Merhaba Arkadaşlar,
Forumun eskilerinden biri olarak şunu farkettim.Bazı üstadlar gerçekten çok sıkı çalışıyor.(bakınız
) Günde 200-300 kanal açıyorlarmış.Ben de onların işlerinin kolaylaşmasına yönelik bir çözüm geliştirdim.Ve bunu foruma hizmet olarak sunmaya karar verdim.
Hizmet kısaca şöyle ;
1-Kanalları açıyoruz.(Sizin istediğiniz özelliklere sahip;kanal resmi,profil resmi,kanal yaşı vb)
2-Kanallara quize sokmak için gerekli şartları sağlandıktan sonra partnere ekliyoruz.(Her kanala bir dashboard şeklinde açılacak.Ayrıca vereceğiniz wm cüzdanları da eklenecek.)
3-Son olarak da yine vereceğiniz bir videoyap hesabına farklı clientlerle kanallarını bağlayacağız..
Yani size kalan tek iş kanallara video yüklemek.
FİYAT HER 1 KANAL İÇİN 12 TL OLARAK BELİRLENMİŞTİR.
Toplu Alımlar İçin ;
10 Kanal : 110 TL
20 Kanal : 210 TL
30 Kanal : 310 TL
40 Kanal : 410 TL
50 Kanal : 510 TL
Forumun eskilerinden biri olarak şunu farkettim.Bazı üstadlar gerçekten çok sıkı çalışıyor.(bakınız
Hizmet kısaca şöyle ;
1-Kanalları açıyoruz.(Sizin istediğiniz özelliklere sahip;kanal resmi,profil resmi,kanal yaşı vb)
2-Kanallara quize sokmak için gerekli şartları sağlandıktan sonra partnere ekliyoruz.(Her kanala bir dashboard şeklinde açılacak.Ayrıca vereceğiniz wm cüzdanları da eklenecek.)
3-Son olarak da yine vereceğiniz bir videoyap hesabına farklı clientlerle kanallarını bağlayacağız..
Yani size kalan tek iş kanallara video yüklemek.
FİYAT HER 1 KANAL İÇİN 12 TL OLARAK BELİRLENMİŞTİR.
Toplu Alımlar İçin ;
10 Kanal : 110 TL
20 Kanal : 210 TL
30 Kanal : 310 TL
40 Kanal : 410 TL
50 Kanal : 510 TL
Son düzenleme: