Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
herkez skype uzerınden 3 4 liraya satıyo quiz kanallari bu fiyatlara forum üzerinden satış yapmaniz zor gerçi forum kurali 12 lira olmak zorunda oda var neyse hayırlı satışlar dostum Allah kolaylik versin
61
Güvenilir bir arkadaşdır tavsiyemdir![]()
Başarılar dilerim, Allah utandırmasın.![]()
20 adet kanal teslim alındı anca yorum yapabildim farklı işlerde daha önce bana yardımcı olan bir arkadasdır işin saglamlıgı fena durmuyor gözüme eksik gelicek bişeyle karsılasmadım ama adamlıksa mevzu @Jeitoya güvenebilrsiniz
20 kanal sipariş verildi desek daha doğru olur, yanlış yazdın galiba orçun hocamşimdi millet ref bekliyo, yanlış anlaşılcaz
![]()
dogru diyorsun yanlıs oldu sipariş verildi demek lazım![]()
Hayırlı satışlar hocam kolaygelsin
nerde benim refim @Jeito![]()
sedat teknik sorunlar yüzünden erteledim dedim ya; gönlünü aldım ya ben senin skype ta :d
hehe biliyom bea bilerek yazdım :d
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.