Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
5 adet kanal alındı güvenilir ve ilgili bir arkadaş sağolsun
Arkadaşlar çok dürüst kaliteli bir insan herşeyden önce.Kendisi ile uzun süreler çalışacağız inş .
11 Kanal alındı arkadaş ilgili bir satıcı.
Toplam 50 kanal alindi. Hizli teslimatin yani sıra: sözünde duran, saygili, işini iyi yapan bir arakadaş. Kanallarda kapanma olmadı, gönül rahatlığıyla kanal alabileceğiniz bir adres.
Edit :Arkadaş ref'imi göndermiş.Aradan geçen günlere rağmen unutmayıp
Çok teşekkür ediyorum,inceleyip mesajımı editleyeceğim...
Kardeşimden aldığım ref taş gibikendisine teşekkür ediyorum
Edit :
Arkadaşın gönderdiği ref hesap hala açık,maşaallah diyelim.Kendisine tekrar teşekkür ederim...
Aldığım ref hala açık sıkıntı yok. Tekrar teşekkürler bol kazançlar.
Şu 30 farklı pcnin resmini koyda görelim merak ettim![]()
Arkadaş son derece efendi,saygılı ve elinden geldiği kadar. Foruma yararlı birşeyler yapıyor.Teşekkür ederim ref için.Bol kazançlar, hayırlı satışlar.
Kanallar çok sağlamdır, ref i aldım video attım. Hala kapanmadı...
Şuan ekip istanbul'da ben ankarada finalleri bekliyorum hocam, istanbula gider gitmez koyarım istersen. 15 20 gün sonra istanbulda olucam kısmetse. Ne kadar çok inanmayan adam varmış, bu kadar zor bişey mi bu anlamadım kiEdit: merak eden arkadaşlar için, ekibim 3 farklı lokasyondan oluşuyor bu arada.
onların da resmini atarım eğer izin verirlerse
Allah razı olsun hocam, inşallah hiç kapanmaz![]()
Açıkçası sayı fazla geldi yani inanmamakdan değil, bu iş için bu kadar bilgisayar gereksiz. tabi bu benim fikrim düzenini ve sistemini bilmiyorum. herşeyi otomatikleştirden sonra 5-6 pc bile yeterli olur diye sanıyorum. tabiki manuel yapılıyorsa bilemem. ama işin açıkçası resimi merak ediyorum![]()
PC sayısını azaltıcam kısmetse hocam ben de bu gidişimde. Ekipteki adam sayısını da azaltıyorum çünkü o nedenle. Biraz gereksiz fazla masraf oluyor. 10-15 pc ye düşürücem kısmetse bugünEkipteki arkadaşlardan rica ederim herkes kendi ekibindeki pcleri çeker yollar, hepsini bi araya toplamamın imkanı yok çok uzaktalar çünkü
Edit: Sistemi açıklayayım; her PC'den 20-30 kanal quiz e sokulur ve o PC formata bırakılır. Ve sipariş durumuna göre 5-7 gün arası hiç dokunulmaz diğer PClerle çalışılır. Sırası geldiğinde tekrar o PC kullanılırkapanma oranımız boşuna düşük değil hocam deli gibi masraf var inan ki
![]()
Tebrik ederim işini temiz yapıyosun. Ama dediğin gibi 15e kadar düşürürsen senin için daha iyi olur.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.