Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Gecikme yaşandığı için özür mahiyetinde ve sözünde durarak 5 kanal hediye etti bundan sonra alışverişimiz devamlı olacakdır tşk ederim @Jeito
Saol GriAy hocamadını sormayı akıl edemedim bi türlü GriAy deyip duruyorum kusuruma bakma
![]()
O benim size borcumdu hocam borc unutulur muArkadaş ref'imi göndermiş.Aradan geçen günlere rağmen unutmayıp
Çok teşekkür ediyorum,inceleyip mesajımı editleyeceğim...
Borc unutulmaz hocamKardeşimiz Refi gönderdi kendisine teşekkür ediyorum kaç gün gecmesine rağmen yinede unutmamış![]()
hocam hayırlı satışlar.
skypedan ekledim kabul ederseniz sevinirim.
Hocam Skype ekledim, kabul eder misiniz.
29 Farklı PC,
2 Farklı Macbook,
3 Vınn,
11 Farklı Modem,
38 Farklı HDD-SSD
Bunları nasıl görebılırız yada kanalların kapanmayacagından nasıl emın olabılırız?
Yanlış anlama - baltalama da yapmıyorum 50 QUIZ KANAL ALICAM ama ADAM GİBİ alacak birilerını bulamıyorumo yuzden cıdden merak ettım ...
EDİT : SOn aldıgım 10 kanaldan 3 - 4 tanesı daha gırmeden kapandı ...
Hüseyin skype de bak bi aralar.
J eito paraya kıyar hizmet verir,
E konomik hesaplı kanallar üretir,
İ ster al ister alma ne sorarsan destek verir,
T icarette güven ve dürüstlükse amaç,
O bu alemde tektir.
20+2 Kanal alındı![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.