşmış durumdayız. Çok yazdım vaktini almıyim, hayırlı günler abi :)

Kendisinden 50 adet kanal alınmıştır.Telefondan görüşme imkanımızda oldu.Güvenilir bir kardeşimiz.Kanallarınında sağlam çıkacağına eminmim.Bu güzel hizmet için Jeito kardeşime ve ekibine sonsuz teşekkürler

27.05.2015 Duyuru: Bütün siparişler teslim edilmiştir. Ekibe yoğun çalışmadan dolayı 1 gün izin verilmiştir. Gelecek siparişlerde 1 günlük gecikme (28.05.2015 e kadar) yaşanabilir.

Teşekkürler,
Hüseyin.

İşini hakkı ile yapan bir kardeşimiz. Skype ve ardından telefon ile görüştüm. Bu zamanda böyle güvenilir insanlar bulmak çok zor.

İşini hakkı ile yapan bir kardeşimiz. Skype ve ardından telefon ile görüştüm. Bu zamanda böyle güvenilir insanlar bulmak çok zor.

Çağrı abi çok teşekkür ederim :) Allah'a bin şükür daha bir tek kötü yorum almadık ekip olarak inşallah da almayız. Her gün kaliteyi arttırmak için uğraşıyoruz siz de bunları görüp yazınca mutlu oluyoruz ister istemez :)

Hayırlı günler :)

Arkadaşlar [MENTION=18764]Jeito[/MENTION] dan kanal alanlar memnun mu kanallar sağlam mı :)

Arkadaşlar [MENTION=18764]Jeito[/MENTION] dan kanal alanlar memnun mu kanallar sağlam mı :)

Geçen hafta 50 Quiz Kanal Teslim aldım , kontrol ettim , birkaç gün önce yükleme yaptım... Problem yok ...

Az önce Skype den 50 Kanal daha siparişi verildi :)

+ Bekliyoruz hizmetlerinin deamını ...

Sağlamlığına sen karar ver [MENTION=10659]elsaati[/MENTION]

Geçen hafta 50 Quiz Kanal Teslim aldım , kontrol ettim , birkaç gün önce yükleme yaptım... Problem yok ...

Az önce Skype den 50 Kanal daha siparişi verildi :)

+ Bekliyoruz hizmetlerinin deamını ...

Sağlamlığına sen karar ver @elsaati

suha abi bu senin kanallar kız gibi, ben senin kanallardan istiyorum diyen sen miydin :D aklıma geldi birden gülümsedim :)

Kız gibi demedim :D

''Ekipte kızlar mı var?'' , ''Bu kadar düzenli , bu kadar titiz ve özenle hazırlanmış'' demiştim :) Bi bayan eli değmiş gibi :D :rolleyes:

kız gibi diyen de birisi vardı o kimdi acaba yav, iyi gülmüştük karşılıklı demek ki sen değilmişsin, neden öyle dediğini tam anlamasam da :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri