✔ Quiz Kanal Satışı ✔ by Jeito ✔ Güvenilir Ticaretin J'si ✔

• Kullanıcı Jeito
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Partnerli Kanal Alim-Satim
Gecikme yaşandığı için özür mahiyetinde ve sözünde durarak 5 kanal hediye etti bundan sonra alışverişimiz devamlı olacakdır tşk ederim [MENTION=18764]Jeito[/MENTION]

1 adet ref alındı çok ilgili bir abimiz...
Güleryüzün J'si diye boşuna demiyoruz :)

Refi aldım, çok ilgili bir arkadaş ilerleyen zamanlarda alışverişimiz olacaktır. Teşekkürler.

Kardeşimiz Refi gönderdi kendisine teşekkür ediyorum kaç gün gecmesine rağmen yinede unutmamış :)

Arkadaş ref'imi göndermiş.Aradan geçen günlere rağmen unutmayıp :)
Çok teşekkür ediyorum,inceleyip mesajımı editleyeceğim...

DUYURU

Arkadaşlar izlenimler yansımıyor youtube da yeni bir izlenim kodu güncellemesi mevcut. Sipariş veren arkadaşlara tek tek yazarak olayı izah ettim ama buradan da duyurayım. Gecikmeler yaşanabilir bizden kaynaklı olmayan.

Hüseyin.

29 Farklı PC,
2 Farklı Macbook,
3 Vınn,
11 Farklı Modem,
38 Farklı HDD-SSD

Bunları nasıl görebılırız yada kanalların kapanmayacagından nasıl emın olabılırız?

Yanlış anlama - baltalama da yapmıyorum 50 QUIZ KANAL ALICAM ama ADAM GİBİ alacak birilerını bulamıyorum :) o yuzden cıdden merak ettım ...

EDİT : SOn aldıgım 10 kanaldan 3 - 4 tanesı daha gırmeden kapandı ...

29 Farklı PC,
2 Farklı Macbook,
3 Vınn,
11 Farklı Modem,
38 Farklı HDD-SSD

Bunları nasıl görebılırız yada kanalların kapanmayacagından nasıl emın olabılırız?

Yanlış anlama - baltalama da yapmıyorum 50 QUIZ KANAL ALICAM ama ADAM GİBİ alacak birilerını bulamıyorum :) o yuzden cıdden merak ettım ...

EDİT : SOn aldıgım 10 kanaldan 3 - 4 tanesı daha gırmeden kapandı ...

Kanalların kapanmayacağından şöyle emin olabilirsiniz diyemem hocam. Çünkü öyle birşeyin var olduğuna inanmıyorum ben spam çalışan arkadaşlarda. Ayrıca sizden ve bizden kaynaklanan çok fazla etken faktör var. Ama şunu söyleyebilirim elimden gelenin en iyisiyle hizmet vermeye çalışıyorum. 1 ay garanti vermemin nedeni de budur yani. Şuan birkaç kişiyi işe alıp ekip kuruyorum ve bilgisayarları İstanbul'a yolladım çalışabilmeleri için, yalnızca kendi bilgisayarım yanımda size kanıtlama gibi bir şansım yok malesef final dönemi bitip de İstanbul'a gitmeden. Ama emin olun, güvenilir olduğumu anlayabilirsiniz :) Kar marjım bile diğer arkadaşlara göre baya baya düşük hizmet kalitesini bu kadar üstün tuttuğum için.

Edit:imzanı ne zaman görsem seyredalıyorum ayrıca hocam :D

Son düzenleme:
15.05.2015 Duyuru

Büyük ihtimalle siparişler ufak bir aksama ile bugün teslim edilecektir. Herkese tek tek ulaştım ama unuttuğum vardır diye buradan belirtmek istedim.

Saygılarımla,
Hüseyin - Jeito

J eito paraya kıyar hizmet verir,
E konomik hesaplı kanallar üretir,
İ ster al ister alma ne sorarsan destek verir,
T icarette güven ve dürüstlükse amaç,
O bu alemde tektir. :D

20+2 Kanal alındı :)

J eito paraya kıyar hizmet verir,
E konomik hesaplı kanallar üretir,
İ ster al ister alma ne sorarsan destek verir,
T icarette güven ve dürüstlükse amaç,
O bu alemde tektir. :D

20+2 Kanal alındı :)

Vay yankı koparmışsın :D Ellerine sağlık ana sayfaya koyuyorum şimdi hemen :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri